Jump to content

Питајте Администрацију

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Одг: Питајте модераторе

« Одговор #492 послато: данас у 01:07:31 »

Одговори са цитатомЦитат Измени порукуИзмени Уклони порукуУклони Подели темуПодели тему

zasto na forumu pise drukcije vreme od onog koji mi je na kompu?ima bar 2 h razlike

u kojoj si zemlji... ili ti sat nije podešen... sati je onoliko koliko i piše

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

u Srbiji brale u Bg-u  0102_laugh stadaradim

sat podesen mozda nisam podesila na nalogu sad cu resim problem

hvala

Подели на овим сајтовима

Ма и код мене је тако,али ми је то не важно-колко год да пише,нек пише,ја сам ту,па сам ту prstgore 0102_laugh stadaradim

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Мене интересује када се неко банује? Шта треба неко да уради, па да добије бан? Скроз озбиљно питам...

...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мене интересује када се неко банује? Шта треба неко да уради, па да добије бан? Скроз озбиљно питам...

Када направи прекршај за који Администрација мисли да је непримерен за ЖРУ форум. Углавном примењујемо икономију (попустљивост). Два пута опомињемо, трећа опомена је бановање на неки краћи период ако је члан колико-толико нормалан. Ако после истека бана настваи са провокацијама, бан му се повећава док је треће бановање за сва времена.

Подели на овим сајтовима

Ако дозволите, поставио бих питање:

Због чега се дозвољава клеветање и извртање чињеница, цела прича о "оној" теми, где свако може да каже шта жели, а моје поруке се бришу и не дозвољавате да се чује и друга страна? Зашто онда не обустваите целу причу док не одлучите шта ћете, него овако, бришете ми поруке и опомињете не знам ни сам због чега...  victory78

VIRTUS, NON COPIA VINCIT.

Подели на овим сајтовима

И ја бих да поставим исто питање, јер такођер нисам добила одговор због чега су ми брисане поруке и зашто се то сматра провокацијом, а неко други што напише критиком, иако сам питање поставила и на ПП?  victory78

sledeći put kad u potpisu bude provokacija-ban

W.A.Mozart.... (1756.-1791.)

Подели на овим сајтовима

Koji si ti smor,pa to je strašno  :wink: 4chsmu1 :wink:  I licemer!

Tri dana već poprašuješ forum svojim vređanjima i spamovima.Daj smiri se čoveče ili idi šetaj nekud izbaci taj višag negativne energije iz sebe.Meni si sasvim dosadio,ALI SKROZ! victory78

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

И ја бих да поставим исто питање, јер такођер нисам добила одговор због чега су ми брисане поруке и зашто се то сматра провокацијом, а неко други што напише критиком, иако сам питање поставила и на ПП?  :wink:

A evo i nje odmah za njim...već viđeno  victory78
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...