Jump to content

Српска у бојкоту

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 43 минута, Bilbija рече

Bice on srbima na ponos i diku kao sto i dolikuje i njemu i Karadzicu i svim ostalim nacionalistima...

Ma idi begaj, htela zemlja da ga ispljune samo par dana nakon ukopavanja, pola Srbije se treslo... a ti bi sad da ga premeštaš u Beograd...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 75
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, cloudking рече

NIsam primetio. Daj neki link.

Само запрати на Фејсбуку сљедеће портале:

Dnevni avaz

Klix

N1 BiH

Најчитанији и најгледанији портали. Ја сам прије седмицу-двије отпратио скоро све новинске портале јер ми се смучило да сваки дан читам Четници/Балије/Усташе чланке од свих. Али ово што Млађони каже - да се код бошњачких медија жестоко форсира прича о геноциду - то је чиста истина. Некада то добија и гротескне димензије (само замисли Курир или Информер како би писали да су улоге обрнуте и то ти је то).

Давно бијеше, али се сјећам једног снимка који је изашао и на Блицу неког бошњачког политичара који на комеморацији геноцида у Сребреници виче на сав глас (пред камерама, наравно):"Јаоо, Алаху драги, згроми све који геноцид починише и све који геноцид негирају". 

А да не спомињем оне суптилније чланке и наслове, као када је срушена она црква у Коњевић пољу па је Дневни аваз поставио на насловну страну слику задовољне нане Фате и наслов:"Никад слађу кафу у животу нисам попила".

Додуше, нису ни ови наши ништа пуно бољи. Српске странке освоје изборе у Сребреници па се нека балавурдија обуче у црне (а четничке?) униформе, пола њих брадато као најгори четнички стереотип и иду градом и славе. Љепота једна чиста...

А ова ситуација са забраном негирања геноцида - ту је Република Српска итекако у праву. Високи представник је ту  буквално институција попут колонијалног управника која више замрси него што размрси, јер на то мјесто углавном дођу људи који би да нешто наређују у намећу, као Инцко, по основу овлашћења која му нису додијељена уз сагласност нити РС нити БиХ. Додаш на то да говоримо о политици БиХ гдје ће свака страна да што више злоупотребљава сваку техникалију коју може како би остварила што више моћи над оном другом - и како онда да Српска не устане против наметања полуге присиле коју ће Бошњаци радо користити, јер "негирање геноцида" је јако широк појам и свашта може да се под тиме подразумијева. Злоупотребе само чекају да се догоде - као и код свих деликата мишљења (замисли то, враћа се Босна полако у доба Југе).

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Bilbija рече

Plakalo i nebo i zemlja za Milosevicem ..

Možda sam zaboravio... ja se sećam samo idiota koji su plakali za njim... :stadaradim:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, haveaniceday рече

Не смеш да дозволиш да ико твој народ оптужује да је геноцидан или РС да је геноцидна и да ћутиш. 

Upravo tako. Svi ovi napadi i pritisci na Srbe i Srbiju su sinhronizovani. 

Sve je to podvala zapadnih imperijalističkih sila, jer genocid ne može izvršiti pojedinac, već neke državne institucije, organizacije... 

Zapadne sile rade na tome da prvo etiketiraju VRS kao genocidnu, a zatim da RS proglase kao genocidnu tvorevinu. Naravno, time opravdavaju NATO bombardovanje srpskih položaja '90-ih, jer protiv "genocidaša" treba primeniti silu. 

Usput traže povezanost Srbije i njenih institucija sa navodnim "genocidom" u Srebrenici, a to rade preko Haga, da bi u neko skorije vreme krenuli sa ogromnim pritiscima, izolacijom, mnogobrojnim ucenama i na kraju rasparčavanjem Srbije. 

Trebalo bi dobro da slušamo šta nam poručuju sa okupiranog KiM, jer iza tih izjava stoje njihove gazde, tj. glavni neprijatelji Srbije i srpskog naroda. 

Vjosa Osmani Sadriu: "Sada nema sumnje da je namera Miloševića, Mladića i ostalih koji su deo tog režima bio genocid."

Albulena Haxhiu: "da za ovaj zločin nije kriv samo Mladić, već i sama Srbija kao odgovorna i planer ovog genocida."

Trebalo bi se ozbiljno osvrnuti i na izjave predstavnika političkih partija i nevladinog sektora iz Sandžaka

Jasmina Curić, predsednica BNV,  izjavljuje: "da očekuju da se otklone posledice nastale teritorijalnim osvajanjem silom, genocidom i etničkim čišćenjem od strane srpskih oružanih snaga." 

Narodni poslanik SDA Sandžaka u Skupštini Srbije Enis Imamović, tvrdi: "da je došlo do ponovnog rađanja i širenja zločinačke svesti da se interesi jednog naroda i jedne države mogu ostvarivati genocidom, etničkim čišćenjem i drugih ratnih zločina nad Bošnjacima. Nakon što su potvrđene sve presude Haškog tribunala svako dalje negiranje i veličanje genocida nad Bošnjacima, te negiranje pravosnažnih presuda od strane političkih predstavnika srpskog naroda i državnog rukovodstva Srbije zapravo predstavlja njegovu najveću kolektivizaciju."

Predsednik Sandžačke demokratske partije Nihad Hasanović: "Genocid je strašan zločin koji ne sme proći nekažnjeno." 

Sulejman Ugljanin smatra da Skupština Srbije treba usvojiti njihov prijedlog rezolucije o Srebrenici... 
"Mere koje slede moraju biti efikasne i pokazati da će zločin genocida biti najstrožije kažnjen, a teritorijalna osvajanja etničkim čišćenjem proglasiti ništavnim. SDA Sandžaka je podnela Skupštini Srbije Rezoluciju o Srebrenici i tražimo da se stavi na dnevni red i usvoji". 

Predsednica NO "Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava i sloboda" Semiha Kačar: "Odgovornost za genocid nije moguće izbeći. Srbija, njene institucije i predstavnici vlasti moraju prekinuti sa praksom negiranja genocida u Srebrenici i konačno usvojiti deklaraciju o genocidu u Srebrenicu."

Подели на овим сајтовима

Два закона о којима ће Народна скупштина Републике Српске расправљати на посебној седници 30. јула предвиђају да се не дозволи провођење наметнуте одлуке високог представника у Српској, а свако ко повреди углед Републике Српске и њених народа биће процесуиран и кажњен.

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Два закона о којима ће Народна скупштина Републике Српске расправљати на посебној седници 30. јула предвиђају да се не...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

U sred Bosne i Hercegovine? Srbi uzeli i na teritoriji druge drzave napravili "svoju"? Sta su radili Bosanci dok su je Srbi pravili? Jesu se i oni tu nesto pitali uopste?

Нешто си се збунио братко, Босанци јесу Срби :ok:

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, GeniusAtWork рече

Мрзи ме сад да копам по оригиналном Млађином профилу - има 30 'иљада порука, ко ће то да претражује - где је во времја оно напушивао свакога ко би нешто рекао против Хрвата. Причом како он познаје неке ликове из Хрватске, много је добар другар са њима, они су врх, звали га да дође...и тако то

;)

Тачно, био сам глуп, ти ликови су и даље ок, али то је јавно мњење у хрватској. Увек ће свако са тобом да буде индивидуално дгугар, али хрватско јавно мњење је то што сам причао.

Ништа ниси погрешно рекао. Све је истина. Е сада ти и клаудкинг можете да мислите да сам се ја променио јер ми је стало до билбијиних лајкова или можте можда да размислите да је можда баш такво стање по хрватској и да сам ја неким посматрањем дошао до тих закључака. 

И то је оно што ме највише нервира код клауда. Он све те моје ставове из прошлости зна, и сада мисли да сам ја неки дебил који је тек тако прогутао неке нове наративе ето ... онако.. дао ми вучић посао у скупштини или шта већ... 

нема апсолутно ништа да копаш све је тачно што си рекао лично потврђујем и само кажем да ми је искуство доказало другачије макар што се тиче јавног мњења хрвата који су политички активни. 

Хвала богу да велики број хрвата боли патка за то и политику. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, cloudking рече

Nekad si znao da je ovo logicka greska i nikakav argument...

Зашто бих користио логичке аргументе када тебе баш брига за њих. Само те занима да спрдаш и вређаш народ и зато заслужујеш да те људи зајебавају и спрдају. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, cloudking рече

Eee, bilo nekad :D

Баш тако, а то доказује да си класичан либерал. Чим сам променио нека размипљања ти си променио понашање према мени. 

Јер ти је битније која је моја политика него ко сам ја, шта сам ја, какав сам као личност и то.  

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, cloudking рече

Sta su radili Bosanci dok su je Srbi pravili? Jesu se i oni tu nesto pitali uopste?

Не видим шта имају бошњаци да се питају тамо где су срби 99 % становништва.
Како је рекао велики србочетник Зоран Војвода Ђинћиђ 

Ти би данас Зокија као мене третирао. Исто. Не би ти ваљао. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Orion рече

Upravo tako. Svi ovi napadi i pritisci na Srbe i Srbiju su sinhronizovani. 

Sve je to podvala zapadnih imperijalističkih sila, jer genocid ne može izvršiti pojedinac, već neke državne institucije, organizacije... 

Zapadne sile rade na tome da prvo etiketiraju VRS kao genocidnu, a zatim da RS proglase kao genocidnu tvorevinu. Naravno, time opravdavaju NATO bombardovanje srpskih položaja '90-ih, jer protiv "genocidaša" treba primeniti silu. 

Usput traže povezanost Srbije i njenih institucija sa navodnim "genocidom" u Srebrenici, a to rade preko Haga, da bi u neko skorije vreme krenuli sa ogromnim pritiscima, izolacijom, mnogobrojnim ucenama i na kraju rasparčavanjem Srbije. 

Trebalo bi dobro da slušamo šta nam poručuju sa okupiranog KiM, jer iza tih izjava stoje njihove gazde, tj. glavni neprijatelji Srbije i srpskog naroda. 

Vjosa Osmani Sadriu: "Sada nema sumnje da je namera Miloševića, Mladića i ostalih koji su deo tog režima bio genocid."

Albulena Haxhiu: "da za ovaj zločin nije kriv samo Mladić, već i sama Srbija kao odgovorna i planer ovog genocida."

Trebalo bi se ozbiljno osvrnuti i na izjave predstavnika političkih partija i nevladinog sektora iz Sandžaka

Jasmina Curić, predsednica BNV,  izjavljuje: "da očekuju da se otklone posledice nastale teritorijalnim osvajanjem silom, genocidom i etničkim čišćenjem od strane srpskih oružanih snaga." 

Narodni poslanik SDA Sandžaka u Skupštini Srbije Enis Imamović, tvrdi: "da je došlo do ponovnog rađanja i širenja zločinačke svesti da se interesi jednog naroda i jedne države mogu ostvarivati genocidom, etničkim čišćenjem i drugih ratnih zločina nad Bošnjacima. Nakon što su potvrđene sve presude Haškog tribunala svako dalje negiranje i veličanje genocida nad Bošnjacima, te negiranje pravosnažnih presuda od strane političkih predstavnika srpskog naroda i državnog rukovodstva Srbije zapravo predstavlja njegovu najveću kolektivizaciju."

Predsednik Sandžačke demokratske partije Nihad Hasanović: "Genocid je strašan zločin koji ne sme proći nekažnjeno." 

Sulejman Ugljanin smatra da Skupština Srbije treba usvojiti njihov prijedlog rezolucije o Srebrenici... 
"Mere koje slede moraju biti efikasne i pokazati da će zločin genocida biti najstrožije kažnjen, a teritorijalna osvajanja etničkim čišćenjem proglasiti ništavnim. SDA Sandžaka je podnela Skupštini Srbije Rezoluciju o Srebrenici i tražimo da se stavi na dnevni red i usvoji". 

Predsednica NO "Sandžački odbor za zaštitu ljudskih prava i sloboda" Semiha Kačar: "Odgovornost za genocid nije moguće izbeći. Srbija, njene institucije i predstavnici vlasti moraju prekinuti sa praksom negiranja genocida u Srebrenici i konačno usvojiti deklaraciju o genocidu u Srebrenicu."

@cloudking еве ти човек издвојио.. ал ваљда ти ни то није доста... 

Подели на овим сајтовима

“Takođe, ovde se ne postavlja pitanje uzroka ratova. Došla su na dnevni red pitanja bilansa, šta se dogodilo, kakva je naša odgovornost. Izbegavanje odgovora na ta pitanja nam se vraća na način koiji vodi našem daljem propadanju”, kazala je Latinka Perović.

Dodala je da ne veruje da neko ko je prosečne građanske pameti i kulture može da kaže da nije bio genocid, već “strašan zločin”.

“Ali, šta znači strašan zločin? Vi imate tamo ogromnu grobnicu zasejanu maloletnicima… Pa ko je to proizveo? Pa kako mi možemo da se zaklanjamo iza toga? Niko neće da prihvati odgovornost za takve zločine, ali to je neizbežno ako želimo da opstanemo kao civilizovan i demokratski narod, i kao humani ljudi”, kazala je Latinka Perović

прихватите срби да сте геноциднои шљам... 

Смешно је у којој делузији живе неки чланови форума... одбијају да виде како гледају на ствари људи из њиховог племена.. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

Не видим шта имају бошњаци да се питају тамо где су срби 99 % становништва.

Ma ne pitaju se ni gde ih jemanje. Uvek se pita onaj koji je jaci. Finansijski, vojnicki, privredno ... Pogledaj Amere, uzor demokratije, koliko ih ima u Iraku, Libiji, Sirijio=?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...