Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

пре 15 минута, Ćiriličar рече

Nestorovic & co 8,3% a Pavlovic, Ljepojevic, Kovac & co 0,9%.

Ili Nestor 53 600 glasova a Pavlovic 6 200 glasova. Nestor potukao svoje bivse kompanjone sa 900% vise glasova.

Zakljucak: "Mi snaga naroda" je zavrsila politicku pricu...malo ce po skupstini pricati i to je to. Da se nicu pocepali imali bi 13-15%, ovako su mnogi biraci revoltirani ostali nemi na izborima.

Sve u svemu, Nestor je dobio veliku lovu od drzave, ima poslanike u skupstini Srbije i skupstini BG...i sad ladno moze da gradi stranku.

Pavic je, konacno, dobio stalno zaposlenje :))

Mislis Mi glas naroda je zavrsio pricu? :D Postalo je konfuzno s tim frakcijama.

Mi snaga naroda tek krece da pravi pricu. Realno nakon raspada stranke na dva dela Nestor je uspeo cak i da nadmasi izborni rezultat iz Decembra.

Pritom, dveri su propale sem u Cacku, novi DSS je propa ovim bojkotom, zavetnici su zavetnici... bili i ostali nebitni satelit sns-a sto znaci da Nestor ostaje kao jedina relevantna patriotska opozicija. On ce da gradi do sledecih izbora pricu i da ide na dvocifreno bez problema.

Takodje ono sto je svako iole pametnom jasno, da je tandem Vucic-Djilas koji srbiju vec deceniju drzi u jednopartijskoj agoniji istrosen i vise nema potencijal za nastavak. U vecim Gradovima poput Nisa i Cacka, sns je pobedjen uprkos farsi i kradji. Beograd i Novi Sad su definitivno vecinski za opoziciju i uz lazne birace i lazni bojkot djilasa i jovanovica jos jednog sns satelita jedva su nakamcili laznu pobedu.

Tako da sve u svemu sa ovim izborima era sns-a (citaj sns+dacic+zavetnici+ostali satelitski paraziti) krece nizbrdo. Koliko ce drugo trajati pad videcemo, kao i koliko ce bolan biti. SNS je otprilike ko amerika hegemon koji mora da se pomiri s time da je sad multipolarni odnosno politcki sistem stigao. Svakom vragu dodje kraj, pa ce i ovima. A nestor je taj koji gradi podlogu za ono sto ce doci.

Подели на овим сајтовима

@sampaganini92

Ma nema nisa od pada SNSa...dok se Vucic sam ne povuce ili...ne daj Boze NATOvci nesto drugo urade.

Opozicije NEMA. Zato su Zavetnici i SPS uz Vucka....jedina opozicija je Nestor. Ovi liberasi su pukli u glavu...."patriotska" opozicija je rasturena Nestorom i mogu opstati samo kad se nakaleme na SNS....

Ima samo njegova koalicja, Vuckova, i Nestor, kao, protiv....ovi placenici drugi su samo ukras za maskaradu....

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

@sampaganini92

Ma nema nisa od pada SNSa...dok se Vucic sam ne povuce ili...ne daj Boze NATOvci nesto drugo urade.

Opozicije NEMA. Zato su Zavetnici i SPS uz Vucka....jedina opozicija je Nestor. Ovi liberasi su pukli u glavu...."patriotska" opozicija je rasturena Nestorom i mogu opstati samo kad se nakaleme na SNS....

Ima samo njegova koalicja, Vuckova, i Nestor, kao, protiv....ovi placenici drugi su samo ukras za maskaradu....

Pa ne, ne mislim da ce da padne sada niti sutra ali mislim da im je pik prosao. 2022 su sns+sps+zavetnici imali 60%, sad su svi oni zajedno jos uz ocajno malu izlaznost imali jedva 50%. Sto znaci da njima biracko telo opada. A vidi recimo Nis i Cakak, opozicija je pobedila sto znaci da je ljudima muka i prekipelo vise.U prevodu kad dodju sledeci izbori sns ce biti na ispod 50% a nema vise nijednog kolaicionog partnera jer sps i zavetnici vise nemaju biracko telo asimilovani su u ovih snsovih 51%. To znaci da ce morati da se uzimaju Nestorovic i druge stranke kao opcije za vlast u drzavi/gradu a sto zauzvrat znacvi da cemo napokon korz jedan ili dva izborna ciklusa imati bar nekog ZAISTA nacionalnog zaloga u vlasti koji ce moci da spreci neke tragicne stvari po drzavu. Zivi bili pa videli.

Подели на овим сајтовима

@sampaganini92

Ma sve OK, brate - nego nije narod glup. Evropa je pod okupacijom, Nemacka, "nezavisna" Svedska....sve je to pod okupacijom satanista, a vremena su opasna....nije nas narod glup, narod to zna.

Tako da, voleli, ne voleli, Vucic je nabolja opcija za sada....treba preziveti ovo zlo. Mi smo u totalnoj okupaciji, i treba drzati "nizak profil" dok okupacija prodje...a biti spreman da se pridruzis novom svetu koji raste...ako ne bude apokalipse nuklearne...ako nam ne uvale rat, a mogu, na Balkanu...nema ko da vlada sada Srbijom osim SNSa....nazalost je tako.

Подели на овим сајтовима

Slazem se, to i govorim vec neko vreme ova vlast je tranziciona vlast izmedju onih zutih full evrofilskih kolonijalnih fanatika i neke buduce zaista nacionalne vlasti. Tako da zivimo u turbulentnom periodu sto kazes gde se ne treba previse eksponirati jer rat je vec postao realna opcija svuda po svetu.

Подели на овим сајтовима

WWW.NOVOSTI.RS

У крипти храма Светог Саве на Врачару говориће и Његово Преосвештенство Епископ бачки г. Иринеј, професор емеритус Правног факултета Универзитета у...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Можда би било смешно и духовито, али је само смешно и жалосно. Да неко тако буде ноншалантно глуп, мислим да наша сцена није видела до сад.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...