Jump to content

Добро дошли на ВК

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дешавају се велике промјене на друштвеним мрежама. До скора да ми је неко рекао да ће на ВК бити све више људи и да ће се уопште причати о преласку на ВК, не би му вјеровао. Међутим, реалност је да све више људи, понукано инвазивним понашањем фејсблока и невиђеном цензуром која нема везе са правилником мреже, него са политчком опредјељеношћу (Иако ми се не допада, али обрисали су налог Драгослава Бокана) итд....

Ђакон Ненад Илић је учинио велики корак прешавши на ВК. Досада је скупио 412 пријатеља што је врло импозантно можете га наћи на 

VK.COM

Nenad Iliћ, Amsterdam, Niederlande. Melden Sie sich an oder registrieren Sie sich, um Nenad Iliћ zu kontaktieren oder weitere Freunde zu finden.

Ту је и наш брат Ведран*, са поука 

VK.COM

Wedran Gagiћ. Melden Sie sich an oder registrieren Sie sich, um Wedran Gagiћ zu kontaktieren oder weitere Freunde zu finden.

И моја маленкост 

VK.COM

Soran Kostiћ, Бања Лука, Bosnien-Herzegowina. Melden Sie sich an oder registrieren Sie sich, um Soran Kostiћ zu kontaktieren oder weitere Freunde zu finden.

Ко год дошао, добро дошао. 

Фејсблок, је учинио једну феноменалну ствар управо, раздвојивши платформу од месинџера, тако да сада не мораш бити логован на фејсблок ако желиш бити на месинџеру на фејсблоку. Сада сам напокон слободан да декативирам налог, а да останем на месинеџеру  због важних контаката које не желим да прекинем. 

У сваком случају ко год дошао добро дошао. 

У здравље. :pivo:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ima nas vec solidno... :)

...

VK.COM

Oliver Begovic, Kragujevac, Serbien. Melden Sie sich an oder registrieren Sie sich, um Oliver Begovic zu kontaktieren oder weitere Freunde zu finden.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...