Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 28. 3. 2018. at 21:35, Neša_ рече

Varaš se.

Ne menjam priču, nego si ti prihvatio ono što su drugi rekli da sam napisao ili su izvukli iz konteksta i promenili smisao.

Expand  

Нисам ништа прихватио, читао сам ја шта пишеш, Нешо. И велики део тога што ти пишеш су генерализације о женском свету у Србији и томе шта оне воле. Мсм, није да нема тога што ти причаш да има (наравно, гледа се лепота и изглед, свакако, али то гледају и мушкарци, не само жене), гледају неке и ко има паре (али, гледају и мушки ,,добру тазбину" ;)  ), али није само то у питању. То све зависи од особе. До онога шта ко воли. А има и девојака које су са мушкарцима који нису ни нешто претерано сад лепи (мада, о томе се исто не може расправљати, јер је и то све ствар укуса, мени је можда нешто лепо а теби није, и обратно), а немају ни не знам какве паре, али имају добру причу, свиђа им се њихов карактер, итд.

А можда су генерализације које ти правиш само начин да избегнеш да увидиш да није проблем можда, не у девојкама и женама, него у теби. Опет, нећу ја ништа да ти сад држим нека предавања, причамо онако људски. Дакле, можда је проблем у теби, а не у женама и можда на том плану мораш да порадиш, да рецимо, нешто мењаш. 

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2018. at 16:10, Neša_ рече

@Православни Србин Nije trebalo ovoliko da pišeš. Optužiće me po ko zna koji put za trolovanje, a tebi će reći da si jedan od onih koji su “naseli”.

Expand  

Не брини ти за то. ;) 

Hajde molim te, pa nismo deca. Ma kakva dobra priča i karakter. Stotine hiljada muškaraca ne može da se oženi u Srbiji, a od onih koji su se oženili veliki broj se razvede.

Expand  

Нисмо деца, и причам ти оно што је реално. Јер знам такве примере, а и сам нисам нешто богат, нити има нека сад ,,бесна кола", па сам опет успео неке женске и да смувам и будем са њима, итд.  

То што се многи разводе а многи се и не жене/удају јесте проблем и узроковано читавим једни низом проблема, друштвених, психолошких, економских, итд, али се не може поједноставити на начин на који то чиниш ти. Неозбиљно је. 

Da, jeste. Problem je u meni, treba ponovo da se rodim, ali takav da kad odrastem budem seksualno privlačan ženama i to u materijalno bolje obezbeđenoj porodici.

Expand  

Ако мене питаш, твој проблем је мањак самопоуздања. То показујеш тиме што тврдиш да ниси леп (а рекох ти, лепота је ствар укуса, теби је нешто лепо, мени није и обратно, нзм што ти сад ниси леп), да си сексуално непривлачан (важи исто ко и за лепоту), да те неће јер немаш паре, итд. То је мањак самопоуздања. Мораш да будеш упоран, мораш да пробаш, у свему је тако, не само са женама. Најлакше је не пробати ништа, а мислити како је то тако јер си ружан, непривлачан, немаш паре и онда кривити девојке и жене да су овакве или онакве. То није добро, по мени. 

Hvala ti, ali meni su oči već otvorene. Molim te da mi ne zameriš.

Expand  

Не замерам ти ншта, само ти причам шта ја мислим о свему. ;) 

Подели на овим сајтовима

treba ponovo da se rodim

Expand  

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@Neša_

Ma ovi u braku mogu da ti pljunu pod prozor zbog slobode. Kakva bre žena, kakav brak, bolje bukagije stavi oko vrata i baci se u reku, kraće traje.

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2018. at 17:26, Muramasa рече

Ja bih menjao slobodu za dobru suprugicu. :)

Expand  

Па то је слобода. Нпр обоје седнете на мотор и правац Лисабон! Добро може и јагњетина на Златибору.

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2018. at 17:26, Muramasa рече

Ja bih menjao slobodu za dobru suprugicu. :)

Expand  

Reci to za 10 godina :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2018. at 17:42, Muramasa рече

Motor će biti prevaziđen kad finansijski ojačam. :)

Expand  

Ствар укуса. Ја бих најрадије са женом на харлију неђе у печењару... Или на Медитеран, на лигље и ораде:) 

Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2018. at 17:48, Muramasa рече

Ono na šta ja ciljam košta koliko dva harlija. Fisher Flying Products, R80 Tiger Moth. Idealna suprugica se ne plaši visine.

Expand  

Дирижабл је романтичнији:))

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 29. 3. 2018. at 18:01, Vladan3 рече

Пусти га нек' се упеца... :) 

Expand  

Žao mi romantične omladine :smeh1: .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...