Maslacak_ Написано Фебруар 21, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2021 @Bojan* Nismo na istim talasnim duzinama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 On 20.2.2021. at 23:22, Bojan* рече Da li je baš tako? A šta ako ne osetiš da je potrebno saslušati, iako zaista jeste i šta ako postoji neki razlog lične prirode zbog kojeg ipak nemaš vremena, onda si egoista? Evo, saslušah i tebe. Toliko vremena nađoh. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 пре 18 часа, Sun14861 рече Zašto jedni druge ne razumemo? Zato što neko pukne kao što može da pukne bojler... Valjda neće. Sun14861 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 пре 15 часа, Maslacak_ рече @Bojan* Nismo na istim talasnim duzinama. Možda i jesmo, al’ nismo skroz. Kad se našteluje i podesi, ima da budemo puni razumevanja jedno za drugo. Maslacak_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 пре 3 часа, Ayla рече Evo, saslušah i tebe. Toliko vremena nađoh. Lepo od tebe. I ne brini za mene. Biću ja dobro... Valjda... Ayla and Sun14861 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 Пре сат времена, Bojan* рече Lepo od tebe. I ne brini za mene. Biću ja dobro... Valjda... Hoćeš , bebo... sigurna sam Sun14861 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 22, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2021 пре 5 часа, Ayla рече Hoćeš , bebo... sigurna sam Eto. Pa ne govorim ja džabe da nisu Crnogorke samo lepe. Tu je i da te sasluša i da te razume i svašta nešto. sanja84 and Sun14861 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Фебруар 23, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2021 Boki Oskarovac Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 23, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2021 пре 20 часа, Bojan* рече Eto. Pa ne govorim ja džabe da nisu Crnogorke samo lepe. Tu je i da te sasluša i da te razume i svašta nešto. Boldovano ni u snu, sunce Samo ti meni budi zdravo i veselo. sanja84 and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 23, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2021 пре 53 минута, Ayla рече Boldovano ni u snu, sunce Samo ti meni budi zdravo i veselo. Ne znam na šta si ti mislila. Ja sam mislio svašta nešto u smislu: i da te nasmeje i posavetuje i da te uteši i ohrabri, da ti pruži podršku, da ti ulepša dan... Sun14861 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 23, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2021 пре 4 часа, Bojan* рече Ne znam na šta si ti mislila. Ja sam mislio svašta nešto u smislu: i da te nasmeje i posavetuje i da te uteši i ohrabri, da ti pruži podršku, da ti ulepša dan... Svašta nešto je širok pojam. Vidiš da nije teško objasniti. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 24, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2021 пре 13 часа, Ayla рече Svašta nešto je širok pojam. Vidiš da nije teško objasniti. Ma opušteno, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука