АлександраВ Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ, ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНОГ. Господь Иисус Христос, Сын Божий, помилуй меня грешного. Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱὲ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησόν με τὸν ἁμαρτωλόν. Господи Іисусе Христе, Сыне Божій, помилуй мя грѣшнаго Lord Jesus Christ, Son of God, have mercy on me, the sinner. Herr Jesus Christus, (du) Sohn Gottes, hab Erbarmen mit mir (Sünder). Seigneur, Jésus Christ, Fils de Dieu, aie pitié de moi, pécheur. 主イイスス・ハリストス、神の子よ、我、罪人を憐れみ給え。 Signore Gesù Cristo, Figlio di Dio, abbi misericordia di me peccatore. geronymo, Sanja Т., aliluja and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 Господе Исусе Христе, Сине Божији, молитвама пречисте Твоје Матере, светих умних сила Твојих, светих славних и свехвалних апостола, преподобних и богоносних отаца наших и свих светих помилуј нас грешне. Амин! АлександраВ, JESSY, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2016 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Sanja Т. and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2016 Господе Исусе Христе, Сине и Логосе (Слово) Божији, Богородице ради, помилуј ме! Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2016 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Пг and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 Sanja Т., Пг and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2016 АлександраВ and Пг је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 Пг, Tavita and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj me gresnog. АлександраВ and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 3, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2017 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 2, 2017 Пријави Подели Написано Март 2, 2017 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Август 23, 2017 Пријави Подели Написано Август 23, 2017 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј мене грешног. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 27, 2017 Пријави Подели Написано Август 27, 2017 Господе Исусе Христе, Сине Божији, молитвама Пречисте Матере Твоје, помилуј ме грешну. ††† Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука