Jump to content

Псовка - злоупотреба дара Божјег, дара речи

Препоручена порука

Ахахахахаха. Па, ко се, заправо, подређује?

Nije smešno, nego istinito. Masu stvari ljudi rade da bi bili prihvaćeni u društvu, a ne zato što oni to žele. Sve je to lepo i vešto zamaskirano u etikete: pristojno i nepristojno.

Da, ja se podređujem, isto kao i ti, isto kao i svaki čovek na ovom forumu(posebno ljudi kao što su na ovom forumu!) i šire. Koliko god ne htela, nekad moraš, pa čak i želiš.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

nikada mi psovke nisu ušle u rečnik, tako da nemam problema sa tim, Bogu hvala... :aplauz:

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Брате, опасно је кад се временом накупи у души. Боље опсовати кад дође тај моменат, него петнаест година носити са собом као ово ја и ти, па одједном не знаш због чега и кога псујеш.

Uh sister kod mene kontra. Meni se tek sad nakupilo u duši kao što ti kažeš,jer nemam kontrolu nad psovkama :) 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Uh sister kod mene kontra. Meni se tek sad nakupilo u duši kao što ti kažeš,jer nemam kontrolu nad psovkama :)

Сад је касно да разазнаш, не би ни помогло! Требао би одмах прекинути са псовкама. Пресеци мачем.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Брате, опасно је кад се временом накупи у души. Боље опсовати кад дође тај моменат, него петнаест година носити са собом као ово ја и ти, па одједном не знаш због чега и кога псујеш. :D

Ranije sam puštala da mi se gluposti, bes, nervoza, tuga (ponajviše tuga)kupe i akumuliraju, pa puknem jednom u godinu dve, pa bude gadno.

Kad sam u septembru doživela stres i tugu veliku, rekla sam sebi da neću uopšte da  sputavam svoje emocije, baš me briga ko gleda i ko se čudi, dozvolila sam sebi da proživim sva osećanja, i iako je tuga i dalje prisutna, u normalnoj količini, time što sam sebi dozvolila da  osećam, tugujem i nerviram se, omogućila sam sebi i da lakše prebolim.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Ranije sam puštala da mi se gluposti, bes, nervoza, tuga (ponajviše tuga)kupe i akumuliraju, pa puknem jednom u godinu dve, pa bude gadno.

Kad sam u septembru doživela stres i tugu veliku, rekla sam sebi da neću uopšte da  sputavam svoje emocije, baš me briga ko gleda i ko se čudi, dozvolila sam sebi da proživim sva osećanja, i iako je tuga i dalje prisutna, u normalnoj količini, time što sam sebi dozvolila da  osećam, tugujem i nerviram se, omogućila sam sebi i da lakše prebolim.

Veoma je korisno,ono što ti se govori u mraku izneti na svetlost! Samo napred ali si ipak zadaj konačni cilj da i to ima tvoj potpuni smisao.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Види се из авиона да није теренско. :)

jednostavno se kod mene psovke nisu primile, a nakanjivao sam se... Just_Cuz_19

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

jednostavno se kod mene psovke nisu primile, a nakanjivao sam se... Just_Cuz_19

Just_Cuz_19 Опрости, било јаче од мене. Значење наканити се:

http://vukajlija.com/nakaniti-se

Ne mogu da se nakanim da udjem. Noge prođoše, m*** nikad. :))

• Волим 1

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ја се у друштву контролишем али псујем кад сам сâм. Скроз наопак лик. :)) Радим на томе да престанем. :)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Upoznajte nekog protestanta ili adventistu i druzite se snjim para dana, ako prezivite, izleceni ste od psovki :))

PS: jednog poznanika, novopecenog protestanta, sam hteo da izbacim iz garaze jer mu je svaka druga bila "ne psuj" :0102_laugh:

PPS: tiha voda breg roni

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...