Jump to content

Устоличење Митрополита Јоаникија

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, haveaniceday рече

Sto da ne, moj glas nije zapisan u kamennu. 

Ovo sam skrinsotovao i poslao sam tvom mesnom odboru. Da znas... :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Zasto si to uradio? Je l zelis da mi naskodis? A taman sam dobio posao u pozoristu... 

Pa siroko ti mnogo... i posao u pozoristu za tebe i mesto u odboru za kulturu i fotelja kod nacelnika za poljoprivredu pa jos par mesta za rodbinu... ajde odmori malo...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Pa siroko ti mnogo... i posao u pozoristu za tebe i mesto u odboru za kulturu i fotelja kod nacelnika za poljoprivredu pa jos par mesta za rodbinu... ajde odmori malo...

A zato si ti ljut, neko ti je capio mesto u odboru za kulturu pa SSP obecao to mesto nazad ako botujes za njih.. pa sto ne kazes.... poznati su oni po tom stranackom zaposlajvanju inace.. 

Подели на овим сајтовима

„Како могу да кажу да ће се завадити Срби и Црногорци, када је то не умијем ни да одвојим. Да ми неко сва блага свијета нуди, па да каже хајде одвоји у себи Србина од Црногорца, ја бих рекао хвала ти, ја то не знам“. То је код мене све спојено. Има људи код кога се одвојило и ја кажем нека је одвојено и можемо живјети једни поред других. У цркву нећемо ићи због тога што је неко Србин, а неко Црногорац. У цркву идемо због тога како вјерујемо у Бога“, казао је отац Гојко Перовић .

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

WWW.NOVOSTI.RS

ПОРЕД многобројних снимака насиља, провокација и нереда који су се јуче појавили са Цетиња, данас се појавио и снимак...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

А ево им га и кризни штаб... 

VIDEO.NOVOSTI.RS

PROCURIO SNIMAK SA CETINJA: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Milan Nikolic рече
WWW.NOVOSTI.RS

ПОРЕД многобројних снимака насиља, провокација и нереда који су се јуче појавили са Цетиња, данас се појавио и снимак...

To je možda ona Muslimanka Hajdana Huter, ako je uopšte verujuća Muslimanka. Ali lepo vidimo antisrbizam na delu. Mrze nas. I plaše se nas. I iz te mržnje i straha oni će da urade sve što smatraju da je potrebno, svejedno da li to bilo dobro ili zlo, ovde nemaju granicu. Dovoljno je da pogledamo one njihove "dukljanske" medije, da ono npr. na Facebook nije zabranjeno, ipak je ono najgori govor mržnje. Ali im se i muslimanski mediji dosta pridržavaju, gore vidimo Al Jazeera iz vehabijskog Katara. Nedavno pišu zašto Srbi, kao, imaju simpatije za talibane, dok Katar podržava talibane (a vele i ISIL) i njihovim vođama davaju azil. Ali sve samo da ocrne neprijatelja....

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Честитам  устоличење у трон древне светосавске епископије митрополиту црногорско - приморском г. Јоаникију.

Честитам и свим православним хришћанима у Црној Гори новог духовног оца и достојног наследника блаженопочившег митрополита Амфилохија и свих његових претходника од времена Светог Саве па до данас.

Подели на овим сајтовима

RS-LAT.SPUTNIKNEWS.COM

Čuvari trona svetog Petra: Otkrivamo ko su momci koji su bili u Cetinjskom manastiru tokom ustoličenja

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...