Jump to content

Размишљамо ли о сопственој смрти? Како је замишљамо?

Препоручена порука

On 4. 6. 2012. at 21:53, Жељко рече

Није то за тему то је за духовника, за исповест ...

Siptomaticno je to sto se ovo kod mene desilo noc uoci pocetka Velikog posta. Ujutro sam i ja shvatio ovako kako si ti rekao

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

On 4. 6. 2012. at 21:56, Protagoras рече

Džaba mu sva sposobnost kada se njegovi napadi oslanjaju isključivo na duhovnost mete. A ja nisam duhovan čovek.

Tebe je " opsednuo " otac Joil gringrin

Подели на овим сајтовима

On 4. 6. 2012. at 21:56, Protagoras рече

Džaba mu sva sposobnost kada se njegovi napadi oslanjaju isključivo na duhovnost mete. A ja nisam duhovan čovek.

Да ли ти схваташ да он нема разлога тебе да напада.

Ти си у матриксу и подобан си машинама, радиш оно што треба.Нападом би ти само подстакао скепсу према матриксу .

Мада можеш да пробаш да га изазовеш не кошта ништа ионако немаш шта да изгубиш сем душе. Искрено не бих ти то саветовао .

Подели на овим сајтовима

On 4. 6. 2012. at 21:59, Protagoras рече

Bez brige, obrisao sam ga. A taman sam se zainteresovao da vidim kako ćemo mi nosioci Peđanske blagodati da reagujemo na vaše vazdušaste neprijatelje.

Zamisli, skroz onako, hipoteticki, da se ispostavi da prirodne nauke dokazu postojanje demona, npr. neka su to bica od tamne materije. Onda bi ateisti verovali u demone, ali ne i u Boga...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

On 4. 6. 2012. at 21:35, ZvonkoM рече

Да, да, потпуна парализа... Само не треба причати о тим стварима.

Ja uopste ne volim da pricam o tim stvarima...al' kad se potegla tema...

Npr. pred krstenje sam imala cudne napade straha....u sred noci me oblije hladan osecaj winter , to mi se nikad nije desavalo.

Подели на овим сајтовима

On 4. 6. 2012. at 21:59, Protagoras рече

Bez brige, obrisao sam ga. A taman sam se zainteresovao da vidim kako ćemo mi nosioci Peđanske blagodati da reagujemo na vaše vazdušaste neprijatelje.

Samo bi se podsmevali, sta inace drugo i radite tamo. Kao neupucen covek kada gleda operu ili apstraktnu sliku.

Подели на овим сајтовима

На Косову... Ја у цркви молим се Богу, упадају шиптари и убију ме... Била би то права смрт ;)

Или ја на посмртној постељи и онда гледам како људи долазе да ме жале :)

ПС: јел уопште нормално овако размишљати? О.о

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 4. 6. 2012. at 22:22, Protagoras рече

Onda verovatno neće reagovati ni na jedan od mojih izazova.

Највероватније да неће. Мада ђаво ће га знати ...

Inače, za mene bi bila najlepša smrt u borbi, da padnem izrešetan tek nakon što odsečem poslenju neprijateljsku glavu.

За ово иде лајк.

Подели на овим сајтовима

Onda verovatno neće reagovati ni na jedan od mojih izazova.

Inače, za mene bi bila najlepša smrt u borbi, da padnem izrešetan tek nakon što odsečem poslenju neprijateljsku glavu.

Koji si ti trol greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

Након сличних догодовштина као што су раније описани (само не у сну него на јави), о смрти размишљам на свакој Литургији и за њу се молим... Даље од тога не дозвољавам мислима да иду, јер је сећање на тај сусрет још увек живо (па да не би било прејако) :

" Крај живота нашега да буде хришћански, без бола, тих, непостидан и миран, и да добар одговор дамо на Страшном Христовом суду..."

Подај Господи...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

On 4. 6. 2012. at 22:16, Кирил рече

На Косову... Ја у цркви молим се Богу, упадају шиптари и убију ме... Била би то права смрт ;)

Или ја на посмртној постељи и онда гледам како људи долазе да ме жале :)

ПС: јел уопште нормално овако размишљати? О.о

Jeste...patetises, ali svi imamo neke tripove...ovo je bas onako zaneseno, romanticarski i rodoljubivo, ali ide uz tvoju mladost :).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...