Jump to content

Joe Biden, 46. predsednik SAD

Оцени ову тему

Bernard

Препоручена порука

пре 4 часа, haveaniceday рече

Видело се како третираш Трампа и сви видимо како третираш Бајдена. ;)

Potpuno isto... kao dva jeziva idiota...

I njihove simpatizere takođe tretiram isto...

Исто као и они медији о којима причамо, који наравно не утичу на тебе итд итд итд..

Ti ih pratiš pomnije od mene...

него..невезано за тебе, (верујем да те боли уво за медијску манипулацију све док су твоји медији у питању )

Nemam svoje medije i ne boli me nikad uvo za medijsku manipulaciju... ne projektuj se...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

NOVA.RS

Prvi čovek SAD Džo Bajden privremeno će prebaciti ovlašćenja na potpredsednicu Kamalu Haris, javlja "Vašington post".

Predsednik Bajden će u petak biti podvrgnut rutinskoj operaciji u Nacionalnom vojnom medicinskom centru „Volter Rid“ zbog čega će privremeno preneti vlast na Haris, saopštila je sekretar za štampu Bele kuće Džen Psaki.

😂😂😂😂😂😂😂
image.thumb.png.0084094ecc953ce73b5d707e20ea9b18.png

Подели на овим сајтовима

On 13.11.2021. at 21:04, Avocado рече

Potpuno isto... kao dva jeziva idiota...

ja ovo nisam video.. pa da
- Za trampa nisi zatvarao, javljao si se ubacivao, komentarisao, napadao, optuzivao, opisivao svakojakim terminima itd.

- Za bajdena.. muk... ni negativnu vest da preneses. Tek kada te neko ovako priupita ko ja, onda iznosis misljenje. A za trampa si iznosio misljenja i komentare i kada te niko nista nije pitao. 

Sasvim drugacije ponasanje. 

Цитат

Ti ih pratiš pomnije od mene...

Jeste.. samo sto u ovom kulturnom ratu nema veze ko sta prati. Da li do tebe neka informacija dodje preko komicara kao sto je Trevor Noah ili preko CNNa ili preko n1 ili preko pescanika ili FOXA , nebitno je. Sve su to sluge istog restorana koji nam servira njihove naracije i istine. 

jedan od retkih nacina da se orjentises i mozda razumes makar delimicno sta se zapravo desava jeste da se prate nezavisni i mali mediji, likovi koji tako idu i istrazuju od kojih ce mnogi biti oznaceni kao teoreticari zavere jer za razliku od velikih medija kada mali nezavisni novianar lupi glupost njemu se ne zaboravlja.. dok se velikim medijskim kucama svaka glupost, laz i manipulacija zaboravlja i oprasta. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

ja ovo nisam video.. pa da
- Za trampa nisi zatvarao, javljao si se ubacivao, komentarisao, napadao, optuzivao, opisivao svakojakim terminima itd.

- Za bajdena.. muk... ni negativnu vest da preneses. Tek kada te neko ovako priupita ko ja, onda iznosis misljenje. A za trampa si iznosio misljenja i komentare i kada te niko nista nije pitao. 

Sasvim drugacije ponasanje. 

"Nisi video" kao što nisi video ni rečenicu koja sledi odmah iza toga, a koja je napisana da te podseti da sam ti na to pitanje već odgovorio... a to si verovatno "zaboravio"...

Dakle, da detaljnije podsetim, čim se na forumu pojavi neki idiot koji bude tvrdio kako je Bajden super, njegove tvrdnje će sa moje strane imati isti tretman kao i tvrdnje o Trampu njegovih simpatizera...

Jeste.. samo sto u ovom kulturnom ratu nema veze ko sta prati. Da li do tebe neka informacija dodje preko komicara kao sto je Trevor Noah ili preko CNNa ili preko n1 ili preko pescanika ili FOXA , nebitno je.

Osim ako se tebi ne dopada, a istinita je... ako ti se ne dopada informacija, a istinita je, onda postaje ključno odakle dolazi kako bi pljuvanjem medija koji je preneo istinitu informaciju pokušao da osporiš istinitost informacije... zato toliko i trtljaš o medijima... 

Sve su to sluge istog restorana koji nam servira njihove naracije i istine. 

jedan od retkih nacina da se orjentises i mozda razumes makar delimicno sta se zapravo desava jeste da se prate nezavisni i mali mediji,

Sve su to sluge istog restorana koji nam servira njihove naracije i istine.  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Osim ako se tebi ne dopada, a istinita je... ako ti se ne dopada informacija, a istinita je, onda postaje ključno odakle dolazi kako bi pljuvanjem medija koji je preneo istinitu informaciju pokušao da osporiš istinitost informacije... zato toliko i trtljaš o medijima... 

Није проблем у информацијама проблем је у нарацијама. 
Оспоравам медијске нарације углавном а не информације које преносе. 

Цитат

Dakle, da detaljnije podsetim, čim se na forumu pojavi neki idiot koji bude tvrdio kako je Bajden super, njegove tvrdnje će sa moje strane imati isti tretman kao i tvrdnje o Trampu njegovih simpatizera...

А ако се појави на форуму неки идиот који тврди како је Ђилас супер... је л ћеш онда критиковати Ђиласа? 

Цитат

Sve su to sluge istog restorana koji nam servira njihove naracije i istine.  :D

Тачно тако. Све информације које ја и ти имамо, имамо из медија. Медији имају своје уреднике који су у вези са политичарима и тако заједно граде нарације у које ја и ти треба да верујемо и дају нам информације које ја и ти треба да знамо. 

Неко кува храну за наш мозак. 

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, haveaniceday рече

Није проблем у информацијама проблем је у нарацијама. 
Оспоравам медијске нарације углавном а не информације које преносе. 

Naravno... to je još bolja fora da se negira istina... 

(Inače, kaže se "narativ", "naracija" je nešto drugo)

А ако се појави на форуму неки идиот који тврди како је Ђилас супер... је л ћеш онда критиковати Ђиласа? 

Verovatno.

Тачно тако. Све информације које ја и ти имамо, имамо из медија. Медији имају своје уреднике који су у вези са политичарима и тако заједно граде нарације у које ја и ти треба да верујемо и дају нам информације које ја и ти треба да знамо. 

Неко кува храну за наш мозак. 

Samo za one mozgove koji ne umeju da obrade informacije.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Avocado рече

(Inače, kaže se "narativ", "naracija" je nešto drugo)

Да, у праву си... 

Цитат

Naravno... to je još bolja fora da se negira istina... 

Нико не негира истине. Само што је до истина тешко доћи. Нпр, шта ја и ти знамо какви су ликови трамп и бајден? Како ја и ти може да знамо неку истину о њима? Све што знамо јесте оно што видимо на телевизији прочитамо у новинама.... 

буквално немамо истине него баш оно... најобичнија мишљења са јако мало покрића... исто важи за било коју другу јавно личност..... 

ја што сам старији то више увиђам колико појма немам ни ја, а ни други људи.... 98 % мишљења ми се заснива на уверењима и коме верујем..... 

Цитат

Verovatno.

Е па нешто сумњам, једно време сам мислио да направим другосрбијанског трола да видим како ће да реагујете. 

Цитат

Samo za one mozgove koji ne umeju da obrade informacije.

Значи 98 % популације? 

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Nearly half of Biden’s Twitter followers are spam bots or inactive accounts, audit finds

This is not the first time Biden has benefitted from social media functions.
Featured Image

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...