Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Znas u cemu gresimo? Verujemo da je zivot nepromenljiv i da kad uzmemo jedan pravac moramo njime da idemo do kraja. Sudbina, naprotiv, ima mnogo vise maste od nas. Upravo kada poverujes da iz jedne situacije ne postoji izlaz i kada tvoje ocajanje dostigne vrhunac, brzinom iznenadnog udarca vetra sve se promeni i preokrene i sledeceg trenutka shvatis da zivis jedan novi zivot..."
Suzan Tamaro

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

...imamo u duši i sve ono što je ikada živelo u ljudskim dušama.
Svi bogovi i đavoli koji su ikada postojali....svi se oni nalaze u nama,
tu su kao mogućnosti, kao želje, kao izlazi.

Herman Hesse

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Sreća i nesreća su u svačjem srcu i duši i ako osećaš nesreću,uzdigni se iznad te nesreće i trudi se da tvoja sreća ne zavisi ni od kakvog događaja.   (Anri Troaja)

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Motivational%2BSMS.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ја волим да свима ваља и верујем бескрајно да ће у зору свако лакше моћи да дише.

-Мирослав Антић

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Life%2Bis%2Binherently%2Brisky.%2BThere%

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

On 9. 9. 2014. at 9:45, JESSY рече

"Life is..."

Јашта... Има и ова варијација на тему...

quote-the-only-thing-necessary-for-the-t

http://arttechlaw.com/einstein-burke-doing-good-v-evildoers

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

10426164_637279153054441_656695557772089

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

''Prirodno je da covek nosi u sebi nesto od dana koji su prosli.
Prirodno je i da misli na buducnost i da masta o njoj.
Ali,ziveti,
ma i delimicno u proslosti,ili u buducnosti,opasno je i nezdravo.

...To znaci trovati trenutak u kome zivimo,
ne spasavajuci nista od proslosti
i ne radeci nista za buducnost.

Najvecim i najboljim delom svoga bica,
glavninom srca i razuma,
covek treba da je uvek i ceo u sadasnjem trenutku,
u jedinom pravom i mogucem zivotu.''

~Ivo Andric~

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ђаво има најбоље изговоре, а Бог најбоље одговоре.

-Зоран Костић Цане

Подели на овим сајтовима

...Jer je san o sreci vise nego sreca. :0442_feel:

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Циљ људског живота и није ништа друго него како очистити своје срце да оно пропева радошћу.

To što jeste, Božji je dar vama;
Ono što ćete postati, jeste vaš dar Bogu.

Подели на овим сајтовима

Use your smile to change the world. Don't let the world change your smile.
Iskoristi svoj osmeh da promeniš svet. Ne dozvoli da svet promeni tvoj osmeh :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Љубав међу младима данас као да убрзано ишчезава, љубав као да је постала опасност за оне који воле, јер су осећања људска постала погибељна за оног који их гаји.

Владета Јеротић - реч и дело

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...