Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Упокојила се моја ујна Жељка данас послије дуге и тешке болести (рак) у својој 46-ој години. Иза ње остала уцвијељена мајка и уцвијељених троје дјеце (најмлађе 4 године). Молим вас помените их у својим молитвама вечерас, много ће ми то значити :(

Господе Исусе Христе, упокој душу уснуле слушкиње Твоје Жељке, и узнеси је у рајска насеља Твоја. Пошаљи мноштво анђела чувара да сачувају нејач њену од сваког зла.

Пресвета Богородице, утеши и несрећну мајку и све остале који тугују за Жељком.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Господе, слава и хвала Теби што си нашег брата Ивана и његову жену благословио још једним чедом, а њиховог старијег сина братом.

Иване, честитам, нека ти је са срећом принова, и чекамо нов аватар (са два брката момка).

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Upravo sam na tel. dobio sledecu poruku, broj mi nije poznat, ali verovatno neko koga znam a javlja se sa drugog broja...

Koliko vidim, veoma je hitno, pa da vas sve zamolim da ovo ime ostavite u crkvama i da ga i sami pominjete...

Evo poruke:

"Molim vas, pomolite se i dajte da se pominje ime male Sare, koja ima samo 4 godine, a na intenzivnoj nezi je... (oduzele se i noge - borba za zivot) i na psaltiru pomenite. Otac Serafim - Sv. Trojica - Ljubovija

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Gospode, pomiluj.

Spasi, Gospode i isceli malu Saru, jer si blag i milostiv, a sila Tvoja nemerljiva kao i Tvoje čovekoljublje.

Presveta Bogorodice, moli Boga za malu Saru i zaštiti je svetim pokrovom Tvojim.

Gospode pomiluj!Presveta Bogorodice spasi malu Saru!

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

isus-sinai.png' class='bbc_emoticon' alt='isus-sinai2' /> помилуј дете Твоје Сару, пресвета .Bogorodica. Богородице , спаси је.... molimoli

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

драга браћо и сестре, помолите се за моју пријатељицу Драгињу...данас је добила резултат тумор маркера који износи близу 100 ( а горња граница је до 30)...па сад ради поново анализе надајући се да је можда у питању грешка...иначе већ има једну трагедију, изгубила је ћерку од 17 година....

молим Вас isus-sinai.png' class='bbc_emoticon' alt='isus-sinai2' /> .Bogorodica. помилујте моју пријатељицу Драгињу, св.Нектарије Егински моли Бога за њено здравље...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

Молитвама светих бесребреника и чудотвораца Козме и Дамјана, Господе Исусе Христе Боже наш помилуј слугу твог Драгана.

amin-nas amin-nas amin-nas

Спомени Господе слугу твог Драгана!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...