Jump to content

Дара из Јасеновца

Оцени ову тему

Препоручена порука

Немојте људи... Будите сами себи модератори, не чекајте да вам други уклањају поруке како би тема изгледала пристојно.

Сваку причу о Јасеновцу претворимо у свињац, а овамо нам Хрвати неки злотвори.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

WWW.CHANGE.ORG

A Review or REFUTE of History? (NA SRPSKOM DOLE) To Robert Abele and the Los Angeles...

Evo ko hoće neka potpiše peticiju protiv LA Timesa.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Просечан србенда рече

А да толико се трудиш да неког убедиш да је филм глуп а да га притом ниси ни одгледао али спинујеш шта су други рекли и на основу тога вређаш овде људе. Твоје расуђивање о теми је ирелевантно, небитно.

Gde sam to radio? Gde sam pricao da je film glup? 

Ovo s laganjem postaje tragi komicno :) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, cloudking рече

Nije srpski narod glup, nego film (bar tako kazu)... a narod ko narod. Svega ima.  Ima i glupih a ima i liberalnih :D

Za sad, kolik ovidim, vecina ljudi kaze da je sranje.

Jedini koj kazu da je film odlican su oni koji u filmu vide samo nacijonalsiticke konotacije i priliku za politicki revansizam (u prevodu gluplji deo naroda, nista strasno svaki narod ih ima)  a realno nisu kadri da urade analizu ni cika Jovinog Pura Moce..

Ево где тупиш и још вређаш

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Gde sam to radio? Gde sam pricao da je film glup? 

Ovo s laganjem postaje tragi komicno :) 

Иди код Хрвата на неки форум, "они не лажу", топло ће да те прихвате и сигурно ће ти бити боље.

Подели на овим сајтовима

О људи моји овде а ви знате ко сте. Довољно смо рекли. Берлински зид је подигнут. Зар га не видите? А сунце излази на истоку. И немојте ми се превише замарати. Све се кристално јасно види. Зашто се уопште трудите око њих. Трошите енергију узалуд. -> ИСТОК!

Ћао. @Марек @cloudking : Вы не понимаете по-русски ? иʞɔɔʎd-оu ǝɯǝɐwиноu ǝн ıqʚ

You understand English. Bye!

„Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин!“

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Просечан србенда рече

Ево где тупиш и још вређаш

Jel mozes tacno da mi pokazes deo gde sam rekao da je film glup... to sto dajes irelevantne citate nista ne znaci.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Просечан србенда рече

Иди код Хрвата на неки форум, "они не лажу", топло ће да те прихвате и сигурно ће ти бити боље.

NE razumem ovaj sarkazam... mozda zato sto je glup sarkazam, ali moguce je i da je do mene.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Golub рече

А онда смо дошли ми, на које нико ни руку није подигао и одрекосмо се…

A onda smo došli "mi" na koje niko ruku nije podigao a držimo liturgije na nemačkom. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Додик: Снимаћемо филмове о Дракулићу, Гаравицама, Броду на Дрини и Пребиловцима (ВИДЕО)

WWW.RTRS.TV

Радио Tелевизија Републике Српске, Најновије вијести - Бањалука, Република Српска, БиХ, Србија. На једном мјесту политика, економија, спорт, забава. Radio Television of...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...