Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Pomjanite Zdravka (Zdravu),vodi tešku borbu...

Подели на овим сајтовима

Помолите се за здравље слушкиње Божије Карине и слуге Божијег Димитрија

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Помените Ненада Живковића, сада сам сазнала да се упокојио...

Ненад је творац Творца града... Бог да му душу прости...

Мирно небо добри мој SkySeeker :(

Подели на овим сајтовима

Помените малу бебу Неду која се бори за живот. У инкубатору је и неизвесно је...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Господе помилуј!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Molim,pomjanite i mene blesavu da nadjem neki posao bas se mucim da ga nadjem...hvala...

Подели на овим сајтовима

On 2/5/2017 at 10:14, Јанко рече

(Да ли је регистрован да је боловао психички, алкохол, дрога...?)

Господе, Ти једини знаш са каквим силама поднебесја се сусретао слуга твој Ранко. Ми те молимо да њихова злоба не надвлада Твоје човекољубље и љубав његових ближњих. Знамо да што је човеку незнано и немогуће Теби је знано и могуће. Нека буде, Господе, милост твоја на нама као што се уздасмо у тебе...

nije registrovano.normalan je bio.  Gospode pomiluj. 

Подели на овим сајтовима

pomenite me bludnog i gresnog Gospode pomiluj , pomenite u molitvama mog tatu  Milorada   koji je vise od nedelju dana ostao u bolnici zbog psihe i depresije. Gospode pomiluj i pomozi. :(

Подели на овим сајтовима

молитва

Много смо оптерећени, притискани са многих страна, није нам лако. Господе не дај да у невољама заборавимо на Тебе, него нека невоља буде средство још приснијег везивања за Тебе. Помени Господе Милорада у Царству Твоме, и ниспошљи му свеисцјељујући благодатни зрак Твој.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Драган άσημος :) рече

молитва

Много смо оптерећени, притискани са многих страна, није нам лако. Господе не дај да у невољама заборавимо на Тебе, него нека невоља буде средство још приснијег везивања за Тебе. Помени Господе Милорада у Царству Твоме, и ниспошљи му свеисцјељујући благодатни зрак Твој.

AMIN ! 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...