Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Sveblagi Gospode,neka bude volja Tvoja.Ti koji hoces da se svi ljudi spasu i dodju u poznanje istine,spasi i pomiluj slugu Tvoga Vojislava.Primi nasu molitvu kao vapaj ljubavi koju si Ti zapovedio.

algabacaju

Подели на овим сајтовима

Драги моји, уз Божију помоћ и помоћ Блажене Богородице, мој тата је данас одлично прегурао операцију. Тренутно је на интензивној, срце је брзо прорадило, сви витални органи функционишу и за сад је у стабилном стању. Ако Бог да, сл,едеће недеље би већ могао кући.

Хвала вам свима на подршци, на молитвама и речима утехе! Бог вас благословио све, и ваше најмилије!

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Драги моји, уз Божију помоћ и помоћ Блажене Богородице, мој тата је данас одлично прегурао операцију. Тренутно је на интензивној, срце је брзо прорадило, сви витални органи функционишу и за сад је у стабилном стању. Ако Бог да, сл,едеће недеље би већ могао кући.

Хвала вам свима на подршци, на молитвама и речима утехе! Бог вас благословио све, и ваше најмилије!

Хвала  greengrin  :bla:

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

лебац ти пољубим, као да смо ми нешто учинили  319.gif 0442_feel algabacaju 0442_feel
Подели на овим сајтовима

где су двоје или троје, ту је и Господ. Па наравно да сте сви учинили, чуо се глас молитве. то је доста, зар не. е сад, пошто деда скинут са апарата, још да ми Бог и Богородица помогну да се породим, па да се деда и унуче јурцају заједно! maher

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

где су двоје или троје, ту је и Господ. Па наравно да сте сви учинили, чуо се глас молитве. то је доста, зар не. е сад, пошто деда скинут са апарата, још да ми Бог и Богородица помогну да се породим, па да се деда и унуче јурцају заједно! maher

stadaradim https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif јој дивоте !!!

Да да Господ !  :group111:

Подели на овим сајтовима

Слава  Богу!

Волимо те Буба! maher

Подели на овим сајтовима

Слава  Богу!

Волимо те Буба! smej.gif

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Bog da čuva tebe i sve članove tvoje porodice, sadašnje, a ako Bog da i buduće  smej.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...