Jump to content

Jedan "Ateista Srbije" o popisu 2011

Оцени ову тему

Препоручена порука

И, као што рекох, тако то изгледа када једина мера врдности постане профит:

274987_100001927554288_763787647_q.jpg

Nenad Marinković

пре 13 ч.

Подели на овим сајтовима

Zivela trava! :D

Sve su to individualna i pojedinacna misjenja, a sad to sto se medju vlasnicima misljenja otkrivaju slicnosti to nije nista neobicno. Tako medju ljudima koji nemaju nista protov marihuane imate ateiste... ali sasvim simptimaticno da npr. medju mrziteljima predera demografija broji skoro 100% uzorak verujucih...

A koliko vidim i zru nema nista protiv trave posto ste stavili ovaj smajli koji leti na grancicama marihuane! Odusevili ste me majke mi! Thumbs up!

leteti

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

И, као што рекох, тако то изгледа када једина мера врдности постане профит:

274987_100001927554288_763787647_q.jpg

Nenad Marinković

пре 13 ч.

Srbija ima 0.5% ateista i 95% vernika... Trava koja se u Srbiji konzumira se meri desetinama tona godisnje (mozda i stotinama)... ko li pusi toliku travu pitamo se svi...:D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Па, нисам рекао да само неверници дувају. Нити сам рекао да су верници "анђели". Али, пропагирање овог зла Црква ће сигурно осудити и нико у име "црквених вредности" не може рекалмирати ово зло.

Подели на овим сајтовима

ne reklamira, nego je smajli odlican da se objasni rec "tripovati" i "leteti"

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

ja sam juce visoko leteti , al sam danas nisko pao 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

У контексту Микористовог питања зашто је атеизам зло (=проблем). Између осталог и због пропагирања оваквих вредности (супротно самој реклами, афирмишу марихуану):

313331_187496537991263_100001927554288_403065_34281346_n.jpg

За сада 10 лајкова и два афирмативна коментара од стране атеиста. Сад ће Авокадо, па то су појединачна мишљења. Да, наравно, то су мишљења појединих атеиста. Праву ћете ствар урадити ако као удружење спречити да овакви постану и већине међу атеистима.

http://www.facebook....2&type=1&ref=nf

Nije baš da nam je borba protiv marihuane među ciljevima, ali me baš interesuje kako si zamislio da mi to sprečimo? Da izdamo saopštenje pod naslovom "AS najoštrije osudjuje upotrebu marihuane od strane ateista"? :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Nije baš da nam je borba protiv marihuane među ciljevima, ali me baš interesuje kako si zamislio da mi to sprečimo? Da izdamo saopštenje pod naslovom "AS najoštrije osudjuje upotrebu marihuane od strane ateista"? :)

За почетак, да овакве испаде на својој групи цензуришете. Рецимо, као што ми на овом форуму цензуришемо разне псеудоцрквене вирусе.

Подели на овим сајтовима

Брате... може свашта да почне да им се привиђа...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

А дубље.... Е ту је већ потребно да изађете из постојања као индивидуализма. Али, када то урадите онда више нећете бити атеисти, тако да су овакве ствари за очекивати и даље.

Подели на овим сајтовима

borba protiv narkomanije je stvar zakona a ne ateista... u postavljanju ovakvih fotki nema krsenja ikakvog zakona...

Нисам ни рекао да крше закон. Само је мало бљак када арлаучеш на све оно што представља вредности у твом народу а овако нешто подржаваш.

Подели на овим сајтовима

Po ko zna koji put... ta FB grupa nije "Službeni glasnik udruženja AS"... zamisli da ja iskopam svaki mogući stav iznet na ovom forumu i tvrdim da ako ga nisi obrisao da je to tvoj stav... zaista besmisleno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...