Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 5 minutes ago, Juan рече А како се мушкарац сме удварати српским женама, а да то не испадне ни агресивно, а ни млако? Зар одустати после првог ”не”? Да сам тако урадио, сад бих био сам. Пре свега треба да објасниш зашто би се ико удварао непознатој особи, а после ћу све да ти објасним. Лапис Лазули and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Управо сада, Џуманџи рече Пре свега треба да објасниш зашто би се ико удварао непознатој особи, а после ћу све да ти објасним. Свака особа коју познајемо је једном била непозната. Istochnik and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Управо сада, Juan рече Свака особа коју познајемо је једном била непозната. Управо зато је најгоре удварати се. Прво упознавање, па све остало. Као што човек неће да једе било шта што му је "лепо на око" без обзира на глад, тако и не треба кренути са удварањем од старта само зато што се јавила жеља/ одушевљеност непознатом особом. Лапис Лазули, ИгорМ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 15 minutes ago, Juan рече А како се мушкарац сме удварати српским женама, а да то не испадне ни агресивно, а ни млако? Зар одустати после првог ”не”? Да сам тако урадио, сад бих био сам. Izgleda da treba izbjegavati srpske žene, barem si ti živi dokaz za to :-) Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 1 minute ago, Џуманџи рече Управо зато је најгоре удварати се. Прво упознавање, па све остало. E to si u pravu, takvo postovanje je potrebno. Ranije te vjerovatno nisam shvatio kad si govorila o momku na stanici, naravno ako pridje i prvo sto kaze je ''daj mi broj'' da je to debilizam. Лапис Лазули, Ronald and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 26 minutes ago, Juan рече А како се мушкарац сме удварати српским женама, а да то не испадне ни агресивно, а ни млако? Зар одустати после првог ”не”? Да сам тако урадио, сад бих био сам. Mislim da je Dzu govorila o najelementarnijoj pristojnosti jer malo je iznenadjujuce da neko prije ikakvog upoznavanje pridje i trazi broj. Лапис Лазули, PredragVId and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 16 minutes ago, Istochnik рече E to si u pravu, takvo postovanje je potrebno. Ranije te vjerovatno nisam shvatio kad si govorila o momku na stanici, naravno ako pridje i prvo sto kaze je ''daj mi broj'' da je to debilizam. Iscrpe ove teme o Dzverima, heheheheh PredragVId and Istochnik је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 2 minutes ago, Ronald рече Iscrpe ove teme o Dzverima, heheheheh Aha PredragVId and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Па како неког упознати ако му не приђеш? Јесте уметност наћи меру тако да не будеш ни нападан, ни незаинтересован, али опет... неки контакт се мора ваљда успоставити. Neša_, PredragVId and Ronald је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 12 minutes ago, Anika рече Па како неког упознати ако му не приђеш? Јесте уметност наћи меру тако да не будеш ни нападан, ни незаинтересован, али опет... неки контакт се мора ваљда успоставити. Anci pridje, upozna se i pokusa da bude spontan i razvije komunikaciju, bez opterecenja da mora nesto postici. Nekad u lokalu mozes da pridjes, upoznas se, kazes nekoliko lijepih komplimenata ili neku salu na svoj racun i odes PredragVId and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 ja bih rek'o - kolektivna neuroza Istochnik and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 12 minutes ago, Иван ♪♫ рече ja bih rek'o - kolektivna neuroza Nad narodom se nekako eksperimentise, jednog dana cemo valjda saznati. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 59 minutes ago, Џуманџи рече Управо зато је најгоре удварати се. Прво упознавање, па све остало. Као што човек неће да једе било шта што му је "лепо на око" без обзира на глад, тако и не треба кренути са удварањем од старта само зато што се јавила жеља/ одушевљеност непознатом особом. Прва књига Мојсијева те демантује . Ми смо људи импулсивна бића . PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 31 minutes ago, Anika рече Па како неког упознати ако му не приђеш? Јесте уметност наћи меру тако да не будеш ни нападан, ни незаинтересован, али опет... неки контакт се мора ваљда успоставити. Па, управо то треба разликовати - једно је да приђеш и упознајеш се, а друго удварати се. Када се неко удвара тек онда може да буде нападан/делује незаинтересовано како си написала, баш због тих калкулација, стратегија, чега-све-не, у супротном (упознавању) тога нема. Зато сматрам да нема поенте удварати се. Нит' знаш ко је, шта је, шта хоће, чему се нада... Мене такве особе плаше реално, не знаш ни да ли сам убила, да ли дилујем хероин, да ли сам за Шешеља ( ), а упињеш се да ме обрлатиш, па, заиста нема смисла. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 30, 2016 Пријави Подели Написано Април 30, 2016 Управо сада, -Владимир- рече Прва књига Мојсијева те демантује . Ми смо људи импулсивна бића . Ја демантујем тебе, глад се не помиње (верска свађа:) Да ми одма' нађеш цитат и наведеш извор! Sanja Т. and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука