Juan Valdez Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 На ”прокопље” (Свети Прокопије) и на Огњену Марију се не ваља купати. На прокопље се утапа (свако има бар једног рођака који је тако умро), а не знам шта се дешава у другом случају. Такође се не ваља купати у рекама после преображења јер се природа преобразила. У базену може, јер то није природно. Ignjatije, Broken, Благовесник and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 У базену може, то није природно. Haha.. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 На ”прокопље” (Свети Прокопије) и на Огњену Марију се не ваља купати. На прокопље се утапа (свако има бар једног рођака који је тако умро), а не знам шта се дешава у другом случају. Такође се не ваља купати у рекама после преображења јер се природа преобразила. У базену може, јер то није природно. На Огњену Марију се исто утапају људи. Такође не треба прати веш. Мада не знам која врста одмазде се догађа за то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 На Огњену Марију се исто утапају људи. Такође не треба прати веш. Мада не знам која врста одмазде се догађа за то. Веш машина ти испусти душу, мени је ове године једном мислим други дан Васкрса сам укључио веш махину и цркне. Филозоф and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Веш машина ти испусти душу, мени је ове године једном мислим други дан Васкрса сам укључио веш махину и цркне. Па да, зато што је црвено слово. Црвено је боја упозорења. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Obrazovanje je jedini nacin da se iskorene ove budalastine. Ubi nas neznanje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Па да, зато што је црвено слово. Црвено је боја упозорења. Да али на веш машини која је иначе енглеска није у упутству писало такво упозорење, само нешто типа да не трпамо кућне љубимце у веш машину. Juan Valdez and Broken је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Obrazovanje je jedini nacin da se iskorene ove budalastine. Ubi nas neznanje! 8086.gif facenew22222222 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Kako se sa ovim boriti?? само тако што ћемо јачати своју веру......то је најбољи начин.....како јачамо веру, сујеверје или бабске приче ће нестати..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 само тако што ћемо јачати своју веру......то је најбољи начин.....како јачамо веру, сујеверје или бабске приче ће нестати..... Slazem se sa tobom Joana ali, ja npr znam da su to babske price i kada bih zele da nekom pomognem da tim glupostima ne pridaje veliki znacaj nailazim na otpor tih BABA TRACARA koje duboko veruju da ce se desiti nesto lose i samim tim povlace sve oko sebe u neka smesna verovanja. Iako neko shvata, zbog vecine ne menja svoje obicaj da se tako izrazim jer se plasi ljudske kazne i osudjivanja....Kako je neko malopre rekao.... Ubi nas neznanje! :fmqmtx: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана П. Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Моја мајка је кројачица и она никад не шије недељом, нити кад је неки светац и по мени то није сујеверје већ поштовање светиње. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 :.mislise. Na primer...danas je nedelja...praznik je...ali to ne znači da danas treba da lenstvujem,ni ja ni bilo ko...Uključiti veš mašinu je toliko lako,to nije nikakav fizički težak posao...samo stisneš dugme i ona sama radi....posle prostreš veš...opeglaš....Ja ne vidim da je to neki greh... Po meni je veće nepoštovanje svetinje da se ceo dan dosadjuješ i da čekaš da taj dan prodje da bi sutra mogao da počneš sa nekim obavezama koje uopšte nisu bitne..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Svako je individua za sebe, ako nesto iz iskustva vazi za jednoga, ne mora da znaci da to isto vazi za drugoga... Ja ne radim sa opasnim alatima na crveno slovo i tu nema sta da razmisljam, tu temu sam apsolvirao. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Веш машина ти испусти душу, мени је ове године једном мислим други дан Васкрса сам укључио веш махину и цркне.Nadam se da nisi stavljao u mashinu lomljive carape pa su ti ostetile bubanj? Баба је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Ja ne radim sa opasnim alatima na crveno slovo i tu nema sta da razmisljam, tu temu sam apsolvirao. To je nešto drugo.... Ja ne volim da robujem formi...ali.....i to može da bude da dajem sebi previše slobode... Najvažnije je da se ne izgubi duh ispunjavanja tih pravila.... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука