Milan Nikolic Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 @Zoran Đurović Молим вас, да одговорите на овакво конкретно питање, са да или са не: Да ли мислите да ако вечни Логос није имао човечанску природу вечно, као што је сам Бог вечан, да онда Логос није био ни у вечном односу са Оцем? Другим речима, да ли мислите да Отац није био вечно са Логосом без човечанске природе Логоса? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Da li ovaploćeni Božanski Logos prisnije rečeno Sin Božji ima večni odnos sa Ocem ili nema? Сад ће да га сецирају. Паз кад ти рекох. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and Матусал је реаговао/ла на ово 2 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 9, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 разуме га као пред-кусање. Мош да лицнеш не мош да кусаш. Док не прође упални процес :-)Послато са PRA-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 1 минут, Vedran рече Људи Божији. А где нам је магаре? @Isusovo magare Да се није завалило у неки јарак па лежи опијено од далматинског вина? Или га је Бозанић негде привезао па му неда међу "шизматике"? Наћете га привезаног за дрво, одрешите га и реците да треба Господу ..... Ведран*, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 1 минут, Гајић рече Док не прође упални процес :-) Ел то зато што смо упали у време? Zoran Đurović and Матусал је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 9 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Da li ovaploćeni Božanski Logos prisnije rečeno Sin Božji ima večni odnos sa Ocem ili nema? Одговор је да има. Међутим, одговорите да ли је Логос имао вечни однос са Оцем без човечанске природе Логоса? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 9, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Ел то зато што смо упали у време? Неко се рађа, а неко нажалост жели да присваја...Послато са PRA-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 3 минута, Матусал рече Наћете га привезаног за дрво, одрешите га и реците да треба Господу ..... Ако га се Бозанић дочепао и привезао, или не дај Боже бискуп Кошић, неш га лако одрешити. Матусал, Iulianus, Isusovo magare and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 4 минута, Vedran рече Ако га се Бозанић дочепао и привезао, или не дај Боже бискуп Кошић, неш га лако одрешити. Кад се Валамова старозаветна успротивила што не би ова новозаветна.... Исусово Магаре проговори и спречи безумље........ Ведран*, Zoran Đurović and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Ko kome prethodi. Ovaploćeni Sin Božji Isus Hristos koji ima večni odnos sa Ocem ili stvorenje koje taj odnos još nije uspostavilo? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 11 минута, Milan Nikolic рече пре 20 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Da li ovaploćeni Božanski Logos prisnije rečeno Sin Božji ima večni odnos sa Ocem ili nema? Одговор је да има. Међутим, одговорите да ли је Логос имао вечни однос са Оцем без човечанске природе Логоса? Ко ти је тај? Ел то неки што се лично теби објвио преко богословља о "богословској Тројици"? Матусал, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Знам за Мојсија. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Пошто озбиљно размишљм о своме спасењу мислим да би требало да се манем ове теологије и да почнем да чантрам по овим неозбиљним темама, можда више научим о животворној тројици, ипак је теологија живот. Volim_Sina_Bozjeg and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ko kome prethodi. Ovaploćeni Sin Božji Isus Hristos koji ima večni odnos sa Ocem ili stvorenje koje taj odnos još nije uspostavilo? Оваплоћени поседује Божанску природу и носи човечанску природу. По Божанској природи претходи творевини, док по човечанској природи следује творевини. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 6 минута, Milan Nikolic рече Знам за Мојсија. за Павла си чуо... Ведран* and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука