Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Пресвета Богородице,својим светим молитвама Господу нашем Исусу Христу помози мајци Душанки,да јој се здравље стабилизује и умањи бригу у срца њене породице и нашег брата Слекија.

Gospode, pomiluj Srdjana, ublazi mu bolove i oprosti grehe. Amin +

beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1 beggingpleasesmiley-1

smej.gif smej.gif joooj

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Pomolite se za spasenje duse, moje rodjene sestre Jelene, koja je preminula pre dve nedelje, Da joj Gospod oprosti sva sagresenja, da se umilostivi nad dusom njenom, da joj spokoj i primi u Rajski vrt. Tesko mi je i da napisem molitvu, nemo je osecam u sebi, a vi, draga braco i sestre, znate sta treba da cinite...

Pomozite....

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

Pomeni Gospode, Jelenu usnulu u nadi na vaskresenje u zivot vecni i sve upokojene u poboznosti i veri,oprosti im sagresenja hotimicna i nehoticna ucinjena recju,delom i mislju. I useli ih u mesta svetla,mesta svezine,mesta odmoraodakle odbeze svaka muka ,zalost i uzdisanjegde gledanje lica Tvoga veseli sve od veka svete Tvoje.

Daruj im carstvo Tvoje i ucesce u neiskazanim i vecnim Tvojim dobrima,i nasladjivanje u Tvom beskonacnom i blazenom zivotu.Jer si Ti zivot i vaskresenje i pokoj usnulih slugu Tvojih Hriste Boze nas,i Tebi slavu uzasiljemo sa bespocetnim Tvojim Ocem i Presvetim ,i Blagim i zivotvornim Duhom,sada i uvek i u sve vekove vekova

AMIN

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Pomolite se za spasenje duse, moje rodjene sestre Jelene, koja je preminula pre dve nedelje, Da joj Gospod oprosti sva sagresenja, da se umilostivi nad dusom njenom, da joj spokoj i primi u Rajski vrt. Tesko mi je i da napisem molitvu, nemo je osecam u sebi, a vi, draga braco i sestre, znate sta treba da cinite...

Pomozite....

0110_hahaha

Помилуј,Господе, уснулу слушкињу твоју Јелену, и усели је у место светло, у место одмора, одакле одбеже свака мука,жалост и уздисање.

Подели на овим сајтовима

Pomozite....

Gospode smiluj se, i daruj rabi Tvojoj Jeleni, život vječni u Tvojoj blizini i radost i sreću u ljubavi tvojoj. Sestro Pieta primi moje duboko saučešće.  0203_cool Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Pomeni Gospode, Jelenu usnulu u nadi na vaskresenje u zivot vecni i sve upokojene u poboznosti i veri,oprosti im sagresenja hotimicna i nehoticna ucinjena recju,delom i mislju. I useli ih u mesta svetla,mesta svezine,mesta odmora odakle odbeze svaka muka ,zalost i uzdisanje gde gledanje lica Tvoga veseli sve od veka svete Tvoje.

Daruj im carstvo Tvoje i ucesce u neiskazanim i vecnim Tvojim dobrima,i nasladjivanje u Tvom beskonacnom i blazenom zivotu.Jer si Ti zivot i vaskresenje i pokoj usnulih slugu Tvojih Hriste Boze nas,i Tebi slavu uzasiljemo sa bespocetnim Tvojim Ocem i Presvetim ,i Blagim i zivotvornim Duhom,sada i uvek i u sve vekove vekova

AMIN

Амин!

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе упокој душу Владимра, раба твојега.

Прошло је пола године....

Господе Исусе Христе упокој душу Владимра, раба твојега.

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Pomozite....

0102_laugh

Помилуј,Господе, уснулу слушкињу твоју Јелену, и усели је у место светло, у место одмора, одакле одбеже свака мука,жалост и уздисање.

Амин!Господе помилуј!
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Гости

Молим вас братијо и сестре да поменете у моливама моју болесну баку Аницу

јер је обољела од лимфома и у страшним је мукама.

Хвала вам свима.

Подели на овим сајтовима

Молим вас братијо и сестре да поменете у моливама моју болесну баку Аницу

јер је обољела од лимфома и у страшним је мукама.

Хвала вам свима.

Да је Господ помилује и олакша јој муке, да јој ублажи бол.
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...