Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Господе,

Gospode molim t isceli i pomiluj slugu Svoga Miroslava, ozdravi ga da dugo u zdravlju slavi tvoje Presveto Ime! Sačuvaj porodicu i bližnje njegove od zla i tuge, daj im radost i spasenje! AMIN

АМИН !

Ево Господе, сабрасмо своје молитве Теби. Молим Те, чуј их и услиши !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Молим вас, помените мог рођеног брата Мирослава. Има 44 године, троје деце. Јуче смо сазнали да је једна циста која је рутински оперисана заправо метастаза неког примарног карцинома за који се не зна ни где се налази ни коликог је обима нити колико је болест узнапредовала. Он још увек не зна. Знамо само мама и ја. Молим вас, помените.

Молитви мојој гријех подсјеца крила, подари породици Мирослава здрава и жива и нека су он и породица његова спремни предати све у руке Божије и са Христом рећи, Оче нека буде воља твоја. Помози Господе да на болест гледамо твојим очима.

Подели на овим сајтовима

Sveti Nektarije,pomozi Miroslavu,da posle ovog iskusenja se izleci na radost njega i njegove porodice.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Danas se u bogu pretstavio moj drugar Vlada Manić, slikar, umetnik, boem koji je oslikao 4 velike crkve u Americi. Deda mu je bio sveštenik SPC a on dobar čovek najbolji slikar i pravoslavac kojeg sam upoznao. 

Braćo pravoslavci pomolite se za mog drugara i vašeg vernika Vladimira.  

A meni grešnom Bože daj bar šansu da se sretnemo ja i Vladimir u tvom carstvu.

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Помози Господе да се изгубљени младић пронађе. Амин.

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Pomozi, Gospode i pomeni slugu tvog i prijatelja mog Nikolu koga je osoba koju jako voli nedavno ostavila... Molim vas da ga pomenete u molitvi svojoj, draga braćo i sestre, da bude onako kako je najbolje za njega, kako mu je Gospod namenio. Amin.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

...мојој најбољој пријатељици изненада је умрла мајка.....молим вас да се помолите за покој њене душе....зове се Мика.....то је право име....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Upokoj Gospode usnulu sluškinju tvoju Miku oprosti joj svako sagrešenje voljno i nevoljno, upokoj je Gospode u rajska naselja tamo gdje pravednici počivaju, daj Gospode da se naslađuje u rajskim obiteljima, tamo gdje nema bola tuge i užasa.. Amin!

Подели на овим сајтовима

Pomenite danas mene i moju porodicu,vazan je dan za nas (nista lose)  Hvala unapred.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pomenite danas mene i moju porodicu,vazan je dan za nas (nista lose)  Hvala unapred.

Помози Боже Милошу и његовој породици.

Да им од данас све пође на боље.

Амин.

Подели на овим сајтовима

Molim vas pomolite se za moje zdravlje koje je ozbiljno narušeno

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Господе, молим Те, ако је воља Твоја,погледај на Своју слушкињу Душку, одагнај јој бриге, исцели јој душу и тело, на радост свих оних који је вижоле и брину због ње, а на Твоју вечну славу и хвалу. amin-nas crosseo

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...