ИгорМ Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Osećam se kao Nill Amstrong, kao što je on prvi kročio na Mesec (ili možda nije?) tako sam ja na ovom forumu pokrenuo prvu temu na kojoj je počela žestoka rasprava o različitosti muškarca i žena. Tako da smo sada osim pedera, evolucije, velikog praska, ateizma itd. doblii još jednu temu koja će kada god se pojavi privući ogroman broj ljudi (zapravo 3-4 freekova) gde će oni iznositi svoje originalne ideje (koje su već izložili nekoliko desetina puta). Битно је да се нешто дешава Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 То зависи и од тога какав је мушкарац испред њих. Тако да оно... Uporavo prirodno da žene traže dobar mateirjalni status i mesto u čoporu da bi osigurala opstanak potomstva, kao što je prirodno da muškarac traži što više ženki da bi svoj genetski materijal proširio što više. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 ako si ozbiljan nagrabusio si u zivotu...... sve dok ti nju tretiras kao boginju ona ce tebe kao .... da ne kazem sta... fora je u tome da ona ne zna da ti je ko boginja, inace si ga ugasio Kaludjerovic Sreten, Давор73 and Resistance is futile је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Ја сам закључио да је овај форум пун ликова који о реалном животу јако мало знају. А претпостављам да је форум некакава микрослика Србије.. Pa mozda je nas realni zivot takav..... mozda je tvoj realni zivot jednostavno drugaciji... zivis u drugacijem okruzenju okruzen drugacijim ljudima... Ne moras da budes tak obezobrazan na keca.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Моја није Јесте. Човек је или асексуалан или полигаман. Немогуће је да мушкарца и жену сескуално привлачи само једна особа, а да на све друге буде имун. Говорим о нагонима. Не значи да људи морају да живе полигамно. То је већ ствар избора. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 fora je u tome da ona ne zna da ti je ko boginja, inace si ga ugasio fora je u tome da sam sebi budes najglavniji, niko drugi nije bitniji od tebe samog dok ne dodju deca... a ne tamo neke nazovi boginje... ko su one i sta su one pa da dobiju taj status? To mnogi muskarci traze neku zenu da im kaze da vrede.... zato ih i gledaju ko boginje.. jer im daj uvrednost.. sto je pateticno i tuzno sa nase strane... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Јесте. Човек је или асексуалан или полигаман. Немогуће је да мушкарца и жену сескуално привлачи само једна особа, а да на све друге буде имун. Говорим о нагонима. Не значи да људи морају да живе полигамно. То је већ ствар избора. to jesi u pravu ali je isto tako kos muskaraca taj nagon mnogo mnogo jaci.... O tome nemoj da se lazemo... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 fora je u tome da sam sebi budes najglavniji, niko drugi nije bitniji od tebe samog dok ne dodju deca... a ne tamo neke nazovi boginje... ko su one i sta su one pa da dobiju taj status? To mnogi muskarci traze neku zenu da im kaze da vrede.... zato ih i gledaju ko boginje.. jer im daj uvrednost.. sto je pateticno i tuzno sa nase strane... Zato lepo lupiš rukom o astal kažeš "To više tako ne može, aj sam bre gazda u ovo kući" i onda narednih mesec dana spavaš na kauču i to ako imaš sreće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Zato lepo lupiš rukom o astal kažeš "To više tako ne može, aj sam bre gazda u ovo kući" i onda narednih mesec dana spavaš na kauču i to ako imaš sreće. gde ima dima, ima i vatre.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 to jesi u pravu ali je isto tako kos muskaraca taj nagon mnogo mnogo jaci.... O tome nemoj da se lazemo... Тај нагон је код жена суптилнији и мало се другачије испољава, али далеко од тога да је слаб. Постоји, наравно, варијација у нагонима код појединачних мушкараца и код жена, али то је друга тема. Друга је ствар што многе жене у Србији то себи не желе да признају, јер су васпитаване по тим твојим накарадним балканским идејама, па све пршти од фрустрираности и лицемерја. Иди мало на друга места и друге континенте, па да видиш како жене имају нагон и како можеш да их запалиш и без хебених пара. Rassoban and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Јесте. Човек је или асексуалан или полигаман. Немогуће је да мушкарца и жену сескуално привлачи само једна особа, а да на све друге буде имун. Говорим о нагонима. Не значи да људи морају да живе полигамно. То је већ ствар избора. Ја ти кажем да није, а ти сад теоретиши колико ти воља Sasa 015 and Milica89 је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 fora je u tome da sam sebi budes najglavniji, niko drugi nije bitniji od tebe samog dok ne dodju deca... a ne tamo neke nazovi boginje... ko su one i sta su one pa da dobiju taj status? To mnogi muskarci traze neku zenu da im kaze da vrede.... zato ih i gledaju ko boginje.. jer im daj uvrednost.. sto je pateticno i tuzno sa nase strane... nemoj to boginja bukvalno shvacati, ja sma imao vezu 9 godina sa djevojkom koja mi je bila svetinja i tvrdjava a seksualne nagone imam nenormalne i nije mi ni malo lako, pun sam hormona, ali kada pored sebe imas pravog partnera onda se sve moze, ako imas partnera od kog imas potrebu ponekad da se sklanjas onda tesko da to moze funkcionisati na duze staze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Тај нагон је код жена суптилнији и мало се другачије испољава, али далеко од тога да је слаб. Друга је ствар што многе жене у Србији то себи не желе да признају, јер су васпитаване по тим твојим накарадним балканским идејама, па све пршти од фрустрираности и лицемерја. Иди мало на друга места и друге континенте, па да видиш како жене имају нагон и како можеш да их запалиш и без хебених пара. Nisam rekao da je slab veec da je s labiji od naseg. I to si u pravu, da ne smeju da priznaju. Kao sto rekoh, ne sporim da zene imaju nagon, samo sporim da je "jaci od naseg" njihov je jak blizu nasem pet dana u mesecu... kada su u ovulaciji... ima gomilu studija koje to pokazuju... one mogu partnera mnogo racionalnije da biraju, i mogu da budu vodjene vise razumom nego emocijama... emocija zaljubljenosti se kod zene lakse kontrolsie nego kod muskarca. Opet obrati paznjuj na termine, lakse, manje.. a ne "nemajuj" i "one mogu mi ne mozemo" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 Monogamija je virus uma koji je stvorio jezik! Sve ostalo su prazne price. Ako smo naucili da u biologiji nije svaki virus patogen onda nema potrebe da se bunim nad ovom cinjenicom zbog toga sto to toboze znaci da je monogamija losa. Ta mema, monogamija, je kao i poligamija imala svoju svrhu i ulogu u evoluciji nase civilizacije. Da li je danas dobra ili losa u odnosu na celokupnu civilizaciju veliko je pitanje. Ali ono sto je sigurno da bas ovim saznanjem mozemo sa sigurnoscu reci da zena nije nista manje seksualna od muskarca, nicim ona nije manje izlozena "strastima i iskusenjima" po tom pitanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2014 nemoj to boginja bukvalno shvacati, ja sma imao vezu 9 godina sa djevojkom koja mi je bila svetinja i tvrdjava a seksualne nagone imam nenormalne i nije mi ni malo lako, pun sam hormona, ali kada pored sebe imas pravog partnera onda se sve moze, ako imas partnera od kog imas potrebu ponekad da se sklanjas onda tesko da to moze funkcionisati na duze staze Pa gde ti je sad ? Sta je bilo? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука