Jump to content

Koпти служили у Патријаршијској капели у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 22 часа, Tamara91 рече

Koliko parohijana ima taj tvoj "ava"? Onaj nesrećnik, jad i beda.

Тај ''хаџи'' је ''ава''. Има ко зна колико лажних профила па пише писма подршке самом себи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 262
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пре сат времена, Плаво Небо рече

Тај ''хаџи'' је ''ава''. Има ко зна колико лажних профила па пише писма подршке самом себи.

Хвала на комплименту, а овај на паноу је Пеђа Исус чију сакралну геометрију објашњавам муслиманима у Тузли.

Подели на овим сајтовима

Ово на панелу је православно читаење Евклида-Еуклида, света математка, коју нам је сачувао једино Пеђа Исус, а ова друга је зидање лукова без оплате коју између осталих традиција мени предатих,  чува моја малнекост, примјетићете нема оплате испод, а ко зида са оплатом, тај није у традицији. Ето то је у најкраћем традиција у архитектури, дакле нисам је из малог прста исисао, али сам ипак оргиналан, нисам архитекта али сам безобразан узмем и испројектујем, а онда узмем и озидам и ако нисам зидар.

Е сад неко може тврдити да је у традицији али мора да зна сакралну геометрију да прочита Евклида па да озида без оплате, па да му повјереујем, а не само да прочита суру: Ја сам православни архитекта,:)) да сам за себе каже ко Љубиша Фолић и многе да превари.

Snimak ekrana (62).png

IMG_20221104_135745~2.jpg

Подели на овим сајтовима

Католичанство је тријадологија Цркве, где је Христос суштина која је увек Једна, увек Пуна у свакој локалној Цркви и Епископији. Католичанство не може бити име, поготово за нешто што противречи његовом смислу, а тај проблем је у присвајању смисла заједништва на појединости. Ово је крупан проблем, те не чуди какве последице су произашле. Каква грозна изопачења, какво исписивање из човештва.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 21. 9. 2024. at 17:07, Hadzi Vladimir Petrovic рече

IMG_20221104_135745~2.jpg

Мени је ово жешћа смејурија. Некоме ће цигла пасти на главу па ће неко у затвор.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...