Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pomenite u molitvi moju snaju Tanju koja je u bolnici u sedmom mesecu trudnoce. Lekari misle da ce se prevremeno poroditi.

Bog neka je u pomoci bebi,da se rodi ziva,zdrava,jaka majci i ocu na radost,crkvi i otadzbini na korist.

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Pomenite u molitvama svojim mog oca Momira,celog dana mu je lose,sumnjamo da je slog. :cmizdrenje:

Gospod Bog i Bogorodica neka podare snagu Momiru da ozdravi.

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Nazalost,udarilo ga je.Ne moze da govori.Sutra moram da idem kuci da pomognem majci........

Mnogo mi je tesko..........Ne znam kad cu da se vratim u Bg.................

Подели на овим сајтовима

Господе, упокој душу свог слуге Ђорђија, и уведи је у рајска насеља Твоја.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Господе, погледај на слуге Твоје Момира, Тању и дете у њеној утроби, као и на оне који их воле и стрепе за њих.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Nazalost,udarilo ga je.Ne moze da govori.Sutra moram da idem kuci da pomognem majci........

Mnogo mi je tesko..........Ne znam kad cu da se vratim u Bg.................

Господе Исусе Христе и Пресвета Богородице, исцелите Милениног оца Момира, а њој

дарујте утеху,снагу и смирење да све издржи...

Подели на овим сајтовима

Gospode

daj Mileni snage ,stpljenja i utehu ,da prihvati volju tvoju ,i da joj bude na spasenje ,i njoj i njenoj porodici

Amin Boze daj

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Gospode

daj Mileni snage ,stpljenja i utehu ,da prihvati volju tvoju ,i da joj bude na spasenje ,i njoj i njenoj porodici

Amin Boze daj

amin-nas amin-nas amin-nas a

Presveta vladičice naša Bogorodice pomozi Tanji da bude i ona ponosna majka i da sve bude u redu.

Da rodi veselo i zdravo dijete , koje će biti na sreću i radost kako njoj tako i cijelom bratstvu.

Подели на овим сајтовима

Pomenite u molitvi moju snaju Tanju koja je u bolnici u sedmom mesecu trudnoce. Lekari misle da ce se prevremeno poroditi.

Bog neka je u pomoci bebi,da se rodi ziva,zdrava,jaka majci i ocu na radost,crkvi i otadzbini na korist.

Молим Ти се благи Спаситељу,који уклањаш сваку беду и несрећу

осврни се и на рабу твоју Тању,помози и њој и заклони је руком својом;

Подари јој здравље, храброст и снагу да може издржати муке при порођају!

Саслушај нам молитву јер Ти си тако благ, тако волиш људе Твоје.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...