Jump to content

Након самоубиства жртве вршњачког злостављања, насилници прете његовој сестри

Препоручена порука

Batine od strane nastavnog osoblja ne dolaze u obzir - pipnu li samo dete, ostaju bez posla trenutno. I još će biti srećni ako ne dobiju neku privatnu tužbu za fizičko maltretiranje "dečice".

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1322670225' post='535817]

успео си успешно да прескочиш изјави љубави, па си овим и Христа успео да оптужиш за занемаривање правде! 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

а како ћеш бити праведан а да и сам не прекршиш закон?

тако што ћеш нечије дете говњивом мотком да истучеш?

а јеси ли ИКАКО том детету пројавио љубав, отворио му ум за тако нешто или му само дао оно што оно уствари и тражи?

јер, силеџија се не постаје преко ноћи, него истим батинама које он здушно дели.

а кад ти дође дететов отац па те изломи ко дете, шта ћеш онда?

да га упуцаш, оставиш то дете без оца, казниш га немилосрдном и бесповратном казном?

и тако, колотечина правде само генерише још крвожедности и потоке крви.

боље да детету нађеш заштити и употребиш све што ти је дозвољено у борби против насиља и неправде, ал треба човек да се спашава и не упадне и сам у вртлог насиља и емоција.

успео си успешно да прескочиш изјави љубави, па си овим и Христа успео да оптужиш за занемаривање правде

Interestingly

Gresis ti balavci da su ikada dobili prave batine u zivotu, da ih je neko onako posteno ispeglao na nacin kako to nasa policija radi

oni nikada nebi bili takvi. Drugo ja nisam za govnjivu motku vec lopatu kao Peranovic da mu dupe bude crno kao automobilska guma. Svi smo mi bili u njihovim godinama pa nikome nije palo napamet da preti silovanjem zeni koja moze majka da ti bude.

A sto se oca tice moze da doje, ali bi videli ko bi koga polomio.

Подели на овим сајтовима

ма не мора наставно особље има других "служби"

док не попије добре батине неће бити нормалан и не може да схвати гдје гријеши.. ја кад сам почео да радим са псима један стари кинолог ми је дословно рекао "ако си простачина и насилник и пас ће бити исти"... све је на родитељима...

Подели на овим сајтовима

mozda i jesam, al vidim da je tebi bitno ustvari ko je sta na forumu, a ne vidim da si dao predlog resenja problema

teorija je jedno a realnost druga

ti bi verovatno samo pricao sa njima i naucio ih da to ne valja sto rade jel? moze da shljaka ako prvo postanes master hipnotizer

мораш да читаш шта неко пише да би могао да тврдиш шта не пише. а ја скоро редовно читам цео форум, сваку и свачију реч написану.

што се мене тиче, одавно причам о рехабилитацији, преваспитавању, ауторитету љубави над ауторитетом силе.

чак сам добио негативне критике за само помињање овако нечег, као што можеш да прочиташ.

https://www.pouke.org/forum/topic/1844-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80-%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%b1%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%b3%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b0/page__view__findpost__p__39453

ја сам православан постао уосталом, после година примања и узвраћивања батина, сад више ни руку не дижем и истрпећу и батине ако треба и то крваве као што сам двапут до сад, ал нећу трпети да неко поред мене добија батине а да ништа не учиним, да их спречим или укинем.

и батине ће УВЕК бити ПОСЛЕДЊИ одраз бепоспомоћи, а не прво решење а поготово не за задовољавање неке квази правде и крвожедности линча.

у томе је разлика.

Подели на овим сајтовима

претерујеш, за тако нешто је најпре потребан ауторитет

А ова деца, какав ауторитет прихватају? Сигурно не знање

не претерујем, ауторитет се гради.

а ако градиш ауторитет силе, ни за шта друго неће ни знати па ће само и свој тако градити.

то те практично чини наставником шибовања, учиш децу како да бију, како да доминирају друге око себе батинама.

ако свој ауторитет градиш разумом и знањем, онда сваки други ауторитет је деминутив и сва ће деца гледати да постану разумна.

ако неће, постоје полуге које су свима на располагању - родитељи, психолози, ван школске активности.

никако да укапирам што сте сви дошли у ситуацију да је опција безнадежности аутоматски прихватљива а да решења нема и да је једино преостало макљање?

Подели на овим сајтовима

једном сам гледао на Дискаверију чини ми се емисију "најопаснији затвори у САД" ту су вам као пуно луди затвореници, затворске банде, дрога, убиства... чувари причају шта се све дешава, углавном затвореници воде своју причу и политику унутар затворских зидина а ови их мање више безуспјешно покушавају зауставити.... затвореник има море некаквих права те на психоактивне љекове, те на ово те на оно...

пар дана након гледао сам "затворе у русији"... гдје у буквалном смислу затвореник не смије да погледа чувара у очи, из ћелије излази везан са високоподигнутим рукама иза леђа у погнутом ставу са главом наслоњеном на зид и тако хода и све ради док не дође у кавез из ког пола сата дневно види свјетло... тако се ради са вишескруким убицама и тешким преступницима а не ко у америци човјек дође у затвор због убиства а у самом затвору почини још пет шест... и на крају питају чувара да ли је икада било каквих проблема са затвореницима туче итс.. човјек одговори " у 50 година постојања овог затвора није забиљежен инцидент између затвореника, дешавало се да се затвореник убије али нешто гпре није било" дослован цитат.

свом овом мојом причом хоћу рећи ДИСЦИПЛИНА ако треба и "ЗВЈЕР" постаће ЧОВЈЕК!

батина у почетку ако се мора, поставити нека правила - поштовање правила и то је то!

Подели на овим сајтовима

Ко може да другог обори на земљу и шутира у главу није "дете" него дивљак. Ту мора да се одговори адекватно.

аха, ево и демонизације личности.

па јесте, од те линије је све дозвољено, а поготово да се звонко трансформише у дивљака и позива и друге у исто, па и већег него тај што је неког шутирао до врећу јер "мора да се одговори адекватно."

а што не би разумом покушао, за промену?

ево ја ћу да те бијем речима, на сваку агресивну ћу ти доскочити разумом и питањем, да видимо докле ћемо стићи?

хоћеш ли доћи у стање да ме испесничиш или ћеш поклећи?

јеси ли човек или звер?

Подели на овим сајтовима

успео си успешно да прескочиш изјави љубави, па си овим и Христа успео да оптужиш за занемаривање правде

Interestingly

Gresis ti balavci da su ikada dobili prave batine u zivotu, da ih je neko onako posteno ispeglao na nacin kako to nasa policija radi

oni nikada nebi bili takvi. Drugo ja nisam za govnjivu motku vec lopatu kao Peranovic da mu dupe bude crno kao automobilska guma. Svi smo mi bili u njihovim godinama pa nikome nije palo napamet da preti silovanjem zeni koja moze majka da ti bude.

A sto se oca tice moze da doje, ali bi videli ko bi koga polomio.

значи каменовање је у фазону, са све Јеврејском праведношћу и благословом, или не, од Бога?

друго, он је човек за тебе отац Бранислав Перановић, и не, то није био "метод лечења" у Црној Реци, па према томе и клевећеш човека.

јел ти беше имаш 17 година, то хормони причају из тебе?

Подели на овим сајтовима

док не попије добре батине неће бити нормалан и не може да схвати гдје гријеши.. ја кад сам почео да радим са псима један стари кинолог ми је дословно рекао "ако си простачина и насилник и пас ће бити исти"... све је на родитељима...

значи, ти би човека да васпитаваш као животињу?

руком батине и мажење, ал да стоји уз ногу?

Подели на овим сајтовима

Родитељи морају да реагују на време. На насиље према деци мораш да одговориш силом, нема друге.

фан-тас-ти-чно.

значи, за песницу у главу и пар грубих речи треба да одговоримо ломљењем кичме и лобање?

Измјењена порука. Владан

Подели на овим сајтовима

kao prvo prestani da vredjas ljude na forumu

(a mozda i van foruma)

kao drugo imas pravo na svoje misljenje kao sto i ostali imaju pravo na svoje misljenje

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...