Paradoksologija Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Јесте, све су такве. Што си брате запео за ауди, паре, паре, паре... то је само оправдање који немају шта друго да понуде, па се ваде јооој неам пара, неам цуре. Мани ме, молим те E ako si mu rekla Šalim se. Ali najozbiljnije, devojčice koje uče da mogu da same grade svoju karijeru i da mogu da očekuju da će njihov partner obavljati 50% kućnih poslova i biti u istoj meri podrška njima kao što je obrnuto slučaj odrastaju u žene koje svoj "status" dostižu same, a ne udajom. I time partnera ne biraju po audiju. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Eto u najmudrijim perioda istorije, tacno se znalo kakve su zene kakvi muskarci! Pa šta je od ta dva? Ti si tvrdio da su muškarci prirodno daleko seksualniji, a sad se ovamo slažeš sa Platonom i Aristotelom! Nekad mi se čini da uopšte ne čitaš. Znam da voliš klipove, ali nemam Youtube klip sa Aristotelovim govorima (to ono iz Profesionalca "Čitali ste Aristotela?" "Ne, slušao sam" ) Драгана. је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Pa šta je od ta dva? Ti si tvrdio da su muškarci prirodno daleko seksualniji, a sad se ovamo slažeš sa Platonom i Aristotelom! Nekad mi se čini da uopšte ne čitaš. Znam da voliš klipove, ali nemam Youtube klip sa Aristotelovim govorima (to ono iz Profesionalca "Čitali ste Aristotela?" "Ne, slušao sam" Ja znam da ja sebe nista ne razumijem... al' ovog audija, pogotovo :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 I time partnera ne biraju po audiju. Osim ako pratner ne zalepi Audijev logo na cipele i nada se da cene takav vid duhovitosti ili cak sarkazma. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 aj da vidim ko ce da mi odoli Paradoksologija, Млађони, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 aj da vidim ko ce da mi odoli Samo ako ja sedim napred, ako ne ništa dogovor odpada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Samo ako ja sedim napred, ako ne ništa dogovor odpada. Ne mere Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 Pa šta je od ta dva? Ti si tvrdio da su muškarci prirodno daleko seksualniji, a sad se ovamo slažeš sa Platonom i Aristotelom! Nekad mi se čini da uopšte ne čitaš. Znam da voliš klipove, ali nemam Youtube klip sa Aristotelovim govorima (to ono iz Profesionalca "Čitali ste Aristotela?" "Ne, slušao sam" ) ma nisu muskarci bitni, bitno je da su zene niza bica :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2014 aj da vidim ko ce da mi odoli DODJI I UZMI MEEEE oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 DODJI I UZMI MEEEE ццццц Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Ову проблематику обрадио је делимично и Др Раде Јоровић у свом раду објављеном 1989. године за реномирани домаћи часопис ПГП-РТБ. https://www.youtube.com/watch?v=nTvO_9LsjS0 Плутон, Млађони, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 Kakve bre teskoce. Ako su resili da prevare-prevarice. Ako volis kako treba onda ti je ta koju volis sve sto ti treba! Никола Поповић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 Него, један савет, немој женски однос према сексу гледати само на основу онога што причају, него и на основу тога како се понашају док га имају. А ја бих рекао да се оне тада исто препусте уживању и последње што им пада напамет су некакве емоције. Slazem se potpuno, samo sto ja imam utisak da se zene redje odluce, ili pozele, da imaju seks bez emocija, u odnosu na muskarce. A ponasaju se isto dok ga imaju, slazem se... A zasto je to tako, ako uopste imam ispravan utisak, ne znam da li se moze "dokazati" da li biologija, da li drustvo, da li neka kombinacija... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 Muskaraca i zena ima fifty-fifty.. ne moze jedna polovina znacajno da vara vise od druge (u hetereseksualnim odnosima naravno). Muskarci se vise hvale zene se vise srame i to je ta opticka varka. Mada u zadnje vreme svi se hvale, takva je moda. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2014 . Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука