Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

"The means by which we live have outdistanced the ends for which we live. Our scientific power has outrun our spiritual power. We have guided missiles and misguided men." Martin Luter King Jr.

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Дивно је кад човек осети неку душу и кад та душа постане душа његове душе. Иако су хиљадама километара далеко.У духу су близу и једно.И у вечности ће бити заједно.

Oтац Лука Анић

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

“Spoznao sam da su me deca naučila veoma važnu životnu lekciju:
sve stvari u našem životu koje stvaramo dugo vremena i sa mnogo energije, stvorene su u pesku.
Trajni su samo naši odnosi sa ljudima. Pre ili kasnije doći će talas i odneti sve ono što smo sagradili sa tolikim trudom.Kada se to dogodi, moći će se smejati samo oni koji će imati sa kim da se drže za ruke.”

Rabin Harold

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

И када би читав живот провели у срећи , опет би били строго кажњени ако не би смо пострадали за дечије спасење . Деца нису случајан добитак и ми смо одговорни за њихово спасење .

Свети Јован Златоуст.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ко мисли за годину унапред, гаји пшеницу, ко мисли за десет година унапред посади воћњак, а ко мисли о вечности, васпитава децу.

-Руска пословица

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

"Kad god sam popio gorku casu, imala je talog meda. Kad god sam savladao neku sumovitu prepreku, dospio sam u zelenu ravnicu. Kad god sam izgubio prijatelja u nebeskoj izmaglici, nasao sam ga u osvitu jutra.''

Gibran

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Samo je jedan deo svemira koji sigurno
možete promeniti, a to ste vi sami.

A. Huxley

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"Лако је научити животињу, лако је научити простака,али је тешко научити онога ко је ненаучен већ постао учитељ другима,"

Владика Николај.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"Zivot nije sirok, ravan tunel bez prepreka kroz koji putujemo neometano,
vec lavirint prepun staza,kroz koji se moramo probijati, izgubljeni i zbunjeni, svaki cas suoceni sa corsokakom.
Ali, ako imamo vere, vrata ce se uvek otvarati pred nama,mozda ne ona koja smo zamislili, nego ona koja ce na kraju biti najbolja za nas."

Arcibald Kronin

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"У ДЕЦИ ЈЕ СВЕТА КЛИЦА, ТРЕБА ЗНАТИ РАЗВИТИ ЈЕ!"

Ј.Ј. ЗМАЈ

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...