Снежана Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 4 minutes ago, Ayla рече Daj nešto drugo za oprost...ovi mi bahato djeluju. Ово је намењено Гокуу, да се мало опусти...не знам о каквом опросту причаш, а ако ти је "Забрањено пушење" бахато, па шта да ти кажем Ајла, пусти си нешто милозвучније. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Pa mislila sam da je to slatko podmićivanje namijenjeno svima nama koji smo se šokirali šalom, drage nam forumašice, ali dobro kažeš, pustiću sebi nešto manje bahato. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 15 hours ago, Снежана рече Држимо их у кућном притвору, што је сигурно, сигурно је sto kaze moj brat istocnik, vi zene katkad previse pametujete, zenama treba zabraniti da pametuju PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 5 minutes ago, kordun рече sto kaze moj brat istocnik, vi zene katkad previse pametujete, zenama treba zabraniti da pametuju ма не глупе смо ми за паметовање, једино што смо у стању је да копирамо мушкаце. PredragVId, Ayla , Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Управо сада, Снежана рече ма не глупе смо ми за паметовање, једино што смо у стању је да копирамо мушкаце. izgorice ti rucak, ionako kasni ИгорМ, Ayla and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Jako ruzno Kordune... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Не баш ружно као рећи некоме да може да се убије, али ипак ружно PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Goku, necu se sloziti jer nije bilo receno -ubij se, nego "ja sam dobila slican savet na slican komentar..." I sto rece Sneza, pasivno agresivno trolovanje jaoj jadnog ja zene traze pare a sve lepotice i sponzoruse ne znaju kako je meni izaziva posle dugo vremena razne reakcije. A komentar idi u kujnu glupa curko je tu samo zato sto je ona zenskog pola. drasticna razlika PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 8 minutes ago, Јелена011 рече Goku, necu se sloziti jer nije bilo receno -ubij se, nego "ja sam dobila slican savet na slican komentar..." I sto rece Sneza, pasivno agresivno trolovanje jaoj jadnog ja zene traze pare a sve lepotice i sponzoruse ne znaju kako je meni izaziva posle dugo vremena razne reakcije. A komentar idi u kujnu glupa curko je tu samo zato sto je ona zenskog pola. drasticna razlika daleko bilo da je sneza glupa, meni je omiljeni forumas, ja sam se salio! sto si tako negativnih asocijacija? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 23 minutes ago, kordun рече izgorice ti rucak, ionako kasni Паа не могу, сад сам ноктиће намазала, а и познато је да сте ви мушкарци бољи кувари. kordun, ИгорМ, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 5 minutes ago, kordun рече daleko bilo da je sneza glupa, meni je omiljeni forumas, ja sam se salio! sto si tako negativnih asocijacija? Nemam asocijacije, citam napisano Postoji smajli PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Кордуне, јел остало што од торте? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 Jeste da,a onda je mrmot zavio cokoladu u foliju... Stvarno, ajde kuvari malo nas obradujte, ne mora torta, moze i neka slana djakonija, ponestaje posnih ideja Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 6 minutes ago, Tvrtko рече To su baš te koje imaju vrlo visoke kriterijume, koje većina muškaraca ne može da ispuni. One takve jednostavno ignorišu ili oštro odbiju još u prvom pokušaju. Postoje i djevojke cije kriterijume vecina muskaraca moze ispuniti. kordun, -Владимир- and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Април 26, 2016 Пријави Подели Написано Април 26, 2016 4 minutes ago, PredragVId рече Кордуне, јел остало што од торте? ne slavim rodjendan a i post je brate, ne vjerujem u posne kolace, ja sam previse nevaljao da bi gospodski postio, sa 110 kg sam se osusio na 105, a od zena sam sa 3 m se osusio na 2 metra PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука