Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Јесте, све су такве. Што си брате запео за ауди, паре, паре, паре... то је само оправдање који немају шта друго да понуде, па се ваде јооој неам пара, неам цуре. Мани ме, молим те

E ako si mu rekla  :ani_biggrin:

Šalim se. Ali najozbiljnije, devojčice koje uče da mogu da same grade svoju karijeru i da mogu da očekuju da će njihov partner obavljati 50% kućnih poslova i biti u istoj meri podrška njima kao što je obrnuto slučaj odrastaju u žene koje svoj "status" dostižu same, a ne udajom. I time partnera ne biraju po audiju.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Eto u najmudrijim perioda istorije, tacno se znalo kakve su zene kakvi muskarci!

Pa šta je od ta dva? Ti si tvrdio da su muškarci prirodno daleko seksualniji, a sad se ovamo slažeš sa Platonom i Aristotelom! Nekad mi se čini da uopšte ne čitaš.

Znam da voliš klipove, ali nemam Youtube klip sa Aristotelovim govorima (to ono iz Profesionalca "Čitali ste Aristotela?" "Ne, slušao sam" :))) )

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Pa šta je od ta dva? Ti si tvrdio da su muškarci prirodno daleko seksualniji, a sad se ovamo slažeš sa Platonom i Aristotelom! Nekad mi se čini da uopšte ne čitaš.

Znam da voliš klipove, ali nemam Youtube klip sa Aristotelovim govorima (to ono iz Profesionalca "Čitali ste Aristotela?" "Ne, slušao sam" :))) 

Ja znam da ja sebe nista ne razumijem... al'  ovog audija, pogotovo  :/

Подели на овим сајтовима

Znam da voliš klipove, ali nemam Youtube klip sa Aristotelovim govorima (to ono iz Profesionalca "Čitali ste Aristotela?" "Ne, slušao sam" :))) )

ma nisu muskarci bitni, bitno je da su zene niza bica :P

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ову проблематику обрадио је делимично и Др Раде Јоровић у свом раду објављеном 1989. године за реномирани домаћи часопис ПГП-РТБ.

https://www.youtube.com/watch?v=nTvO_9LsjS0

Подели на овим сајтовима

Kakve bre teskoce. Ako su resili da prevare-prevarice. Ako volis kako treba onda ti je ta koju volis sve sto ti treba!

Хвала Богу за све!

Подели на овим сајтовима

Него, један савет, немој женски однос према сексу гледати само на основу онога што причају, него и на основу тога како се понашају док га имају. А ја бих рекао да се оне тада исто препусте уживању и последње што им пада напамет су некакве емоције. :)

Slazem se potpuno, samo sto ja imam utisak da se zene redje odluce, ili pozele, da imaju seks bez emocija, u odnosu na muskarce. A ponasaju se isto dok ga imaju, slazem se...:) A zasto je to tako, ako uopste imam ispravan utisak, ne znam da li se moze "dokazati" da li biologija, da li drustvo, da li neka kombinacija...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Muskaraca i zena ima fifty-fifty.. ne moze jedna polovina znacajno da vara vise od druge (u hetereseksualnim odnosima naravno).

Muskarci se vise hvale zene se vise srame i to je ta opticka varka. Mada u zadnje vreme svi se hvale, takva je moda.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...