Jump to content

Размишљамо ли о сопственој смрти? Како је замишљамо?

Препоручена порука

samo se nadam da ce biti odjednom

ja npr. nikako ne bih volela da bude odjednom.  :cheesy:

Samo da ne budem nekome na teretu zbog bolesti...kad vec mora-brzo, odjednom i bezbolno  prstgore

Подели на овим сајтовима

samo se nadam da ce biti odjednom

ja npr. nikako ne bih volela da bude odjednom.  :cheesy:

Samo da ne budem nekome na teretu zbog bolesti...kad vec mora-brzo, odjednom i bezbolno  prstgore

Postoji smrtna blagodat koju Gospod daje svojim učenicima.

Подели на овим сајтовима

Slaba sam ja sa Gospodom, tako da-brzo, bezbolno i odjednom, samo da ne budem na teretu ni drugima ni sebi. Smrt nije tako strasna u odnosu sa bolescu.

Koja je to blagodat?

Подели на овим сајтовима

Slaba sam ja sa Gospodom, tako da-brzo, bezbolno i odjednom, samo da ne budem na teretu ni drugima ni sebi. Smrt nije tako strasna u odnosu sa bolescu.

Koja je to blagodat?

Blagodat koja nam pomaže da umremo.To  je Božije okrepljenje.Kako je umro Sv.Stefan: Njegovo lice je zasijalo kao u andjela i sa molitvom za nemrijatelje svoje je predao duh.Svi koji su nanovo rodjeni imaju zalog blagodati.Blagodat  znači pomoć od Boga nama.Blagodat je utešitelj i pomagač u nevolji koja krepi.Koliko će izobilno biti blagodat i ukrepljenje umirućima u Gospodu.Samo da budemo u Gospodu.

Подели на овим сајтовима

Koja je to blagodat?

Blagodat koja nam pomaže da umremo.To  je Božije okrepljenje.Kako je umro Sv.Stefan: Njegovo lice je zasijalo kao u andjela i sa molitvom za nemrijatelje svoje je predao duh.Svi koji su nanovo rodjeni imaju zalog blagodati.Blagodat  znači pomoć od Boga nama.Blagodat je utešitelj i pomagač u nevolji koja krepi.Koliko će izobilno biti blagodat i ukrepljenje umirućima u Gospodu.Samo da budemo u Gospodu.

Lepo

Подели на овим сајтовима

apsolutno... i možda će nekome zvučati neozbiljno ali ja ovo doživljavam i kad idem kod zubara... kad se molite Bogu bude mnogo lakše... medjutim,nije to da se bol nekom magijom smanji već nekako lakše prodjete kroz sve to,ne umem da opišem... kao da neki zaštitni,fin,tanak omotač padne na mene i sve bude mnogo suptilnije i blaže

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Смрт је страшна у светлости губитка вољеног бића...

Иако имаш свест да ће иста личност васкрснути, имаш временски проблем који за тебе траје у одсуству вољеног бића јер бол остаје и ниједна друга не може да је замени јер је непоновљива...

:1403:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

znam da ću imati puno loših opravdanja za svoje postupke kada jednom budem stala pred Njegovo lice..no nadam se  greške koje sam počinila još uvek imam vremena  da ispravim i zato svaki novi dan koji dočekam dočekujem kao blagodat jer svaki dan je nova šansa za pokajanje

:1403:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 9 months later...

У последње време често размишљам о својој смрти ...

Blizis se pedesetoj .... ;)

Opusteno samo, mozda izguras i do 100 .... :)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

nisam dosad mislio o tome tj zamisljao kako bi to moglo da bude, znam samo da je u pitanju dezintegracija i prelaz u drugo stanje... a u tunelu sa belom maglom sam bio, to mu dodje nesto kao cekaonica ili medjustanje- naravno pricam subjektivno

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

kupio sam taj orginal cd taj eddie dere kozu sledja 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...