мирођија Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LhVYIiSlrBI&list=RD35uQyErMrfJLE Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 22, 2013 Пријави Подели Написано Јун 22, 2013 Uzas kako je dobra ! http://m.youtube.com/watch?v=xg3b_K0fe8E Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dKm8TuEVPZQ Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=54evZgl9dtA Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Срђан Ранђеловић, Биљана and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Фантастично предавање игумана Рафаила Подмаинског које тренутно тече на Радију Благовести... http://www.manastir-lepavina.org/stranica.php?id=18 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 С.И. је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Borealis Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 John 5 ~~ Noche Acosador http://www.youtube.com/watch?v=9yd60F7gEDs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blue Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 С.И., Oglo and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 "Naslikana voda ne gasi žeđ." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука