Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Према неким анкетама Јевреји су убедљиво највернији народ на свету. А после смо љубоморни на њихове резултате, јер не расипају залудно своје време и енергију и кукамо на кризу и на све редом.

Ko je platio da se urade te ankete? Verovatno oni koji su bogati. A ko je bogat?

molimoli

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Према неким анкетама Јевреји су убедљиво највернији народ на свету. А после смо љубоморни на њихове резултате, јер не расипају залудно своје време и енергију и кукамо на кризу и на све редом.

Ko je platio da se urade te ankete? Verovatno oni koji su bogati. A ko je bogat?

greengrin

:)molimoli

Мада има истине у томе. Барем смо их у тим анкетама добро премашили. А и познате су омиљене сиротињске разоноде.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

greengrin molimoli

Мада има истине у томе. Барем смо их у тим анкетама добро премашили. А и познате су омиљене сиротињске разоноде.

Schteta schto nisi u pravu brate. Kolika smo mi sirotinja trebalo bi da nas bude 15-20 miliona.

Za ovih zadnjih 20 godina koliko nam vecc traje ta beda, stvarno, je trebalo da se bavimo tom

razonodom...  :)

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Нисмо ми баш тако невешти. Нема нас због неке друге распрострањене праксе, али да сада не отварамо болне теме.

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

...будући да сам радила у школи и да сам примијетила да увијек, малтене 100%,  без да ишта знам о тој дјеци, могу да препознам двије врсте дјеце; ону дјецу која си кренула годину дана раније у школу и ону, којима су родитељи разведени.

Евдокија, по чему препознајеш децу која су раније пошла у школу?

Подели на овим сајтовима

jeste drugačije kod žena ali ne onako kako si ti koncipirao... žene su u trenucima kada varaju često lakomislenije od muškaraca,sklone su da se prepuste trenutku ali zato imaju izraženiji i ekspresan osećaj krivice... a to zato što se žena vrlo retko spaja sa nekim samo telesno...

i što kaže Dostojevski- treba birati izmedju poštenih i nepoštenih

Генерализујеш.

je l da.... a kako bi okarakterisao ovaj tvoj post sa prethodne strane...

Кад мушкарац чини прељубу он је; фаца, швалер, даса, а кад жена чини прељубу она је курва.

Мислим, генерализујеш што повезујеш емотивност са полом, има и мушкарце и жена; емотивних и не емотивних. А мој пост је одговор на пост и опис стања какво је, а није мој лични став.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Слажем се. Не дешава се прељуба само онда кад има проблема у вези или браку. Често се прељубници куну у љубав свом партнеру и заклињу се да се невера више никад неће поновити и да не знају шта им би...

Interesantno je to da uvek, ali uvek, ugadjaju svom d... schto, itekako, ima veze sa sebichnoschccu.

Zapamti: TO JE UVEK SEBICHNOST, bez obzira u kom je obliku...

Па да, то сам се сложила с тобом.

Подели на овим сајтовима

Нисмо ми баш тако невешти. Нема нас због неких других уобичајених пракси, али да сада не отварамо болне теме.

Рекосмо да су прељубници себични. Такође, нема нас више из опет неких себичних разлога, а не баш што "лежемо рано". Што би рекли стари "народ се од Бога одродио".

Подели на овим сајтовима

Нисмо ми баш тако невешти. Нема нас због неких других уобичајених пракси, али да сада не отварамо болне теме.

Рекосмо да су прељубници себични. Такође, нема нас више из опет неких себичних разлога, а не баш што "лежемо рано". Што би рекли стари "народ се од Бога одродио".

Како, себични зато што дају и где нису обавезни ?  :229229229:

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Како, себични зато што дају и где нису обавезни ?  :229229229:

1405_love

Подели на овим сајтовима

...будући да сам радила у школи и да сам примијетила да увијек, малтене 100%,  без да ишта знам о тој дјеци, могу да препознам двије врсте дјеце; ону дјецу која си кренула годину дана раније у школу и ону, којима су родитељи разведени.

Евдокија, по чему препознајеш децу која су раније пошла у школу?

Не издвајају се у групи, очекују да их неко води, стварно се уочава тај проблем са концентрацијом, пажња им брзо попушта, није рјетко да се испољава неуроза, тешко им је да сједе мирно и прате шта се догађа, чак и у каснијим разредима,  и стварно, и када сви већ крећу у ноћне излазке и имају прве симпатије, није искључено да се испод клупе ове дјеце није смјестила каква лутка или медо. Увијек су, некако, слатки и ''блесасти''. Генерално - несигурни су. Не знам да ли је неко то истраживао, али колико сам ја упратила, бар када је ријеч о мојим бившим ученицима (а и ја сам одавно бивши просвјетни радник), чешћи је случај да ће баш ова дјеца негдје изгубити годину (или у средњој или на факултету). И ход и држање, све их некако одаје. Надам се да сам ти одговорила, а ако имаш још питања тог типа, молим те пошаљи на пп, јер смо изашле ван оквира теме.

И, наравно, ограђујем се, има и таквих који профункционишу без проблема, мада рјетко је тако. Показатељ тога да се нису баш најсрећније уклопили, не мора да буде видљив кроз оцјене.

Подели на овим сајтовима

Евдокија, као искусни педагог, шта  мислите о садашњем поласку првака у школу са

шест година?

Посебно, на дечицу са специјалним потребама, ометеним у развоју?

confused1

ПС.Потпуно се слажем са Вашим мишљењем о деци која се могу препознати да су из разведених

бракова, и са онима која су пошла раније у школу.

Наравно да има одступања која потврђују правило, али су у мањини, јер су ретки нормални

разводи, које деца не осећају.

Подели на овим сајтовима

Евдокија, као искусни педагог, шта  мислите о садашњем поласку првака у школу са

шест година?

Посебно, на дечицу са специјалним потребама, ометеним у развоју?

algabacaju

ПС.Потпуно се слажем са Вашим мишљењем о деци која се могу препознати да су из разведених

бракова, и са онима која су пошла раније у школу.

Наравно да има одступања која потврђују правило, али су у мањини, јер су ретки нормални

разводи, које деца не осећају.

Сестро Мирођија, послаћу одговор преко пп, јер смо изашли из теме.

Подели на овим сајтовима

tesko je pricati o preljubi kad mnogo nas ne zna ni sta je prava ljubav !!!!!!!!!!

mense0198626478946378946

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...