Justin Waters Написано Фебруар 13, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2021 Фасцинира ниво безскрупулозности два текста из блица који не најбезочнији начин и без икакве логике, а да не говоримо поштивања према једној великој личности српске историје, блате лик Стефана Немање и то користећи данашње етичке и моралне принципе за личност која је живјела 800г раније. Заиста је занимљиво на који начин су то богумиле прогласили некаквом невином групом, која је промовисала љубав, слободу и међуљудску сарадњу, науспрот некаквог "опаког и бруталног злочинца" какав је био Стефан Немања. Ја овдје не видим никакву случајност. Од краја 90-тих, у западним круговима, Србима се натура императив прихватања моралне кривице за ратове на простору екс - ју. Како је у току историјски ревизионизам у складу са новим околностима у којима је организован западни блок, гдје се на најподлији начин кривци за протекла два свјетска рата перу од одговорности, а Русија трпа у исти кош са нацистима и као сила која још није поражена и која заслужује пораз, тако се и Срби сврставају на једну страну, а остали на балкану на другу. То за собом повлачи и тезу да догађаји из 90тих нису некакав изузетак, него просто главно правило које се догађа увијек када се Срби нађу у неком вртлогу ратних дешавања. Од Стефана Немање који је био кврождени убица, до крвождених убица у 1 и 2 свјетском рату, до крвождених убица ратовима 90-тих. Срби су окрени обрни увијек такви и ако желе да буду дио "европске породице" требда се преумиле и прихвате да су им је прошлост мрачна и да се окрену ка својој "свијетлој будућности", а овакви текстови имају намјеру да постпено убаце буву народ да се овај отров прими. Вилер Текс, Bokisd and fsa је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 13, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2021 пре 12 часа, Avocado рече A i ne znam ko je na forumu dečiji psiholog pa da to sve što pišete prevede na jezik odraslih... moram sam da prevodim... Пошто ниси дечији психолог, с обзиром да све сам преводиш, следи да си и ти дете ...дете. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука