Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 28. 4. 2016. at 12:13, Juan рече

На следећем сабору форумаша у кафану улази згодна црнкиња.  Мушким форумашима очи испале, а остале женске оће да поједу и њу и мушке форумаше. А црнкиња ће: ”Људи, зар ме не препознајете?! То сам ја -Владимир-!”

Expand  

Па сад , ако је технологија већ толико узнапредовала онда 'оћу да будем спајдермен .

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2016. at 11:47, Tvrtko рече

Izvinjavam se za grešku načinjenu u mom prethodnom postu gde sam greškom naveo citat kao *Јеленин*, a ustvari je Ronaldov.

Trebalo je da glasi ovako:

Te problematične su i želele da prođu sve i svašta, a to koliko si spreman da voliš, to ih uopšte i ne interesuje. Što ne bi bile srećne kad rade šta hoće. Muškaraca nikad dosta. 

Expand  

Te problematicne najvise traze ljubav, hehheehe:)Daj reci mi gdje zivis ili mi daj broj od te tvoje djevojke sto te je povrijedila, da ja malo vidim sta je tu bilo, ne moze sa tobom da se prica:)

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2016. at 11:58, Снежана рече

зашто да јој објашњава, њу то и не занима, наравно, као сваку градску лепотицу.

Expand  

Snezo u pravu si, treba da promjenim ime u Yasmina, kako se i zove ova ljepotica sa mog avatara( Yasmina Rossi):D

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2016. at 11:56, Tvrtko рече

Ronald bi mogao da ti objasni.

Expand  

Itekako ih interesuje ljubav, objasnjava Ronald:D

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2016. at 11:11, Tvrtko рече

Te problematične su i želele da prođu sve i svašta, a to koliko si spreman da voliš, to ih uopšte i ne interesuje. Što ne bi bile srećne kad rade šta hoće. Muškaraca nikad dosta. 

Expand  

On 28. 4. 2016. at 12:02, -Владимир- рече

Тако ти је то, живот је неком мајка неком маћеха . И ја сам хтео да прођем све и свашта, али џабе . Кад се нисам родио као црнац или градска девојка . Додуше за оно друго постоје могућности, држава покрива трошкове интервенције, али касно сад . 

Expand  

:))) 

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2016. at 12:37, Ronald рече

Itekako ih interesuje ljubav, objasnjava Ronald:D

Expand  

Dugogodisnja istrazivanja i eksperimenti su doveli do neverovatnih zakljucaka, exkluzivno, samo na ZRU (i samo za vas!) - dr Ronald! :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2016. at 12:26, -Владимир- рече

'оћу да будем спајдермен

Expand  

Хоћеш да будеш вјечити студент без пребијене паре, без аута, без стана (да живиш са тетком Меј), и да те твоја црвенокоса симпатија не шљиви 2%!? Па управо то је поента на коју нам Твртко указује, да никако не треба то да будеш. Боље буди згодна црнкиња :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2016. at 12:55, Goku рече

Хоћеш да будеш вјечити студент без пребијене паре, без аута, без стана (да живиш са тетком Меј), и да те твоја црвенокоса симпатија не шљиви 2%!? Па управо то је поента на коју нам Твртко указује, да никако не треба то да будеш. Боље буди згодна црнкиња :)

Expand  

Или бетмен. Тај има све...

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2016. at 12:58, Juan рече

Или бетмен. Тај има све...

Expand  

Екшли, не баш све...

90d9fe278587cc1dbd2339ff92ee1be6.jpg

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2016. at 12:46, Џуманџи рече

Dugogodisnja istrazivanja i eksperimenti su doveli do neverovatnih zakljucaka, exkluzivno, samo na ZRU (i samo za vas!) - dr Ronald! :D

Expand  

Izazov Dzu!!!Idem u selo bogatih i zgodnih muskraca i djevojaka( sponzorusa) kako bih upoznao jednu djevojku koju interesuje I finansijska situacija:D

Подели на овим сајтовима

On 28. 4. 2016. at 14:00, Tvrtko рече

Zato što je on rekao ništa bez izazova na kojima se može pokazati koliko si spreman da voliš. Naravno, to je vrlo često i odlična prilika da staviš sebe u poziciju da žensko od tebe napravi budalu, jer zaljubljenog muškarca, koji te voli i poštuje, možeš da motaš kako hoćeš i da ga na kraju šutneš uz "objašnjenje" da je sâm kriv za to.

Expand  

Ovo se desava zato sto dajemo samo da bi dobili.

Bas sam skoro bila u jednoj srednjoj skoli na casu veronauke gde je veroucotelj upravo ovo objasnjavao djacima. Toga najcesce i ima sa muske strane: "dajem ti, izvodim te, slusam te.... lalala, da bi me volela".

Nece da moze tako, ni sa Bogom, ni sa bogolikim covekom. To je greh - promasaj cilja.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Dzu ne vadi se! Lako je tebi, ti si mlada, pametna, lepa i zgodna beograđanka!!! :)))

Vidis koliko zapravo ne razumes tu muku, sebicna si i dvolicna, ovamo vera, a da te neko samo voli odbacila bi njegovu ljubav jer nije bogat, nema para i nije crnac! :)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...