Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

Мене је Нестор купио плавим очима, мада он има браон. Добра је теорија да су Адам и Ева стигли једини из првобитног стања у пало стање без еволуције у односу на осталу творевину.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Где ли су они корисни идиоти који су мислили да најбоље чине? Они што су кадили у мантијама међ" иконама, а немају везе са Црквом него се спрдају са њом.

Када је то прошло као хумор, знало се да ће неки бити саблажњени и преварени, без обзира на србовање. Не треба много до усташтва тим путем.

И то се стално збива пред нашим очима. Не ваља Вучић, не ваља као ништа и на крају мрзи Србију. Пишају по застави како се понашају.

Мене још нико није убедио да је Нестор у коалицији било с ким од оних, са којима је Јовановић нови Коштуница. Није ваљда могуће.

Ипак је тај цепао српску заставу, а отац му познати антисрбин из Црне Горе. Како би то било могуће за Нестора? За Јовановића разумем.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Где баш на доци Нестору да ми се заломио 666и пост :D

Ништа мораћу променити глас на оригиналне МИ-глас из народа. Тамо је и сабрат свих нас у Христу крштених др. Јован Јањић, биограф нашег драгог, надајмо се ускоро и званично, а пред Христом одвећ Светог Патријарха Павла. 

И још једном да се каже каква је трагедија распад МИ јер је то била шанса за Српски род, такав нови налет снаге националне и хришћанске и да се тако распадне због неких личних сујета и зависти је грехота. 

Зато и рекох кад рекох да нам политичари морају бити и хришћани. Јер кад си иправан не раде ти само службе било чије о глави, него и непомјаник на личном нивоу и бидне шта је било.

Авај, нема предаје.

Подели на овим сајтовима

Glavna stvar je da nikakvi stranci ne smeju da se mešaju u našu politiku. Kad izuzmemo one koji još treba da se civilizuju da bismo krenuli napred i one koji bi da uzmu novac od stranaca samo za svoj interes ostaje trećina, a daj Bože da je tako, koji mogu da povedu ovu zemlju ka procvatu i miru. Svet želi mir. 

Подели на овим сајтовима

Odeš malo po Srbiji ljudi se slažu najviše oko pitanja protiv Vučića, a u svemu drugom se ne slažu, svadjaju se i ogovaraju. Odeš malo tamo vamo puno se psuje, kuka...Psuje se Bog. LGBT svuda pa i u svetu bore se za svoje bolesti i budalaštine ...Sekte cvetaju..Srbija je još i dobra kakav je svet. Bog nas nije još odbacio. A da li je svet zaslužio mir??? 

Подели на овим сајтовима

Nestorovic & co 8,3% a Pavlovic, Ljepojevic, Kovac & co 0,9%.

Ili Nestor 53 600 glasova a Pavlovic 6 200 glasova. Nestor potukao svoje bivse kompanjone sa 900% vise glasova.

Zakljucak: "Mi snaga naroda" je zavrsila politicku pricu...malo ce po skupstini pricati i to je to. Da se nicu pocepali imali bi 13-15%, ovako su mnogi biraci revoltirani ostali nemi na izborima.

Sve u svemu, Nestor je dobio veliku lovu od drzave, ima poslanike u skupstini Srbije i skupstini BG...i sad ladno moze da gradi stranku.

Pavic je, konacno, dobio stalno zaposlenje :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...