Flojd Написано Август 4, 2018 Пријави Подели Написано Август 4, 2018 Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 АлександраВ and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 5, 2018 Пријави Подели Написано Август 5, 2018 АлександраВ, kordun and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 On 5.8.2018. at 16:28, Broken рече Пре две недеље је било годину дана од како је умро. Бог да му душу прости. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 7, 2018 Пријави Подели Написано Август 7, 2018 пре 7 часа, Lady Godiva рече Пре две недеље је било годину дана од како је умро. Бог да му душу прости. Bas mi je palo na pamet juce sta se sve ddesava u coveku kad resi da prekine svoj zivot. Lady Godiva and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Август 7, 2018 Пријави Подели Написано Август 7, 2018 Fotina444 је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 8, 2018 Пријави Подели Написано Август 8, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 8, 2018 Пријави Подели Написано Август 8, 2018 JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 8, 2018 Пријави Подели Написано Август 8, 2018 gothic88nika је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 10, 2018 Пријави Подели Написано Август 10, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 11, 2018 Пријави Подели Написано Август 11, 2018 Milica Bajic, Alegzandar and Брада је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Август 12, 2018 Пријави Подели Написано Август 12, 2018 АлександраВ, Rassoban, Аристарх and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 Branislav81, Rassoban, Аристарх and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Август 13, 2018 Пријави Подели Написано Август 13, 2018 пре 14 минута, Bashful Anna рече Руско-Француска верзија мени још лепше звучи Bashful Anna and Branislav81 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука