Jump to content

Joe Biden, 46. predsednik SAD

Оцени ову тему

Bernard

Препоручена порука

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Dragi рече

Ako vas vakcina štiti, šta smo vam onda mi krivi? Mi ugrožavamo jedino sebe. Vi ste sa vašom neisprobiranom genetskom terapijom sigurni.

Ovo te diskredituje kao ozbiljnog sagovornika. Ako posle godinu i po dana pandemije ti pitas najcesce postavljeno avaks pitanje koje je ujedno i najcesce odgovoreno i to potanko... to onda apsolutno kazuje da s tobom ako oces moze da se prica  o vremenu, sportu... ali o vakcinama cu bolje pricati sa svojim devetogodoisnjim sinom... prosto, dete bolje, zrelije i razumnije rezonuje...

пре 23 минута, Dragi рече

Ako vas, pak, vakcina ne štiti - opet: šta smo vam onda mi krivi? Vi ste dobrovoljno! špricali tu vašu neisprobiranu genetsku terapiju, za čije negativne posledice ne odgovaraju ni proizvođači tih vakcina ni država, jer dobrovoljno ste je špricali, niko vas nije terao.

I pošto ste je dobrovoljno špricali, niko vas nije terao, onda ni mi ne možemo da vam budemo krivi. Još jednom: Sve je dobrovoljno! I na dobrovoljnost nema obaveze.

Sutra ako umrete od antikovid genetske terapije, ili vaša mama, ili vaša ćerka, sami ste krivi. Niko vas nije terao, sve ste uradili dobrovoljno! Ovo ste sami potpisali i potvrdili Zar niste čitali šta ste potpisali? Špric je dobrovoljan, i za negativne posledice ne odgovara niko osim vas samih. 

Interesantno, zar ne ;) Za grip, ili boginje, odgovaraju proizvođači tih vakcina i država. Špric na korona virus, najveća pandemija ikad, jeste ali dobrovoljan. Sami ste hteli. Niko vas nije terao. Zato i niko ne odgovara ako dobijete nervnu bolest i pređete na drugu stranu... vaša sloboda, vaš rizik. :) 

Bojim se uopste i da pitam odakle ti upste ova suluda ideja da se vakcinsani plase svojih vakcina? Ja necu umreti ni od kakve genske terapije jer u zivotu nisam nikada primio ista slicno. 

A da znas odgovor na prvo pitanje, postalo bi ti jasno "sta ste nam vi krivi". Zapamti jednu stvar koja je cinjenica kako god da se okrenes i sta god da tandrces po forumu: Da je  u ovom trenutku vakcinsano 90% globalne populacije korona bi vec presla  u sezonsku neprijatnost... 

A voleo bih da mi objasnis jednu stvar... sto puta je receno da vakcine nemaju 100% efikasnost. Sto puta je receno da postoje ljudi koji ne mogu da prime vakcinu. Sto puta je receno da vakcinisani mogu da se zaraze i da prenesu samo u daleko manjoj meri. I pored svega toga, ti i dalje pitas ova glupa pitanja? Kako je to moguce? Kako je moguce da odrasla i zrela osoba ima toliki problem sa logikom? Isto pitanje vazi i za Tumarala i sve vas avakse na temi... Zaista ne mogu da razumem.

Jer, ako imate ovoliki problem sa logikom i rezonom... kako ste uopste uspeli da prodjete kroz mejnstrim skolovanje? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, sanja84 рече

@cloudking zato što je sve to laž. 

Nije sve, ali vecina onoga sto je doca reko je nesitina. A to su one najbitnije stvari koje i prave pometnju kod ljudi koji veruju svemu sto procitaju na fejsu i jućubu

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Nije sve, ali vecina onoga sto je doca reko je nesitina. A to su one najbitnije stvari koje i prave pometnju kod ljudi koji veruju svemu sto procitaju na fejsu i jućubu

Ne, odgovorila sam ti na pitanje zašto je većini normalnih ljudi nejasna ideja kako mogu da ugroze nekog ko je vakcinisan. Ne mislim sad na one koji ne mogu da se vakcinišu. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, sanja84 рече

Nevakcinisani se više čuvaju od infekcije, tako da manje prenose od raskalašnih vakcinisanih koji putuju po celom svetu, žuraju.. I nimalo ne poštuju mere. 

Kod većine onih koje znam ( ljudi iz Crkve ) je obrnuto. Vakcinisani tokom Liturgije stoje u crkvenoj porti ili nose maske kada ulaze u hram, a nevakcinisani čine sve suprotno tome, a neki se čak i podsmevaju onima koji se ponašaju odgovorno ( par njih je takvo ponašanje već platilo glavom ).

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, sanja84 рече

Ne, odgovorila sam ti na pitanje zašto je većini normalnih ljudi nejasna ideja kako mogu da ugroze nekog ko je vakcinisan. Ne mislim sad na one koji ne mogu da se vakcinišu. 

Šta nije tačno u objašnjenju kako nevakcinisani mogu da ugroze vakcinisane?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Šta nije tačno u objašnjenju kako nevakcinisani mogu da ugroze vakcinisane?

Zato što nema razlike između vakcinisanih i nevakcinisani kao rezervoare infekcije, tj. Prenosioce ili šta već. I vakcinisani mogu imati virus u nosu itd itd... 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, sanja84 рече

Zato što nema razlike između vakcinisanih i nevakcinisani kao rezervoare infekcije, tj. Prenosioce ili šta već. I vakcinisani mogu imati virus u nosu itd itd... 

To apsolutno nije tacno.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, cloudking рече

Ovo te diskredituje kao ozbiljnog sagovornika. Ako posle godinu i po dana pandemije ti pitas najcesce postavljeno avaks pitanje koje je ujedno i najcesce odgovoreno i to potanko... to onda apsolutno kazuje da s tobom ako oces moze da se prica  o vremenu, sportu... ali o vakcinama cu bolje pricati sa svojim devetogodoisnjim sinom... prosto, dete bolje, zrelije i razumnije rezonuje...

Bojim se uopste i da pitam odakle ti upste ova suluda ideja da se vakcinsani plase svojih vakcina? Ja necu umreti ni od kakve genske terapije jer u zivotu nisam nikada primio ista slicno. 

A da znas odgovor na prvo pitanje, postalo bi ti jasno "sta ste nam vi krivi". Zapamti jednu stvar koja je cinjenica kako god da se okrenes i sta god da tandrces po forumu: Da je  u ovom trenutku vakcinsano 90% globalne populacije korona bi vec presla  u sezonsku neprijatnost... 

A voleo bih da mi objasnis jednu stvar... sto puta je receno da vakcine nemaju 100% efikasnost. Sto puta je receno da postoje ljudi koji ne mogu da prime vakcinu. Sto puta je receno da vakcinisani mogu da se zaraze i da prenesu samo u daleko manjoj meri. I pored svega toga, ti i dalje pitas ova glupa pitanja? Kako je to moguce? Kako je moguce da odrasla i zrela osoba ima toliki problem sa logikom? Isto pitanje vazi i za Tumarala i sve vas avakse na temi... Zaista ne mogu da razumem.

Jer, ako imate ovoliki problem sa logikom i rezonom... kako ste uopste uspeli da prodjete kroz mejnstrim skolovanje? 

Ne vređaj, ne budi agresivan. Nego ubaci sebi špric ako veruješ u nj! I ako te ja ugrožavam, onda ću sa svim da te ugrožavam. Onda će sama moja egzistencija da ti bude mišljeno i slično silovanje i meni mora da se sudi. Ovo već imamo! Došli smo, barem na zapadu, do toga da svako ludilo uzimamo kao izgovor da druge zabranjujemo. Ovo je sloboda liberala : pod izgovorom da se jeste protiv diskrimnacije, postalo se sam najveći diskriminator, veći od onih protiv kojih se jednom bilo. Kako reče Karl Marks: Kada kmet postane gazda, gori je gazda od staroga gazde! 

Nisam napisao ništa što nije tačno. Vakcina mRNA je eksperimentalna i prvi put se koristi u istoriji. Preduzeća imaju ugovor sa državama (npr. EU) u kojima stoji pisano da država svesno i hotimično prihvaća da vakcine nisu isprobirane, da su eksperimentalne, i da posledice nisu poznate, i da se zbog toga odbija svaka odgovornost proizvođača. Ovo je zvanični ugovor EU sa Pfizer/Biontech itd. Čak nije ni tajno. A mene ne zanima šta govori neki nepoznati aparatčik ili novinarka slinavka, nego šta stoji na papiru, u ugovoru. I tamo stoji jasno da je vakcina eksperimentalna, da posledice nisu poznate i da li vakcina uopšte funkcioniše, i da se ne uzima odgovornost za posledice vakcinisanja. I ovo ste i vi potpisali i prihvatili koji ste se vakcinisali, sve ovo, da je vakcina eksperimentalna, da funkcija i posledice nisu poznate, da se dobrovoljno vakcinišete, svesno i hotimično jeste u dovolnoj meri informisani, i da nećete nikoga da krivite ako vakcine deluju drugačije nego kako ste očekivali. Gospodo, ovo je vaš sporazum! Vi ste potpisali. Zar ne čitate vaše ugovore koje sklapate?

I zato, što je od vaše strane sve doborovoljno i vi ste se odrekli svake tuđe krivice i odgovornosti, aposlutno nikakvu ulogu nema da li sam ja vakcinisan ili nisam. Niti ja imam obavezu da se vakcinišem zato što ste vi dobrovoljno primili špric. 

Vi ste dobrovoljno, u potpunoj slobodi, primili genetski špric, i ako vas ja mojom egzistencijom ugrožavam, imate slobodu da me deset metara zaobiđete! :) 

Ja, opet, ja sam Svetosavac. Ja se vas ne plašim niti se vas gadim :mahmah:

• Свиђа ми се 1

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Dragi рече

I zato, što je od vaše strane sve doborovoljno i vi ste se odrekli svake tuđe krivice i odgovornosti, aposlutno nikakvu ulogu nema da li sam ja vakcinisan ili nisam. Niti ja imam obavezu da se vakcinišem zato što ste vi dobrovoljno primili špric. 

Onda stani odgovorno iza svoje odluke  i prestani da kukumavcis na mere koje se uvode nego se lepo pripremi za sve moguce obavezne maske i mere i lokdaune. Budi zrela i odgovorna osoba i reci "jeste, doneo sam odluku i sada cu da stanem iza posledica te odluke" a posledice su upravo sve te mere kojima cemo robovati jos desetak godina zahvaljujuci vama.

A u realnosti ste dosadili vise i bogu i ljudima. Em necete da se vakcinsiete em NON STOP serete  o tome kako su vam mere preko glave i kako vam se merama "uSkraCuJe SloBoDa"....

Neces da se vakcisnises? OK. Onda drzi masku, stavi je na facu i nema skidanja do 2032. U kafanu oces? Moze al do 19h uvece. Oces na more, izvolte u sobicak da uradis test pa idi de oces. Oces da se grlis sa kumasinom? Ne moze, stanite 6 metara jedan od drugoa pa se dovikujte ili dopisujte preko vibera...

Deca.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...