cloudking Написано Септембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2021 пре 1 минут, haveaniceday рече Sto da ne, moj glas nije zapisan u kamennu. Ovo sam skrinsotovao i poslao sam tvom mesnom odboru. Da znas... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Септембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2021 пре 2 минута, cloudking рече Ovo sam skrinsotovao i poslao sam tvom mesnom odboru. Da znas... Zasto si to uradio? Je l zelis da mi naskodis? A taman sam dobio posao u pozoristu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2021 пре 2 минута, haveaniceday рече Zasto si to uradio? Je l zelis da mi naskodis? A taman sam dobio posao u pozoristu... Pa siroko ti mnogo... i posao u pozoristu za tebe i mesto u odboru za kulturu i fotelja kod nacelnika za poljoprivredu pa jos par mesta za rodbinu... ajde odmori malo... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Септембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2021 пре 1 минут, cloudking рече Pa siroko ti mnogo... i posao u pozoristu za tebe i mesto u odboru za kulturu i fotelja kod nacelnika za poljoprivredu pa jos par mesta za rodbinu... ajde odmori malo... A zato si ti ljut, neko ti je capio mesto u odboru za kulturu pa SSP obecao to mesto nazad ako botujes za njih.. pa sto ne kazes.... poznati su oni po tom stranackom zaposlajvanju inace.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2021 „Како могу да кажу да ће се завадити Срби и Црногорци, када је то не умијем ни да одвојим. Да ми неко сва блага свијета нуди, па да каже хајде одвоји у себи Србина од Црногорца, ја бих рекао хвала ти, ја то не знам“. То је код мене све спојено. Има људи код кога се одвојило и ја кажем нека је одвојено и можемо живјети једни поред других. У цркву нећемо ићи због тога што је неко Србин, а неко Црногорац. У цркву идемо због тога како вјерујемо у Бога“, казао је отац Гојко Перовић . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2021 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2021 СРАМНО ПОНАШАЊЕ АКТИВИСТКИЊА КОМИТА НА ЦЕТИЊУ: Испливао ужасан снимак - најсрамније увреде на рачун верника и СПЦ (ВИДЕО) WWW.NOVOSTI.RS ПОРЕД многобројних снимака насиља, провокација и нереда који су се јуче појавили са Цетиња, данас се појавио и снимак... Violetta Valery and ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Септембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2021 А ево им га и кризни штаб... PROCURIO SNIMAK SA CETINJA: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo - Video platforma Novosti.RS VIDEO.NOVOSTI.RS PROCURIO SNIMAK SA CETINJA: Milo i Čanak haos na Cetinju organizovali uz čivas i pivo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Септембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2021 Ima i luđih... ‘Teško se boriti sa srpskim popovima koji su pobili pola Jugoslavije’ BALKANS.ALJAZEERA.NET Reakcije učesnika protesta i blokade u Cetinju zabilježio je reporter Al Jazeere. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Септембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2021 пре 14 часа, Milan Nikolic рече СРАМНО ПОНАШАЊЕ АКТИВИСТКИЊА КОМИТА НА ЦЕТИЊУ: Испливао ужасан снимак - најсрамније увреде на рачун верника и СПЦ (ВИДЕО) WWW.NOVOSTI.RS ПОРЕД многобројних снимака насиља, провокација и нереда који су се јуче појавили са Цетиња, данас се појавио и снимак... To je možda ona Muslimanka Hajdana Huter, ako je uopšte verujuća Muslimanka. Ali lepo vidimo antisrbizam na delu. Mrze nas. I plaše se nas. I iz te mržnje i straha oni će da urade sve što smatraju da je potrebno, svejedno da li to bilo dobro ili zlo, ovde nemaju granicu. Dovoljno je da pogledamo one njihove "dukljanske" medije, da ono npr. na Facebook nije zabranjeno, ipak je ono najgori govor mržnje. Ali im se i muslimanski mediji dosta pridržavaju, gore vidimo Al Jazeera iz vehabijskog Katara. Nedavno pišu zašto Srbi, kao, imaju simpatije za talibane, dok Katar podržava talibane (a vele i ISIL) i njihovim vođama davaju azil. Ali sve samo da ocrne neprijatelja.... Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Септембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Септембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2021 Честитам устоличење у трон древне светосавске епископије митрополиту црногорско - приморском г. Јоаникију. Честитам и свим православним хришћанима у Црној Гори новог духовног оца и достојног наследника блаженопочившег митрополита Амфилохија и свих његових претходника од времена Светог Саве па до данас. Violetta Valery је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2021 Violetta Valery and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Септембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2021 Čuvari trona svetog Petra: Otkrivamo ko su momci koji su bili u Cetinjskom manastiru tokom ustoličenja RS-LAT.SPUTNIKNEWS.COM Čuvari trona svetog Petra: Otkrivamo ko su momci koji su bili u Cetinjskom manastiru tokom ustoličenja Violetta Valery је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 7, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2021 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука