Jump to content

ĆIRILICA SVUDA - OD FAKULTETA DO RAČUNA I POTVRDA: Šta piše u nacrtu zakona koji je Vučić predao Dodiku?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 2 часа, cloudking рече

Hhahaa jesi razmisljao o nekom stand-up nastupu? Ovo ti je sjajan materijal... :))

Ono sto mi je i dalje  nepoznanica je, jel se sendvicari foliraju da im nije jasno kakve su trenutno politicke prilike u Srbiji ili vrlo dobro znaju sve ali prosto biraju da budu djubrad? Ti bi trebalo da znas odgovor na ovo pitanje.

Neverovatno.. ja ti odgovorim na ovo sasvim pristojno, objasnim zasto mislim i tvoj najbolji odgovor na to je :sendvicaru, botu, djubre..

I sve zbog toga sto se ne slazem oko politicke situacije u Srbiji sa tobom... jer eto tvoje vidjenje politicke situacije je model realnosti 1000 % istinit i svako ko se ne slaze sa tobom oko stanja i uzroka politickih problema u Srbiji je ... djubrad, folirant, sendvicar itd...

Najsmesnije u celoj prici je sto drugima postavljas neke visoke standarde kao da su nekulturni, neobrazovani a ti si navodno sav emancipovan kulturan i obrazovan ....

Подели на овим сајтовима

RS.N1INFO.COM

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je u Pressingu TV N1 Sarajevo da iza, kako je rekao, nasilnog ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Jaonikija na Cetinju, stoji...

Vulin je komunista, maoista. Bogu hvala ako levica ujedini srpski svet. ljotićevce ni onomad ni ove danas srpski narod neće. Zato se i ovaj ljotićevac ljuti i proklinje srpski narod. Ali nas Srbe boli uvo - los fascistas no pasarán!

:)

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

On 10.9.2021. at 2:11, Dragi рече

Vulin je komunista, maoista.

Jel?

Meni ovde nekako zvuci kao tvrdi patriJota i naciJonalista. Oces dokaz? Evo, pogledaj sta misle @Вилер Текс i @haveaniceday o ovome sto se desilo i sto je Vulin rekao. Sace vis kako ima je "lepo odbrusio" i da  "tako treba".

Jer je najnormalnije da gradis sta oces na teritoriji druge drzave bez ikakvih dozvola ili zakonskih resenja (posto si tako naviko u Srbiji), a kad ta drzava kaze da ne moze nista da se gradi bez odobrenja institucija i resenja nadleznih organa najnormalnije je da ih u patriJotksom maniru proglasis za mrzitelje srba, jer svako ko odbija da krsi zakon sopstvene zemlje da bi srbima gradio sta im se prohte je mrzitelj srbije... to samo autosovinistima nije jasno.

RS.N1INFO.COM

Ministarka spoljnih poslova BiH Bisera Turković (SDA) izjavila je da je neprihvatljivo je da se na teritoriji BiH gradi "svesrpsko svetilište", bez odluke i odobrenja institucija i građana Bosne i Hercegovine. Na...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, cloudking рече

Jel?

Meni ovde nekako zvuci kao tvrdi patriJota i naciJonalista. Oces dokaz? Evo, pogledaj sta misle @Вилер Текс i @haveaniceday o ovome sto se desilo i sto je Vulin rekao. Sace vis kako ima je "lepo odbrusio" i da  "tako treba".

Jer je najnormalnije da gradis sta oces na teritoriji druge drzave bez ikakvih dozvola ili zakonskih resenja (posto si tako naviko u Srbiji), a kad ta drzava kaze da ne moze nista da se gradi bez odobrenja institucija i resenja nadleznih organa najnormalnije je da ih u patriJotksom maniru proglasis za mrzitelje srba, jer svako ko odbija da krsi zakon sopstvene zemlje da bi srbima gradio sta im se prohte je mrzitelj srbije... to samo autosovinistima nije jasno.

RS.N1INFO.COM

Ministarka spoljnih poslova BiH Bisera Turković (SDA) izjavila je da je neprihvatljivo je da se na teritoriji BiH gradi "svesrpsko svetilište", bez odluke i odobrenja institucija i građana Bosne i Hercegovine. Na...

Nemaš ti pojma o komunizmu. Komunisti su znali da budu najgori nacionalisti. Ova zapadna levica nema veze sa komunizmom. To oni i sami kažu. Oni nisu komunisti. Oni su liberali. Šta više, ta zapadna levica možda gaji veće neprijateljstvo prema komunizmu nego li zapadna desnica. Naime, desničari nemaju problem sa komunizmom, dok komunizam ne dolazi kod njih. No, zapadna levica sebe smatra jedinom pravom, istinskom levicom, zbog čega ne može da toleriše nijednu drugu levicu.

A Vulinov srpski svet je kopija kineskom sveta, poznato isto kao jedna Kina:

https://sr.wikipedia.org/wiki/Једна_Кина

Muziku, koju slušaš sa devetnaest, slušaš ceo život ;)

I Vule bi k'o Si Đinping :smeh1:

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Pitaj se, zašto Hrvati smeju da ujedine svoje tri istorijske države u jednu jedinu, a mi Srbi da ne smemo? Nego još treba da nestanemo kao Srbi. Dalmacija i Slavonija bile su duže samosvojne kraljevine nego li Crna Gora. Kao primer. Kako beše Božija zapovest, ona jedna glavna: Ne čini drugima što ne želiš da se čini tebi! Ja Hrvatima ne osporavam ni narodnost, državu, slobodu, nacionalno jedinstvo... ali oni to čine meni. Crnogorci, oni su Srbi. Pročitaj deklaraciju crnogorske nacije iz 1945. Crnogorci a da nisu Srbi je program ndh, čiju i himnu - koji slučaj - danas pevaju u CG, onoga Sekule Drljevića, koji brani holokaust nad Jevrejima! Ali su, kao, sve komunjare antisrbi tamo... mi Srbi smo glupi!! I šta fali ako smo jedna država? Zar to nismo bili do 1991? Ja sam tad imao šesnaest godina, završio školu, krenuo da radim (1990), da učim mašinski zanat, kada smo još bili jedna država i po zapadnom standardu jedna nacija. Šta je loše ako smo ujedinjeni? Svaki dan moram da slušam kako je neophodno da smo svi ujedinjeni, Evropa bla bla; jedino mi Srbi moramo da budemo ne ujedinjeni, suprotno nismo ljudi nego smo virus.

A vama, Svetosavci! Hristos zapoveda jedinstvo. Eno vam Xavier Novell, do par nedelja rimokatolički biskup Katalonije u Španiji; tradicionalista, protiv abortusa, protiv pedera itd. - ali je bio za nezavisnost Katalonije, za razdvajanje sa Španijom. I gde je završio? Odrekao se službe i krenuo je za satanistkinjom! To je duh raskola!! Ovako će možda i Hrvati. Onaj franjevac sa Međugorja, koji je sve pokrenuo, ceo onaj cirkuz, ekskomuniciran je rimokatoličke Crkve, ovo ako niste znali. Postao je ufolog i propovedao marsovce - to je bilo previše za papu^^  

Gledajmo jedinstvo. Sa svima, ne samo sa nama. Ali gledajmo i sebe. Ljubi bližnjeg svog kao samog sebe, govori zakon! Ne više od sebe ili manje od sebe, nego kao sebe. Znači, potrebna je i ljubav za sebe. 

Zato sam i ja Srbin iako ne volim Lepu Brenu (mislim na narodnu muziku) ni gibanicu ni rakiju ni ćevape ;)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Dragi рече

Pitaj se, zašto Hrvati smeju da ujedine svoje tri istorijske države u jednu jedinu, a mi Srbi da ne smemo?

Pa ajde ujedini se. JEl ti neko brani da se ujedinis sa crnogorcima? Pardon, "srbima koji su se istripovali da su crnogorci"... JA ne vidim da iko na ovom belom svetu ne dozvoljava jedinstvo srbije i crne gore, ne znam  o cemu pricas. Jedini koji ne zele to jedinstvo su- Srbi. (Tj crnogorci kojima srbi ne prinzjau nacionalnost pa ih zovu srbima)... tako da ne znam sta kukas i kome kukas kad su sami srbi ti koji ne zele da se ujedinjuju sa samim sobom.

пре 11 минута, Dragi рече

Nego još treba da nestanemo kao Srbi.

Kakva je ovo dramatika? Cim ne znas sta ces ti udri po samosazaljenju iz frsutriranosti:"mi jadni, svi nas mrze ocedu da nas uniste da nestanemo jer smo svima trn u oku i svi samo o nama razmsiljaju jer smo toliko bitni i vazni jer im je plan da nas nestane... iz nekog pitajboga kog tacno razloga" 

пре 14 минута, Dragi рече

Ljubi bližnjeg svog kao samog sebe, govori zakon!

(osim ako taj bliznji nije neko ko je vakcinisan ili migrant ili kosovar ili albanac ili hrvat ili musliman ili bosnjak ili bugarin ili rumun ili rom ili amerikanac ili evropljanin ili...) :))

Подели на овим сајтовима

Ali moramo i druge da volimo. Ovu lekciju mi Srbi u dijaspori učimo svaki dan. Jer i da vekove živimo ovde, čim imamo jedno malo strano prezime, odmah smo ljudi drugoga reda. Bilo ko da je ko, svakoga primajmo kao rođenog brata i rođenu sestru. I mi jesmo svi braća i sestre, deca Božija, a jednoga dana neće da bude ni Srbina ni Hrvata i drugih naroda, nego svi ćemo da budemo jedno, jedan narod. Zoveš se Mustafa, Ehis, Nasima? Bogu hvala!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

Jel?

RS.N1INFO.COM

Ministarka spoljnih poslova BiH Bisera Turković (SDA) izjavila je da je neprihvatljivo...

1. Razmisljas prilicno organiceno i povrsno.

2. Idealan si Srbin po meri Alije i sina mu Bakira i srbomrziteljke Bisere.

Sramota je koliki si ti nesrecnik.

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Вилер Текс рече

1. Razmisljas prilicno organiceno i povrsno.

2. Idealan si Srbin po meri Alije i sina mu Bakira i srbomrziteljke Bisere.

Sramota je koliki si ti nesrecnik.

@Dragi Sta sam ti reko? :) 

"nama Srbima bre ima da se omoguci da gradimo svoje spomenike gde god mi to pozelimo i u kojoj god drugoj drzavi to pozelimo jel to jasno bre! Ko se usprotivi taj je mrzitelj Srbije!" 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

"nama Srbima bre ima da se omoguci da gradimo svoje spomenike gde god mi to pozelimo i u kojoj god drugoj drzavi to pozelimo jel to jasno bre! Ko se usprotivi taj je mrzitelj Srbije!" 

Тачно тако. Ко се буни против споменика посвећених Србији, народу или историји ... тај јесте мрзитељ Србије. Не знам шта ту није јасно. 

буквално сте толик аутошовинисти да Вулин може да скупља поене над вама.. језиво колико сте тупави.. 

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, haveaniceday рече

Тачно тако. Ко се буни против споменика посвећених Србији, народу или историји ... тај јесте мрзитељ Србије. Не знам шта ту није јасно. 

буквално сте толик аутошовинисти да Вулин може да скупља поене над вама.. језиво колико сте тупави.. 

Hahaha jednom glup covek.

I?

Sta ja sad da kazem? Odakle da krenem da objasnjavam da u normalnim drzavama postoje procedure ko dize spomenike, gde se dizu, kako se dizu.

Kako naciJonalisti da objasnis da ne moze da uleti u sloveniju na primer kadgod mu se cefne i da zida nekakav spomenik gde mu se svidja?

Kako?

Budale misle da su bogom dane i da mogu da tako setkaju iz drzave u drzavu i da zidaju spomenike... Oni imaju pravo bre! Ko ce haveanicedayju da zabrani sad da uzme pesak, vodu i soder na ledja i pravac oreko granice bez pasosa da zida spomenik drazi u centru Vukovara? Ko je bre taj daj da ga vidim ja!! On bre "ima pravo"

:))

Kakve retardirane budaletine slobodno setaju medju nama, ljudi ovo nece da izadje na dobro nikako...

A svaki put kad ste bili u tom fazonu "ko ce bre meni da brani da ulazim u koju drzavu ocu i kad ocu i da tamo radim sta mi naciJonalizam zapoveda" otuda ste se vratili bez gaca uz obavezne civilne zrtve jer kad ste uzeli da se kurcite nev8n narod je stradao... I opet be srlja. Ko govedo. Ne moz da nauci ma kolko ga bijes. To samo da  vezes za direk i ranis ga kolko da ne crkne...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

Alo zelena beretka, mudzahedin sta li si, Republika Srpska je srpska zemlja a ti se zali vodovodu.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Njemu je ova Bisera normalni predstavnik normalne drzave. Lik je cvijece hrvatskog cvijeca. Jado.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, cloudking рече

Ako je Svetosavac, ipak te voli, i moli se za tebe. A kad može, i tebi će da pomogne. A ti?

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Вилер Текс рече

Alo zelena beretka, mudzahedin sta li si, Republika Srpska je srpska zemlja a ti se zali vodovodu.

To je druga drzava.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...