Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ako si mislio na dublje spustanje i nizu zadnjicu, za to je trebalo da sacekam da mi prodje upala u nogama.

Svaka upala se ublazi dobrim zagrevanjem.

Položaj ledja ti je katastrofalan, dupe moraš da izbaciš napolje, ledja da ispravis do maksimuma,noge si ispravio pre samog izbacivanja, sipka ti je daleko od cevanica, kolena su ti nestabilna.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Nikako kombinacija u nedeljj i noge i mrtvo...

Ozbiljne vezbe snage, trisis se a valja se pokriti sa ishranom...

Dobro je da se ima muska volja za muske treninge... :)

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

Па људи, хајде пошто сте већ упућени отворите тему па тамо потанко дајте инструкције. Таман и ми смртници нешто да научимо. :)

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

''Подигох очи моје...''  

Па да. Молитвени кутак. :-)

Ево, као да те чујем:

• ПОДИГОХ очи моје на планине,

одакле ће доћи помоћ моја.

• Помоћ је моја од Господа,

Створитеља неба и земље.

• Не дај нози твојој да се спотиче,

нити ће задремати чувар твој.

• Гле, неће задремати, нити ће заспати

чувар Израиљев.

• Господ ће те сачувати,

Господ је покров твој на десној руци твојој.

• Дању те сунце неће опећи,

нити месец ноћу.

• Господ ће те сачувати од сваког зла,

сачуваће душу твоју Господ.

• Господ ће сачувати улазак твој, и излазак твој,

од сада и до века.

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/Psaltir/Psaltir120.htm

Или ипак само размишљаш о женидби? :D

Богме, Тодоре, остави ме без текста. Хвала брате!

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Па људи, хајде пошто сте већ упућени отворите тему па тамо потанко дајте инструкције. Таман и ми смртници нешто да научимо. :)

Е ово је мени одавно пало на памет, само сам имао на уму да мало проширимо тему, рецимо као оно читање псалтира, да се на теми људи обавежу да ће, у складу са могућностима, рецимо ту седмицу или тај мјесец бити физички активни (да ли теретана, џогинг, шетња, бицикл, вјежбе у кући....) и да ту дневно или како већ, свако ставља опис вјежби шта је тог дана радио, чак и слике или клипове попут овог Мурамасиног. Наравно ту би онда било савјета, размјене мишљења, мотивације... Све у свему, мислим да би било корисно, без шале.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Е ово је мени одавно пало на памет, само сам имао на уму да мало проширимо тему, рецимо као оно читање псалтира, да се на теми људи обавежу да ће, у складу са могућностима, рецимо ту седмицу или тај мјесец бити физички активни (да ли теретана, џогинг, шетња, бицикл, вјежбе у кући....) и да ту дневно или како већ, свако ставља опис вјежби шта је тог дана радио, чак и слике или клипове попут овог Мурамасиног. Наравно ту би онда било савјета, размјене мишљења, мотивације... Све у свему, мислим да би било корисно, без шале.

Мислим да ће ускоро бити нешто врло интересантно. Радимо на томе ;)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ovo je idealna fizička aktivnost, tako da mogu da doprinesem slikama i snimcima moje šetenje do pijace, fakulteta, morske obale i crkve.

btw, jedina vježba u kući treba da bude metanisanje.

Подели на овим сајтовима

btw, jedina vježba u kući treba da bude metanisanje.

Наравно уз коленоприклонение... То се подразумева! 

Подели на овим сајтовима

Наравно уз коленоприклонение... То се подразумева! 

Naravno, sve dok kolena ne krenu da klecaju od metanija i molitvenog napora nema od omladine ništa.Jer pitaće starost gdje ti je bila mladost...Ti njihovi tegovi, pumpanje, rasipanje snaga na spoljašnju formu i definiciju je rezervisano za smrt - koja samo što nije došla...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Naravno, sve dok se kolena ne krenu da klecaju od metanija i molitvenog napora nema od omladine ništa.Jer pitaće starost gdje ti je bila mladost...Ti njihovi tegovi, pumpanje, rasipanje snaga na spoljašnju formu i definiciju su rezervisana za smrt koja samo što nije došla...

Тако је! А не к`о неки "мантијаши"-само дадну назнаку покретом тела.. И то им се "рачуна" у метаније... И недељом... 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

а ево и једне са МОРА (филтера без!)

11896160_10207236252165706_6274336101149

Подели на овим сајтовима

а ево и једне са МОРА (филтера без!)

11896160_10207236252165706_6274336101149

:jtl2jq:  :jtl2jq:  :jtl2jq:  :jtl2jq:  :jtl2jq: 

:))  :))  :))  :))  :))  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  :laugh1:  :laugh1:  :laugh1:  :laugh1:  :laugh1:  :laugh1:  :laugh1:

Подели на овим сајтовима

@@Никола Поповић, ију....какве су ово компромитујуће форографије.... :1017297a2wim1jr9k:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

140 kg deadlift (skoro dupla moja masa), bez pojasa.

Malo su mi popustila leđa pod opterećenjem, ali napredujem. :)

Daj bre covece radi te listove kako je Bog rekao, od listova sve ide svaki kuk se oslanja na listove. Rastegni ih malo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...