Jump to content

Размишљамо ли о сопственој смрти? Како је замишљамо?

Препоручена порука

Замишљам је искључиво са великим страхом. :) Осим класичних разлога, попут слабе вере, посебно ме ужасава што у том најтежем тренутку живота, човек остаје сам, када склопи очи, то је то, не може да поведе никог са собом, све и да је пуна соба људи поред њега. Инале да, доста људи жели смрт на ногама, ја такву никад не бих пожелео.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

On 3. 6. 2012. at 22:11, Срђан Шијакињић рече

посебно ме ужасава што у том најтежем тренутку живота, човек остаје сам, када склопи очи, то је то, не може да поведе никог са собом, све и да је пуна соба људи поред њега.

to su tvoja mastanja koja nemaju veze jer taj deo ne mozes da zamislis kakav ce da bude, mozda bude trajalo "jedan dan"(jer vladaju drugacije sile i zakoni), a ja jedan dan kad sam sam na primer na pecanju meni je super :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 3. 6. 2012. at 22:14, ZvonkoM рече

Стрпи се мало само...

А што је ова тема у подфоруму "Разбибрига"? :)

А то је још давно отворено , па тад није било других пдф-ова.

Тако да ето.

Стрпљен усмрћен , јел ?

Подели на овим сајтовима

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

... mada ima logike ... kada stignu brige samo bacis pogled na obliznje groblje i o'ma ti lakse ....

;)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Стрпи се мало само...

Можда зато што може да се деси да се неко разбије од бриге пошто поразмисли о њој. :)

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

zato sto i jeste razbibriga, posle nema vise briga hahaha, nije frka :D

ko jedno vece pre sto godina, dizemo tegove komsa i ja u kucici, i tad je umro tj odleprsao Nesa Leptir, i sad kaze to komsa a ja njemu usred dizanja tegova odgovaram: "nije mu frka" 0228_hot 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kako dobra tema :).

Nadam se da necu ziveti jako dugo (75+), i da cu umreti u snu, mirno i bezbolno.

Takodje se nadam da cu biti zdrava bakica, pre svega mentalno, i da necu opterecivati potomke, ukoliko ih budem imala :).

Joj sto je dobra tema, bas cesto razmisljam o ovome :).

Подели на овим сајтовима

On 3. 6. 2012. at 22:15, DYNABLASTER рече

to su tvoja mastanja koja nemaju veze jer taj deo ne mozes da zamislis kakav ce da bude, mozda bude trajalo jedan dan, a ja jedan dan kad sam sam na primer na pecanju meni je super :D

Хехе, брате, како немају везе, када ми је идеја да идем, одлазим сам, некуд, застрашујућа. :)

Подели на овим сајтовима

On 3. 6. 2012. at 22:18, Katarina N рече

Kako dobra tema :).

Nadam se da necu ziveti jako dugo (75+), i da cu umreti u snu, mirno i bezbolno.

Takodje se nadam da cu biti zdrava bakica, pre svega mentalno, i da necu opterecivati potomke, ukoliko ih budem imala :).

Joj sto je dobra tema, bas cesto razmisljam o ovome :).

Нарочито за подизање атмосфере у друштву, и опуштање пре спавања. :)

Подели на овим сајтовима

Ja se nadam da cu ziveti jedno 200 godina, biti u top formi do kraja a da ce me Carstvo "stici" za zivota tako da cu direkt iz Italije u Raj ... ;)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 3. 6. 2012. at 22:20, Срђан Шијакињић рече

Нарочито за подизање атмосфере у друштву, и опуштање пре спавања. :)

Ima tu neceg opustajuceg :).

Ne pricam o tome u drustvu, jes' pa da misle da sam odlepila :D.

Подели на овим сајтовима

On 3. 6. 2012. at 22:21, Жељко Билбија рече

Ja se nadam da cu ziveti jedno 200 godina, biti u top formi do kraja a da ce me Carstvo "stici" za zivota tako da cu direkt iz ovoga zivota u Raj ... ;)

Е то је добра идеја, ја чак прихватам да живим још коју годину, али да идем директно тако где ћу већ да одем. Ма, у ствари, пошто ће у односу на број умрлих, број тих директних путника бити много мањи, прихватио бих и да одмах одем жив. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...