Jump to content

Милан М.

Члан
  • Број садржаја

    1141
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    2

Everything posted by Милан М.

  1. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Била би иронија да под окриљем ноћи или у катакомбама почну да одржавају параде, а ми да грицкамо семенке док их јуре двоколицама по арени.
  2. Док Сремска Митровица или Зрењанин не буде главни град Војводине. Ви из јужно-бачког округа нас измузосте скроз. Да видиш наше свиње на шта личе, душа боли када их погледаш, ребра им се виде. А иначе, ја говорим оно што би раја да чује. Само то пластичније објасним. Аскетизам је добар. Власт треба да се брине да народу буде добро и да народ буде добар. => Власт треба да индукује аскетизам у народу.
  3. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Добродошао. Веровао или не, ми смо већ у православној држави. Ове параде су ту да нас постиде. Да сам ја нека власт, увео бих пост током целе године. Шта има раја да једе месо, нездраво је, а и смањио би се број оних који не посте за време постова. Такође бих забранио латиницу. Ти који је користе немају шта да траже у православној држави и/или форуму. Да ли си икада видео неку православну књигу на латиници?
  4. Ја већ дуже време говорим да хришћани треба да стегну каиш, стисну зубе и ћуте док се власти не побрину да свима буде добро. У Власт ко поверења нема, тај се хришћанином назвати не може. А овде се само труби о достојанству радника и о малим платама. Не схватају људи да је то све за њихово добро. Стегнимо каиш и напред у православну државу.
  5. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Само да не будемо ко Грчка. Ајд, видићемо на шта ћемо да испаднемо.
  6. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Проблем је што народ не зна шта хоће. Хоће у ЕУ, али неће оно што је тамо најнормалнија ствар.
  7. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Овде имаш право. Разумно су поступили. Но, то не значи да треба славити што су насилници успели да натерају државу да ради како они желе. Тужно је што живимо у држави где се ствари решавају силом и претњама. Изгледа да је овде најбоље бити друмски разбојник.
  8. Господ је постављао правила која се добровољно прихватају и могу да се одбаце ако желе, зар не? Није било присиле. Основа државног закона је присила. Мојсијев закон је био закон у правном смислу и није се могао не прихватити, али он је испуњен, људи су га прерасли.
  9. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Ау бато, па нема ништа од ЕУ још дуго. Што значи да нема ништа ни од права радника, права трудница, дечијих права, што даље имплицира да ћемо још дуго слушати кукњаву. Због тога ми најжалије. Сад можемо да се вратимо свакодневним темама. Парада ајвараша још није отказана.
  10. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Због тежих речи ми је жао, али дебата и размена мишљења су увек добродошле.
  11. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Једино што ми је безвезе је што је отказана само због претње насиљем. Код нас изгледа само сила помаже. Са друге стране, разлог због ког би, по мени, било оправдано претити силом је да се спасу животи и донесе закон о забрани абортуса. А ту ћутимо као заливени... Важно да се око глупости које нема никаквог утицаја на нас оглашавамо и осуђујемо.
  12. @Dragi Одакле ти то да су људска права хришћанска измишљотина?
  13. Љуцкоправаши гурају и права педера. То све иде у пакету. Свако ко се осети иоле угрожен из било ког разлога онда нађе неки основ зашто његова бољка треба да има посебан третман и тада је све то обесмишљено. Чему људска права ако ће постојати још и права детета и права жена и права радника и сл. Хришћани су увек били у мањини и нама ће се највише обити о главу та људска права, јер ћемо ми плаћати, а самим тим и суделовати у свему чега се досете из Брисела. Тако да када новац из буџета оде на промоцију неке православне књиге, знајте да ће после тога отићи и квирији, феминисткињама и сличним.
  14. Из овога би следило да би православној држави ближа била анархија (где би људи на темељу љубави радили и живели) него јака држава (где су људи натерани да поштују "људска права")?
  15. Мислим да има неки текст вл. Николаја о људским правима и протестима.
  16. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Породицу уништавају сами људи. Када се неко разведе није му држава крива. Када неко одлучи да нема децу, није му држава крива. Ми, сами, смо одговорни за наше породице.
  17. Србија 2039. година, наслови из дневних новина: "Ајварашима омогућено да усвајају децу." "Послодавац платио милионску одштету зато што је отпустио човека који је конзумирао туршију на радном месту." "Отпустио трудницу да би запослио ајвараша." "Традиционална парада ајвара и ове године у свим градовима Србије." "Србија откупила од Словеније право на ајвар. Ајвар од данас српски бренд." "Брисел поздравио напоре Србије на путу ка ЕУ и оценио да нова ајвар коалиција има све предуслове да уведе Србију у велику европску породицу." "Путин пробао ајвар и изјавио да се покајао што је забранио фестивал ајвара у Москви." "У сутрашњем издању читајте извештај Мирослава Лазанског из Москве, са прве Парада ајвара, која ће се одржати на Дан ајвара (некадашњи Дан победе)."
  18. Само бих додао да прави љубитељи ајвара и туршије то држе за себе и оваквим парадирањем само продубљујете јаз између ајвараша и нормалног народа. Не разумем зашто неко ајвар не може да једе између четири зида него то мора да износи у јавност. Има на сајту Двери у шта се претворила слична парада у Немачкој. Али није за форум, па нећу да линкујем.
  19. Подржите стартап: Personalize YOUR cannabis experience
  20. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Моја жена је на породиљском и неће добити отказ (а не ради у државном, него приватном предузећу). А и да добије, рекох, шта сад. То ти говорим из садашњости, не из будућности. Србија губи 40к људи годишње због људи који само кукају, а не због нечег другог. Ја бих волео пуно деце (и надам се да ће ми их Бог дати) без обзира да ли добио неку "помоћ" од државе или не. За хлеба ће увек бити. Можда неће бити чоколаде, аутомобила или летовања, али то ми није примарно. Тако да ме та прича о томе да је неко дужан (држава, друштво) да ми издржава децу (или ми даје новац) не занима превише. Што се тиче "гладне деце", ја лично не знам такву. Али знам превише неваспитане и гладне љубави и пажње. А ако треба да бирам боље да ми деца буду сиромашна, па некад и гладна, него неваспитана. А твоји социјалисти кажем, јер управо у социјалистичким државама се стално прича о гладој деци, правима радника и слично. Оно што обавезно иде уз то су и права педера. Педери не смеју да имају већа права од било кога другог. Послодавац треба да има права да га отпусти и баш зато што је педер, што се мене тиче. Али исто тако има права и да мене отпусти зато што сам хришћанин, и моју жену зато што је трудна.
  21. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    @МилошБГ Што се тиче отпуштања трудне жене, ја сам доследни либерал. Ако послодавац сматра да тако треба нека буде. Таман ће више времена да проводи са децом, а не да плаћамо вртић и неког да чува. После се чудимо што су нам деца неваспитана, а родитељи их виђају по два-три сата дневно. Дете ћу, ако да Бог, више сам да образујем и подучавам, него што ћу то допустити школи да ради. Једино се надам да твоји социјалисти неће смислити да боље знају од мене шта моја деца треба да уче па их натерају да читају те глупости које си навео. Да ли си приметио да уз заштиту "радничких права" увек иде и та прича са индоктринацијом деце? Што се осталог тиче, биће како буде. Надам се само да нећу кукати.
  22. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Породица је толико угрожена овом парадом, да ја већ претим разводом. Једноставно не могу да издржим овај притисак.
  23. Милан М.

    Prajd 2013, Beograd

    Само вас посматрам.
×
×
  • Креирај ново...