Плаво Небо Написано Септембар 21, 2024 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2024 пре 22 часа, Tamara91 рече Koliko parohijana ima taj tvoj "ava"? Onaj nesrećnik, jad i beda. Тај ''хаџи'' је ''ава''. Има ко зна колико лажних профила па пише писма подршке самом себи. Hadzi Vladimir Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 21, 2024 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2024 пре 3 часа, Hadzi Vladimir Petrovic рече свршила у срећи Само сам ово прочитао. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hadzi Vladimir Petrovic Написано Септембар 21, 2024 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2024 Пре сат времена, Плаво Небо рече Тај ''хаџи'' је ''ава''. Има ко зна колико лажних профила па пише писма подршке самом себи. Хвала на комплименту, а овај на паноу је Пеђа Исус чију сакралну геометрију објашњавам муслиманима у Тузли. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hadzi Vladimir Petrovic Написано Септембар 21, 2024 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2024 Ово на панелу је православно читаење Евклида-Еуклида, света математка, коју нам је сачувао једино Пеђа Исус, а ова друга је зидање лукова без оплате коју између осталих традиција мени предатих, чува моја малнекост, примјетићете нема оплате испод, а ко зида са оплатом, тај није у традицији. Ето то је у најкраћем традиција у архитектури, дакле нисам је из малог прста исисао, али сам ипак оргиналан, нисам архитекта али сам безобразан узмем и испројектујем, а онда узмем и озидам и ако нисам зидар. Е сад неко може тврдити да је у традицији али мора да зна сакралну геометрију да прочита Евклида па да озида без оплате, па да му повјереујем, а не само да прочита суру: Ја сам православни архитекта, да сам за себе каже ко Љубиша Фолић и многе да превари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 21, 2024 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2024 Мислим да ће с лековима бити боље. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hadzi Vladimir Petrovic Написано Септембар 23, 2024 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2024 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 23, 2024 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2024 Католичанство је тријадологија Цркве, где је Христос суштина која је увек Једна, увек Пуна у свакој локалној Цркви и Епископији. Католичанство не може бити име, поготово за нешто што противречи његовом смислу, а тај проблем је у присвајању смисла заједништва на појединости. Ово је крупан проблем, те не чуди какве последице су произашле. Каква грозна изопачења, какво исписивање из човештва. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 29, 2024 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2024 On 21. 9. 2024. at 17:07, Hadzi Vladimir Petrovic рече Мени је ово жешћа смејурија. Некоме ће цигла пасти на главу па ће неко у затвор. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука