Dominika Написано Септембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2018 Јуче, Крстовдан, саборна грчка црква на Менхетну Три године назад провела сам тај празник у овој цркви и причала сам баш са овим свештеником Извор Рапсоди, Agaton Vuzman, ronin and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2018 Izvor АлександраВ, *SHONE*, Agaton Vuzman and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2018 Docek antiohijskog patriharja u parohijama eparhiji Zahle (Liban) Izvor gothic88nika, Agaton Vuzman, dadodj and 5 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Православни храм у Пекингу. Моја фотографија. Dominika, Вилер Текс, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 Ostrvo Patmos Рапсоди, Flojd, Vladan :::. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2018 извор Dominika and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2018 Izvor Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dadodj Написано Септембар 24, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2018 Vladan :::., Flojd, Natasenka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2018 Pravoslavlje, saborna crkva u Lublinu (Poljska): papa (aleksandrijski) i poglavar Poljske Pravoslavne Crkve sede nize nego lokalni (arhi)episkop Izvor Vladan :::., *SHONE* and Flojd је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dominika Написано Септембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2018 Vladan :::., Natasenka and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 http://pravoslavie.ru/116328.html Alegzandar, dadodj, gothic88nika and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 http://pravoslavie.ru/116328.html Smaragdni kamičak, gothic88nika, Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 http://pravoslavie.ru/116328.html gothic88nika, Rašo, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 11, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2018 http://foto.patriarchia.ru/news/patriarshee-sluzhenie-v-kanun-dnya-pamyati-prepodobnogo-sergiya-radonezhskogo-vsenoshchnoe-bdenie-v-troitse-sergievoy-lavre-2018-10-07/ Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука