Jump to content

Jermenija proglasila ratno stanje

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 часа, SrbinKatolik рече

Sram te bilo da na tako gnusan nacin vredjas ubijenog predsednika vlade Zorana Djindjica sramota stidi se ti ubijas tu decu gore od NATO bombi vredjanjem ljudi koji su zaustavili milosevicevo ludilo kada ga je srpski narod smenio na ulici.

Mi smo 2000. pobedili, slomljen je milosevicev režim a Srbija od 2000. krenula putem evro-atlantskih integracija. Vučićeva vlada nastavila je put Zorana Djindjica i demokratskih vlasti nakon 2000. , Vučić je otišao čak i korak dalje kada je za Srbiju potpisao specijalni sporazum sa NATO koji nam je omogućio da praktično budemo članica bez članstva stepenica više od Partnerstva za mir , potpisale sporazum samo Srbijai još svega par zemalja što se vidi na ovoj karti mi smo na visem stepenu saradnje sa NATO od Austrije npr. sve to omogućava nam da se više nikada ne desi da nas bilo ko bombarduje i pokuša istrebiti samo jer ne razumemo gde se nalazi prostor na kojem zivimo.

800px-NATO_relations_in_Europe_(disputed_territories).svg.png

Milošević je bio takav kakav je bio. Ali nije Milošević kriv za 700.000 srpskih izbeglica i proteranih, i nije Milošević kriv što su nas Srbe još u leto 1991, pre rata u samoj Hrvatskoj, na zapadu proglasili primitivnim, varvarskim virusom koje treba proterati iz Evrope (Kronenzeitung, glavne austrijske novine, jul ili avgust 1991), 1999 onda ponovio i Clinton i da treba spasiti svet od srpskog virusa. Kad smo postali više naci od naci, a naci su nas ubijali; kada su nas proglasili genocidnim narodom još pre navodnog genocida, nas, koje su u 20. veku najviše ubijali i proganjali. Jedan Biden zahteva bombardovanje Srbije i tom prilikom kezi se kao vrag. Dok njegovi Ameri samo u Iraku 2003 ubijaju, ako uporedimo jednaki broj, više civila nego naši u Bosni. Međutim, ko je Amerika, taj svetionik civilizacije, demokratije i ljudskih prava, a ko smo mi, Cigani i primitivci i virus koji treba istrebiti?

Rimokatolici nas danas vole, barem austrijski, ne pitaj me zašto. Možda što liberaši danas njih proganjaju kao što su onomad nas proganjali, Bog zna, ja ne znam.

Dakle, jedno je Milošević (koji je bio gospodin za ove političare danas te i ovde na zapadu). Drugo je ovo što su sve nama radili. Neka je kriv. Ali ovi drugi su više krivi.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 604
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 13.10.2020. at 11:12, Avocado рече

Prihvatio si da ne postoji čuveni fantomski poziv da nas bombarduju, pa sad želiš da pričamo o ovoj izjavi?

Hajde na nekoj drugoj temi, da ne spamujemo ovu... meni je drago bar da si skontao koliko su te obmanivali...

Diovoljno si pismen da bi razumeo da izjava buduceg premijera Srbije koji kaze da ukoliko bombardovanje prestane sa primirjem a Milosevic ostane na vlasti nista se nece promeniti, znaci da treba nastaviti bombardovanje ukoliko se zeli promena politike u Srbiji...

Kao kada bih ja tebi rekao da zaobilazis istinu ali te nisam nazvao lazovom... E sada zaobilazenje istine sta znaci? Da ne lazes ili da lazes?

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Bilbija рече

Diovoljno si pismen da bi razumeo da izjava buduceg premijera Srbije koji kaze da ukoliko bombardovanje prestane sa primirjem a Milosevic ostane na vlasti nista se nece promeniti, znaci da treba nastaviti bombardovanje ukoliko se zeli promena politike u Srbiji...

Kao kada bih ja tebi rekao da zaobilazis istinu ali te nisam nazvao lazovom... E sada zaobilazenje istine sta znaci? Da ne lazes ili da lazes?

Sad sam pogledao izjavu i deluje bas kao da je Milosevic uzrok tragedije i nasilja u regionu i samoj Srbiji, sto nikako ne odgovara istini, jer nije samo on uzrok toga, nego svi faktori u SFRJ i naravno Zapad koji je to podrzavao..... i sve na stetu Srbije.

Skroz neprimerena izjava,.... sad da li je to znacilo i da se Djindjic zalagao za nastavak bombardovanja,.... pa mozda moze u nekoj krajnjoj konsekvenci da se izvuce, ali ne verujem da je zaista to mislio.... ali moze da bude da je ovom izjavom opravdao bombardovanje i da na Zapadu to mogu tako da shvate i da je jedini krivac za tragediju i nasilje i krv i suze samo Milosevic.

Potpuno neodgovarajuca izjava. 

Подели на овим сајтовима

WWW.STANDARD.RS

Sukobi u Nagorno Karabahu, protesti u Belorusiji, revolucija u Kirgistanu, navodno trovanje Navaljnog... Da li su svi ti doga]aji povezani?

Jedna vrlo dobra analiza koja baca svjetlo na zakavkaski sukob, između ostalog i na ostale turbulencije, u Bjelorusiji, i Krigistanu, a iza toga stoji englesko-američka osovina zla kao i obično kojoj je cilj sputavanje Rusije. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Bilbija рече

Jok... znači da treba da nam pomognu da srušimo tiranina i da nam pomognu posle toga, da nije poenta samo da nas izbombarduju i onda nam ostave Miloševića na kičmi... čak da su bombardovanjem preuzeli odgovornost za to... ceo tekst je o tome (nije o tome da nas treba bombardovati dok ne padne Milošević)... srećom su ga poslušali...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Jok... znači da treba da nam pomognu da srušimo tiranina i da nam pomognu posle toga, da nije poenta samo da nas izbombarduju i onda nam ostave Miloševića na kičmi... čak da su bombardovanjem preuzeli odgovornost za to... ceo tekst je o tome (nije o tome da nas treba bombardovati dok ne padne Milošević)... srećom su ga poslušali...

Значи и ти подржаваш бомбардовање...ц ц ц

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Avocado рече

Milošević je po ranijem planu trebao biti likvidiran, otrov ili atentat tome su se usprotivili i Djindjic i Kostunica jer bi imalo posledice a Zapad se odlučio da nam pomogne da napravimo revoluciju, zbacimo komuniste nakon 50 godina i krenemo putem evrointegracija kojim nas sada ironično vodi Vučić. U 5. oktobar Zapad je uložio grdne pare ali jasno da bez miloševićevih ljudi koji su ga napustili 5. Oktobar kao najznačajniji dogadjaj naše moderne istorije ne bi bio uspešno sproveden, setimo se koliko je značajno bilo što je SPC podržala Koštunicu tu skidam kapu SPC da nije možda bi u Srbiji izbio gradjanski rat a to nam nikako nije trebalo.

Подели на овим сајтовима

On 15.10.2020. at 17:30, Avocado рече

Srecom vise niko ga ne slusa ... A evo, hvala Bogu imamo i odlicnu Vladu i Predsednika ... Oslobodili su nas Ameri Milosevica.. :)) ... zahvaljujuci Djikiju ...

Подели на овим сајтовима

Изгледа да је Јерменска ПВО уништена? Уништен и С300.

Овде је била прича како Јермени побеђују, ал изгледа да губе у овом сукобу.

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

On 15.10.2020. at 17:30, Avocado рече

Milošević beše tvoj ateista. Zašto je tiranin? Mi Pravoslavci smo onomad bili svi protiv njega, ali ne sećam se da ga je iko ko od nas nazvao tiraninom. Ili zašto u UAE nisu tirani, ili u Kataru, Kuvajtu itd.? Danas u Azerbejdžanu? A, oni su prijatelji Amerike. All right^^

Nije ni Đinđić pozivao na bombardovanje Srbije, niti je postojao takozvani milosrdni anđeo itd. Sve ovo bi propaganda Miloševićeve vlade. A do 1995 je Radovan Karadžić bio počasni predsednik DS, SDS u Bosni kvazi ogranak DS u Srbiji. Sa druge strane ni Đinđić nije bio popularan u narodu, na izborima je dobijao možda 5 ili 10 % glasova. Nije Zoki bio nikakav Mesija kako su ga neki predstavlji, a 2003, do ubistva, bio je najomrznutiji političar u Srbiji (i ja sam pomislio što ga neko jednom ne ..., posle sam se pokajao kada mi je ispunjena želja)... Nego je kroz DOS i preko Koštunice došao na vlast. Narod je ustvari glasao za Koštunicu onomad petog oktobra (adolf hitler kako ga je nazvala Albright, onoj kojoj smo spasili život, ali da je Koštunica trenutno jedini način da se sruši zli Milošević), ovo smo nekako svi zaboravili. Ali Koštunica se onda pokazao da nije dovoljno jak da vodi državu.

• Свиђа ми се 1

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Dragi рече

Milošević beše tvoj ateista. Zašto je tiranin? Mi Pravoslavci smo onomad bili svi protiv njega, ali ne sećam se da ga je iko ko od nas nazvao tiraninom.

Mrtva trka između toga koja od uvodne tri rečenice je luđa...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ђорђе Р рече

По свему судећи (бар колико се може видети из приложених клипова вести и овог линка live war map)  азери улазе све дубље у територију НК чија војска се повлачи. Има доста клипова о заосталој војној опреми (да не улазимо у то да ли је исправна, вредна и сл.). Не верујем да је ово стратешки део великог плана како победити непријатеља већ копрцање технички слабије опремљене воске. Да ли ће узвратити и како питање је. Турци су овде одиграли кључну улогу својим учешћем.

Колико видим, ако је судити по овим изворима, азери су на 20ак километара од главног града Степанакерт. Има много дезинформација а и снимака освојених места.

Катастрофа како год окренеш. Још једна непотребна и бесмислена ратна жртва на стотине (ако не до краја и хиљаде) младих живота.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Ђорђе Р рече

Aj bre gluposti. Brate, ne kupi "informacije" od svukud.

S-300 obe drzave imaju samo oko glavnih gradova, to se ne vuce po terenu, i nema ga u Karabahu.

To sto Azerbejdzanci provaljuju internet bajke je samo njihova stvar, a sasvim izvesno i pokusaj dodatne kupovine domace javnosti, koja je vec pocela da kuva zbog velikih gubitaka. Do sad su pricali kako su unistili ne znam sta sve Jermenima - koji imaju dosta gubitaka, naravno, rat je - ali o`tog sto su pricali bar pola nije tacno.

A o unistenim S-300, Scudovima i slicnom mogu samo da sanjaju.

Nego u svojoj besnoj nemoci gadjaju Stepanakert, a onda kukaju kad im Jermeni uzvrate po Gandzi.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...