Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

cloudking,sex u 21 veku je toliko na dohvatu ruke zahvaljujući tehnologiji i činjenici da u svetu ima mnogo više žena nego muškaraca,žene se prosto grabe za pridobijanje zrnca pažnje i ne prezaju ni od čega.Nisam romantična ali ako će ti se neko skinuti čim trepneš moram se zapitati ko je tu u stvari kriv.Da li vi muškarci jer da nema konzumenata niko to ne bi radio ili žene koje se nude?

Ja tu ne bih nikom sudila,pad moralnosti je vidljiv na svakom ćošku i taj trend će se verujem nastaviti.

Подели на овим сајтовима

.Nisam romantična ali ako će ti se neko skinuti čim trepneš moram se zapitati ko je tu u stvari kriv.

Kriv? Za sta?

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Uuuuuuuuuu prevara, uuuuuuuuu prevara! PREVARA! :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ovo me sve podsjeti na knjugu Isidore Bjelice-Virtuelna kurva

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Imate partnera ali koristite internet i kameru za vodjenje ljubavi sa drugom osobom.Da li smatrate da je to prevara?Nema fizičkog kontakta,ta druga osoba je u vašem gradu ili drugoj državi,nebitno,vaša savest je čista.Da li je? Molim vaše mišljenje.

Naravno da je to prava prevara .

Više liči na hot line.

Sve mi to mi deluje nekako nezrelo :( .

0405_feel Samo da znate toga ima dosta.

Ako mene pitate,mislim da je to totalno nenormalno!

:351780:

Подели на овим сајтовима

Samo da znate toga ima dosta.

Baš zbog toga sam i pokrenula ovu temu,ne da bih hvatala neverne muževe :) Pre neki dan sam pročitala vest kako se neki tip hvalio nekom drugom tipu svojim ljubavnim avanturama.Smejali su se kako su njihove žene suviše glupe da ih provale.Sve to je slušala neka žena i fotografisala ga,stavila sliku na face i pitala čiji je ovo muž.Slika je šerovana 160000 puta,zanima me da li je stiglo do njegove žene. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...