Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

3 minutes ago, Данче* рече
19 minutes ago, Marko. рече

Потребна ми је ваша молитвена подршка за моју супругу Сању и бебу. Сања је у 8. месецу трудноће.

Молитва труднице за успешан порођај

О, Преславна Мати Божија, помилуј мене, слушкињу Твоју и дођи ми у помоћ у време моје болести и опасности у којима све бедне Евине кћери рађају децу, сети се, Благословена међу женама, с каквом си радошћу и љубављу Ти ишла журећи у далеки крај да посетиш рођаку Твоју Јелисавету за време њене трудноће и какво је чудесно дејство имала благодатна посета Твоја и на матер и на дете у утроби. И због неисцрпне доброте Твоје даруј и мени, покорној слушкињи Твојој, да се успешно породим; даруј ми ту благодат да дете које се сад налази под мојим срцем, оживевши, радосно узигравши као свето чадо Јован, поклони се Божанском Господу Спаситељу, Који се из љубави према нама грешнима није узгнушао да и сам постане чадо у утроби Твојој. Неизрецива радост, којом се испунило Твоје девствено срце према новорођеном Твом Сину и Господу нека услади муку у којој ми предстоји да родим. Живот света, мој Спаситељ, кога Си родила, нека ме спаси од смрти, која прекида живот многих мајки на порођају и нека уброји плод утробе моје међу изабраника Божије. Услиши, Пресвета Небеска, смирену молбу моју и погледај мене, бедну грешницу, погледом Твоје благодати; не посрами моје уздање у Твоје велико милосрђе и осени мене, Помоћнице хришћана, Исцелитељко болесних, Твојим Материнским покровом у часу муке и болести, да се удостојим и ја да осетим на себи да си Ти – Мати милосрђа и да прославим заувек Твоју благодат, која никад не одбацује молитве грешних и спасава све, који Те призивају у време муке и болести. Амин!

Амин!

Подели на овим сајтовима

upokojio se kum Dragoljub Drago,srce ga je otkinulo,uskoro je trebalo djed da postane. :cmizdrenje: pomolimo se da ga Gospod primi u Carstvo Nebesko. pomolite se za mene gresnog i moje zdravlje i da mi Bog da snage da izdrzim ovu veliku bol za mene. :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Danas je počinula jedna divna žena, majka, baka i svekrva koja se zamjerila nije. Biće koje se poslednjim dahom oprostilo od najmilijih nabrajajući njihova imena. Čast mi je da je i moje ime bilo među njima.
Pomenite, Anđelku-Lolu...i ja ću je pominjati dok sam živa.
Hvala :)

Подели на овим сајтовима

Upokoj Boze, s pravednicima sluge Tvoje Dragoljuba i Andjelku, i nastani ih u raj, gde su vojske Svetih,

Gospode, i gde pravednici sijaju kao svetila, usopsega slugu Tvojega Dragoljuba i Andjelku upokoj, preziruci

sva njihova sagresenja, i utesi i ukrepi sve njihove bliznje koji su ostali u zalosti, i daj im snage da se izbore sa svim problemima

i iskusenjima, AMIN!

Подели на овим сајтовима

Oprosti, Gospode, sve grehe majci oca Fanurija, i njegovim molitvama podari sluzi Svome Sretenu, radno mesto koje prizeljkuje, ako je volja Tvoja !

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Помолимо се за душу мале Мине!

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 6/26/2016 at 8:54, Sofija_ рече

Dragoljuba i Andjelku

5 minutes ago, Драгана Милошевић рече

Помолимо се за душу мале Мине!

Помени, Господе, оце и браћу нашу уснуле у нади на васкрсење у живот вечни, и све упокојене у побожности и вери, и опрости им свако сагрешење, хотимично и нехотимично, што сагрешише речју, или делом, или мишљу. И усели их у места светла, у места свежине, у места одмора, одакле одбеже свака мука, жалост и уздисање, где гледање лица Твога весели све од века свете Твоје. Даруј им царство Твоје и учешће у неисказаним и вечним Твојим добрима, и наслађивање у Твом бесконачном и блаженом животу. Јер си Ти живот, и васкрсење и покој уснулих слугу Твојих, Христе, Боже наш, и Теби славу узносимо са беспочетним Твојим Оцем и Пресветим, и Благим, и животворним Твојим Духом, сада и увек и увекове векова. Амин.

Подели на овим сајтовима

Помолите се за здравље слушкиње Божије Миле

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Помолите се за покој душе р. Б. Сребрана и за његову породицу

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Помолите се за покој душе слушкиње Божије Наде. Нека је Господ настани са раније упокојеним супругом Вељком у Царству Небеском.

Подели на овим сајтовима

Molim vas pomolite se za sluge Bozje Vujadina i Zoricu, da im Gospod otvori um, da ih prizove , na slavu Svoju, na spasenje njihovo i na radost njihovih bliznjih.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...