Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Погледај Господе и на грешног раба Твојега Сретена и молитвама св. Ксеније Петроградске и св. Алексија Човека Божјег и свих светих, подај му по молитви његовој запослење, смирење и благостање, ако је таква воља Твоја.

Подели на овим сајтовима

Пресвета Тројице, смилуј се на нас грешне и на наше храмове и на ногом неверника згажени ''покров'' беле Самодреже и на све наше срушено, попаљено, покрадено и отето, на све наше тамо на Косову и Метохији.

Чуј овај вапај наш у невољи великој и не дај нас непријатељима нашим у руке и под власт мрзиоца Твојих, него нас огради силом Твојом од нападача злих, како нам не би из груди наших нејаких извадили срце косовско што куца за Тебе, молитвама Пресвете Богородице Тројеручице, Млекопитатељице, Љевишке, Пећке, Мушутишке, Соколичке, и ине којима имена не знам, молитвама св. Саве, св. Симеона, св. Лазара и косовских мученика, Петра Коришког, Јоаникија Девичког и свих светих. И нас грешних. Амин.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

zao mi je sto sam dosadan, i sto zbog ovakvog vida komunikacije ne mogu nikako vise Vam se zahvaliti osim recima i osecanjem;

molim Vas da ako imate vremena i snage u naredna 3 dana (jako je bitno) pomolite se za dusevno i telesno zdravlje Jovane

psalmi

9. Da demoni prestanu da zastrasuju u snu...

55. Za osecajne ljude koje su dusevno povredili njihovi bliznji.

127. Da Bog primiri coveka plahovitog karaktera.

hvala Vam

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Sinoc se upokojila moja strina Dusanka...ceo zivot joj je prebivao u bolesti,teskom zivotu i nekako sam uveren da ce tamo gde su pravednici,naprosto veliki krst je imala molim vas da je pomenete sto u vasim licnim molitvama,sto oci sutra na liturgiji.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Помозите ми да се помолимо за здравље Љиљане.

Пре 10 година је оперисала рак, до сад је било у реду. Међутим, појавиле су се поткожне лимфе. Предстоје испитивања, и дуга борба.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Potrebna molitva za brata Milana koji je dugogodišnji invalid i za njegovu sestru Senku koja se besprekorno brine o njemu.

Zamolila bih vas da se za njih pomolite za zdravlje i da ih milostivi Gospod pomiluje i učvrsti u veri.

Hvala!

Подели на овим сајтовима

Боже помози Милету, Љиљани и Милану и дај им снаге да се изборе са својим искушењима.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Gospode Isuse Hriste, Vladiko, Svedrzitelju,Sveti Care, Ti koji urazumljujes i ne usmrcujes,

koji klecajuce utvrdjujes, i oborene uspravljas, i telesne muke covekove otklanjas,

molimo se Tebi Boze nas, da sluge tvoje ovde pomenute i nepomenute, koji boluju,poseti miloscu svojom.

Oprosti im svako sagresenje, voljno i nevoljno.

O Gospode, izlecujucu silu svoju, sa Nebesa posalji, dotakni se tela njihovih,ugasi groznicu, ukroti strast,

i svaku bolest koja se krije u njima, budi lekar slugama svojim ovde pomenutim i nepomenutim,

podigni ih sa postelje bolesnicke,i sa odra stradanja njihovih,i daruj ih svesavrsene Crkvi Svojoj,

da blagougadjaju Tebi, i tvore volju Tvoju. Jer tvoje je da nas milujes i spasavas, Boze nas,

i Tebi slavu uznosimo, Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i uvek, i u vekove vekova AMIN!

Подели на овим сајтовима

Molitvama Svetog Vasilija Ostroskog Cudotvorca Gospode pomiluj i sacuvaj  Milana i Senku od svake bolesti.Amin.

Подели на овим сајтовима

Molim vas pomenite u vašim molitvama Mileta za brz oporavak od operacije: Bogu hvala ide na bolje ali pomenite. Hvala vam unapred :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Molim vas pomenite u vašim molitvama Mileta za brz oporavak od operacije

Господе, Ти обараш и Ти поново подижеш. Ти рањаваш и Ти лечиш. Захваљујемо Ти што ниси предао смрти слугу Свога Милета, него си показао Своје милосрђе и сачувао га у невољи. Нека његова болест буде на очишћење душе, на оздрављење и олакшање. Дај да започета његова дела заврши на Твоју радост благодаћу Твога Јединороднога Сина са којим си благословен, и Твога Пресветога Духа, сада и увек и у векове, векова. Амин.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...