Jump to content

Православна слика дана

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

пре 17 минута, Alegzandar рече

Bracala, alal ti mjera, rece ti lubenadi  :))

Ја ркох своје а она нек размисли. ?

Какав је то лав без пет лавића, или јеси или ниси лав. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 6.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 1.11.2018. at 14:28, Liga Džentlmena рече

Ја ркох своје а она нек размисли. ?

Какав је то лав без пет лавића, или јеси или ниси лав. ?

Jel se to opozivas po svom horoskopskom znaku ? :D

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Alegzandar рече

Jel se to opozivas po svom horoskopskom znaku ? :D

Јок негомпијем Лав пиво и трипујем се Лав. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Liga Džentlmena рече

Јок негомпијем Лав пиво и трипујем се Лав. ?

* Ја и мој краснопис, сад мора да исправљам. Пијем пиво и трипујем се да сам лав. ??

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Capture.PNG.cd65ea62be5ea950360b398d926b37dc.PNG

https://plus.google.com/u/0/photos/photo/115114064115676541490/6626771079369270546

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Capture.PNG.f8edac7e9aef63da7029d4ebc05a2981.PNG

https://plus.google.com/u/0/collection/A17WZE

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Saborni hram sv. Trojice u Pakracu

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...