Radmila Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 534 . Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 535. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 536. Господе, Исусе Христе, помилуј нас Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 537. Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 538 . Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 [glow=blue,2,300]539. Господе. Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешног.[/glow] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 540.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU.... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 541. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 542. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 Gospode Isuse Hriste, Sine Božji, pomiluj me grešnu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 544. Gospode Isuse Hriste Sine Božiji - pomiluj me grešnu. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 7, 2011 Пријави Подели Написано Јун 7, 2011 545 . Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 547. Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј ме грешног Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 548. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука